Zapraszam na Ligę HU na Maria poker!!!
Data: 20 maja, czwartek godzina 21:00
Nazwa: Gala Pokerkings.pl
Forma: Heads up, No limit Holdem
Buy-in: 5 eur +0.5 eur
Stuktura: 2000 żetonow na start, blindy 8 minut.
Podział wygranych: TOP8 płatne,
Do puli zebranej z buy-in zostanie dodane 75 eur !
Rejestracja otwarta na 72h przed turniejem !
Ilość miejsc: 64 (na wszelki wypadek, spodziewane 32)
Turniej jest dostępny na hasło. Otrzymają je członkowie grupy Gracze, oraz wszystkie osoby zarejestrowane w Maria Poker z naszego linku partnerskiego.
[center]
Nasz banner rejestracja z którego pozwala brać udział we wszystkich naszych akcjach na Maria Poker
<script language="javascript" src="http://adserving.unibet-brak-polskiej-licencji!.com/ad.aspx?pid=12407&bid=9630"></script>
Osoby które nie widzą banera mogą użyć <a rel="nofollow" href="http://adserving.unibet-brak-polskiej-licencji!.com/ad.aspx?pid=12407&bid=6256">LINK Tekstowy</a>[/center]
Jeśli chcesz otrzymać hasło - wyślij mi na PW swój alias pokerowy Maria celem sprawdzenia.
Gala Pokerkings heads up, runda druga
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- gama
- LEGENDA

W trakcie HU z Martinim przepraszając za alliny mówiłam, że rivery mnie ostatnio zdradzają i wolę ich nie widzieć... no i masz babo placek, potwierdziło się w kluczowym rozdaniu. Wygraj chociaż ten turniej jak już mnie wywaliłeś 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
dam1anov
- -#aktywny

Konieczny dziękuję za cenną lekcję gry w HU - miał mi jej udzielić Grzechu w I rundzie, ale najważniejsze, że nauka nie uciekła
. Po prostu KO - ładnie mnie zdominowałeś i sprowadziłeś do totalnej defensywy. Następnym razem spróbuję się postawić okoniem i wyprowadzać lepsze kontry
.
8 miejsce, po w zasadzie wolnym losie w I rundzie i moja przygoda w dzisiejszej Gali zakończona.
Pozdrawiam
8 miejsce, po w zasadzie wolnym losie w I rundzie i moja przygoda w dzisiejszej Gali zakończona.
Pozdrawiam
- gama
- LEGENDA

- gama
- LEGENDA

- martini
- -#VIP

gama, dzieki wielkie
W ogole ja to powoli zaczne chyba olewać gale bez naszych pojedynkow
Niezla frajda podczas gry, choc chyba troche denerwujemy innych graczy, czekajacych na koniec naszego pojedynku jakies 7 leveli blindow
ale co tam
szkoda, ze tak pechowo sie to zakonczylo, sorry
No i co moge jeszcze powiedziec
Udało mi sie wygrac i dziekuje wszystkim za gre
Dzisiaj bylo naprawde cholerne ciezko - przeciwnicy stawiali porzadny opor
Ostatecznie HU z Koniecznym wygrany po coolerze over pary moje AA na QQ koniecznego ;) narzekalem ostatnio na te AA w HU, a tymczasem dzisiaj daly mi wreszcie zwyciestwo.
ps. konieczny - bardzo ciekawa taktyka z tymi podbiciami
pierwszy raz gralem z kims takim HU i szczerze to jest to naprawde ciekawe i warte zainteresowania
Nie masz pojecia ile razy ta wysokosc podbicia typu 47, 81, 111 wyprowadzila mnie troche z rytmu 
No i co moge jeszcze powiedziec
ps. konieczny - bardzo ciekawa taktyka z tymi podbiciami
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
konieczny
- -#VIP

rowniez dziekuje wszystkim za gre, w koncu po 3 probach udalo mi sie zarejestrowac, martini - serdeczne gratulacje, zwyciestwo jak najbardziej zasluzone
dam1anov - dzieki, gralo mi sie ciezko, ale sklamalym mowiac, ze nie mialem rak bo w pojedynku z Toba niezle mi zarlo
smieszna sytuacja miala miejsce w 3ciej rundzie, zestakowalem sie z nutflush drawem, ktory spadl na river pokonujac set waletow jenora, napisalem sry i od razu przerzucilo mnie na stol z martinim, ktory rowniez za cos przepraszal
co tam dobrales? 
dam1anov - dzieki, gralo mi sie ciezko, ale sklamalym mowiac, ze nie mialem rak bo w pojedynku z Toba niezle mi zarlo
smieszna sytuacja miala miejsce w 3ciej rundzie, zestakowalem sie z nutflush drawem, ktory spadl na river pokonujac set waletow jenora, napisalem sry i od razu przerzucilo mnie na stol z martinim, ktory rowniez za cos przepraszal
-
cyzio1981
- -#aktywny

- gama
- LEGENDA

martini pisze:gama, dzieki wielkieW ogole ja to powoli zaczne chyba olewać gale bez naszych pojedynkow
![]()
Niezla frajda podczas gry, choc chyba troche denerwujemy innych graczy, czekajacych na koniec naszego pojedynku jakies 7 leveli blindow
ale co tam
Rivera nie wybrałeś, więc spoko. Chociaż jak patrzyłam na te Twoje kluczowe rozdania to w sumie... może jednak river jest z Tobą

- martini
- -#VIP

konieczny pisze:przerzucilo mnie na stol z martinim, ktory rowniez za cos przepraszalco tam dobrales?
wlasnie powiem szczerze, ze bylem zdziwiony, ze tak szybko zakonczyl sie rowniez drugi polfinal
no i z setem czworek mialem nawet problem, bo stwierdzilem ze fatalnie to rozegralem... ale ostatecznie callnalem no i to sorry bylo wlasnie za to dosyc pechowe rozdanie dla cyzia
gama, nasz nastepny HU juz cos czuje bedzie z innym rezultatem
teraz ta moja agresja to wszystko przez poprzedni pojedynek z szefo - ciezko mi sie z nim grało i jak sie dosiadlem do Ciebie to nie potrafilem sie przestawic na mniej agresywna gre
Ostatnio zmieniony 21 maja 2010, 23:44 przez martini, łącznie zmieniany 1 raz.
- gama
- LEGENDA

martini pisze:ogarnelas mnie dopiero chyba po tym rozdaniu ze stolem K A K gdy puscilas all ina na mojego beta i musialem grzecznie podkulic ogona o kartach mowilas niemalze wprost - "jesli masz krola to trudno, a jak nie masz to przestaniesz blefowac
" hehehe, dobra akcja
No tutaj już kilka rozdań wcześniej przestało mi się podobać, że niby ciągle masz super układy, których nie widziałam
- martini
- -#VIP

gama pisze:Ten tekst, że teraz oduczę Cię blefowania to oczywiście tak na żarty![]()
wiem wiem i wlasnie rozmontowal mnie on totalnie
gama pisze:Cała ta nasza gra była jedną wielką grą ściem, co ładnie pokazały nasze nieliczne showdowny z "monsterami" jak już oboje w trakcie licytacji wymiękaliśmy
hahaha a Ty wiesz, ze wlasnie chcialem o tym napisac w poprzednim wpisie juz
- gama
- LEGENDA

martini pisze:Nie no, powaga - jesli ktos te nasze pojedynki obejrzal by cale to przeciez za glowe by sie zlapal. Nie wiem co jest grane - nasze "monstery" i ta walka, bety, raisy, reraisy, by na showdownie pokazac K high vs K highsłoooodki Jezu !
![]()
Z drugiej jednak strony zobacz jakiej to odwagi i readów od nas wymagało
Wróć do „Pojedynki pokerowe liga hu”