12 kolejka
- Sith
- LEGENDA

12 kolejka
Zestaw Par:
Oskarek_89 - gregsan 0:2
adicegla - SithJarr 0:2
alves - SEBOLA 2:0
Siwy-JazZ - grzegorzvp 2:1
radost21 - apolinary83 1:2
Arnoldao - GrzechuTG 0:2
Oziris - Mazak 2:0
psycho - Glory 2:1
P-Muchettii - maczek68 1:2
barthek - quo87 1:2
Oskarek_89 - gregsan 0:2
adicegla - SithJarr 0:2
alves - SEBOLA 2:0
Siwy-JazZ - grzegorzvp 2:1
radost21 - apolinary83 1:2
Arnoldao - GrzechuTG 0:2
Oziris - Mazak 2:0
psycho - Glory 2:1
barthek - quo87 1:2
Ostatnio zmieniony 14 maja 2009, 08:35 przez Sith, łącznie zmieniany 8 razy.
- adicegla
- -#VIP

- radost21
- LEGENDA

- psychopoker
- -#aktywny

psycho-glory 2-1
trzy partie trwaly lacznie okolo 15-20 minut.
partia pierwsza dla gloryego - ja raisuje z reka z potencjalem T6, glory rozsadnie sprawdza z 65.
flop T96, glory sprawdza moj raise. turn 5. glory reraisuje moj raise na co dostaje all in. sprawdza. river - magiczna 5
partia druga - na poczatku przycisnalem gloryego agresja, stack mu stopnial o kilkaset. ostatnie rozdanie flop Jxx. glory AJ, ja JJ na rece. all iny.
partia trzecia - znowu zbudowana na poczatku przeze mnie lekka przewaga. flop QJ3. ja QJ, glory AQ.
jedno musze przyznac - tak porzadnego i poprawnego pokera jak u gloryego to dawno nie widzialem! dzieki za gre!
trzy partie trwaly lacznie okolo 15-20 minut.
partia pierwsza dla gloryego - ja raisuje z reka z potencjalem T6, glory rozsadnie sprawdza z 65.
flop T96, glory sprawdza moj raise. turn 5. glory reraisuje moj raise na co dostaje all in. sprawdza. river - magiczna 5
partia druga - na poczatku przycisnalem gloryego agresja, stack mu stopnial o kilkaset. ostatnie rozdanie flop Jxx. glory AJ, ja JJ na rece. all iny.
partia trzecia - znowu zbudowana na poczatku przeze mnie lekka przewaga. flop QJ3. ja QJ, glory AQ.
jedno musze przyznac - tak porzadnego i poprawnego pokera jak u gloryego to dawno nie widzialem! dzieki za gre!
- Glory
- -#Site Admin

-
GrzesVP
- LEGENDA

- Siwy-JazZ
- -#aktywny

-
Pablo Muchettii
- -#VIP

Mecz prawdziwych gladiatorow
1 etap moje TT na AK sie utrzymało
2 etap nacinka 88 na KK i remis
3 etap soft podkrecony podemnie ale maczek stary wyga niedał sie wyrolować. 6 razy dostałem KK !!! i nie wszedł nawet w lekkie podbicie
a kiedy dostałem AA połamał je QJ.
No cóż moja druzyna stacza sie na dno i nawet sedziowie juz niepomagaja
Chyba będzie powoli trzeba w związku z brakiem sponsora rozwiązać druzyne zaraz po sezonie ;/
Pozdrowienia dla Maczka
Mecz prawdziwych gladiatorow
1 etap moje TT na AK sie utrzymało
2 etap nacinka 88 na KK i remis
3 etap soft podkrecony podemnie ale maczek stary wyga niedał sie wyrolować. 6 razy dostałem KK !!! i nie wszedł nawet w lekkie podbicie
No cóż moja druzyna stacza sie na dno i nawet sedziowie juz niepomagaja
Chyba będzie powoli trzeba w związku z brakiem sponsora rozwiązać druzyne zaraz po sezonie ;/
Pozdrowienia dla Maczka
- quo87
- -#aktywny

barthek - quo87 1-2
Smieszne mecze, pierwszy mecz mial cale 1 rozdanie, risy przed floopem z A4 moim i re raise z KK bartka. Na floopie AAx to bety poszly turn Q i all iny river x czyli 0-1 dla mnie.
Drugi mecz tez smieszny ATs barthka nie dal rady mojemu K4o bo dozbieralem strita (to mial byc bleff)
Ostatni mecz to glownie set 666 moj na poczatek i przewaga juz zostala do konca.
Smieszne mecze, pierwszy mecz mial cale 1 rozdanie, risy przed floopem z A4 moim i re raise z KK bartka. Na floopie AAx to bety poszly turn Q i all iny river x czyli 0-1 dla mnie.
Drugi mecz tez smieszny ATs barthka nie dal rady mojemu K4o bo dozbieralem strita (to mial byc bleff)
Ostatni mecz to glownie set 666 moj na poczatek i przewaga juz zostala do konca.
- adicegla
- -#VIP

quo87 pisze:barthek - quo87 1-2
Nie rozumiem...
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Wróć do „1 liga - relacje z pojedynków”