2 runda czerwca, kumulacja 400$
- Glory
- -#Site Admin

2 runda czerwca, kumulacja 400$
W poniedziałek, 7 czerwca o godzinie 21:00 zapraszamy na nasz zamknięty turniej na platformie williamhill-brak-polskiej-licencji! (sieć Ipoker).
Nazwa turnieju: PokerkingsPL
Pula - 400$ added. Wpisowe do turnieju to tylko 1$
Dodatkowo dla najlepszego gracza maja - koszulka.
Udział: W turnieju mogą zagrać wyłącznie te osoby które zarejestrowały się w Will Hill z naszego linku lub bannera.
Nie ma hasła, do turnieju wpuszcza automat, sprawdzający samodzielnie poprawność rejestracji.
[center]Zarejestruj się przez ten link by wziąć udział w turnieju
W czasie rejestracji wpisz coupon code: pkings
[/center]
Pamiętajcie by przed kliknięciem w link (PRZED a nie po !!!) skasować pliki cookies.
Nazwa turnieju: PokerkingsPL
Pula - 400$ added. Wpisowe do turnieju to tylko 1$
Dodatkowo dla najlepszego gracza maja - koszulka.
Udział: W turnieju mogą zagrać wyłącznie te osoby które zarejestrowały się w Will Hill z naszego linku lub bannera.
Nie ma hasła, do turnieju wpuszcza automat, sprawdzający samodzielnie poprawność rejestracji.
[center]Zarejestruj się przez ten link by wziąć udział w turnieju
W czasie rejestracji wpisz coupon code: pkings
[/center]
Pamiętajcie by przed kliknięciem w link (PRZED a nie po !!!) skasować pliki cookies.
-
PINDUCH
- -#VIP

- Schizophremikk
- -#pretendent

- alekspolak1
- -#VIP

-
Altey
- -#VIP

- alekspolak1
- -#VIP

-
Altey
- -#VIP

- Schizophremikk
- -#pretendent

-
olczykandre
- -#VIP

-
tomek176
- -#zwykly

-
PINDUCH
- -#VIP

- sh4
- -#aktywny

-
Altey
- -#VIP

A ja byłem czujny i zagrałem i odpadłem na 14 miejscu. Wielka szkoda bo grało tylko 24 graczy
Ogólnie turek masakra. Co drugi gracz to LAG choć z tego co widzę to kto bardziej ryzykuje ten ma większe szansę. Ja miałem kilka dobrych rąk ale nigdy nie trafiałem flopa.
Ostatnie rozdanie jestem shortem gram all-in z A2s, dostaję call od Trabanta i pokazuje AJs. Po flopie mam draw flush + draw strit i oczywiście nic nie dochodzi. Ale ogólnie spoko, gratuluję TOP5
Ogólnie turek masakra. Co drugi gracz to LAG choć z tego co widzę to kto bardziej ryzykuje ten ma większe szansę. Ja miałem kilka dobrych rąk ale nigdy nie trafiałem flopa.
Ostatnie rozdanie jestem shortem gram all-in z A2s, dostaję call od Trabanta i pokazuje AJs. Po flopie mam draw flush + draw strit i oczywiście nic nie dochodzi. Ale ogólnie spoko, gratuluję TOP5
- mazak
- -#zasłużony

kolejny swietny wynik - na zwyciezce dzis nie bylo mocnego - wygrywal wszytskie coinflipy (czy to gral z para czy przeciw parze)... no i w finalnym rozdaniu tez mu szczescie dopisalo kiedy na river (alliny po flopie) trafil drawa do strita i bylo po grze...
graty dla top 5 i dozobaczenia za tydzien - mam nadzieje ze w wiekszym gronie i bez problemow z godzina startu...
graty dla top 5 i dozobaczenia za tydzien - mam nadzieje ze w wiekszym gronie i bez problemow z godzina startu...
- gonzo29
- -#aktywny