Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 19:10 Turnieje iCOP
Gra z was ktoś w tej serii??
Ja zamierzam wystartować we wszystkich 7 turniejach - daje sobie ostatni tydzień szansy na zrobienie zadowalającego wyniku - w innym razie min. miech przerwy...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 08:40
Pierwszy turniej za nami... miejsce 48 w stawce 1357 graczy może i cieszy ale mimo wszystko pozostaje nie dosyt...
Dziś w grafiku widnieje turniej OMAHA PL - w formule re-buy - zapewne znów zagram ale tu dojście do miejsc płatnych będzie już zadowalającym wynikiem...
Do zobaczenia przy stołach...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 06:57
Kolejne dwa turnieje za nami... Tak się jakoś stało że w turnieju omaha nie zagrałem - miało nie być prądu w dzielnicy więc wyrejestrowałem się po prostu z turnieju...
Wczoraj turniej shorthended - czyli coś co powinno mi leżeć zważywszy że najczęściej i najwięcej gram gier krotko stolikowych (cash, sit&go)... I co się stało - odpadłem grając allin po flopie na 1 outsie - moje 75 (flop 722) przegrało z 55 - bo oczywiście już na turn spadła ostatnia w talii 5... jedyne szczęście w nieszczęściu to że był to pierwszy poziom więc nie zdążyłem się nawet wygodnie rozsiąść...
Po tym wszystkim plany uległy nie co zmianie - moja niechęć do gry niestety nasila się w związku z czym czwartek i piątek będą odpoczynkiem - spróbuję powalczyć jeszcze w dwóch ostatnich turniejach...
A jak wam idzie?
Wiem że kilka osób grywa no i zapewne jeszcze więcej szykuję się na finał w niedziele...
Ja się szykuje na finał niedzielny, jednak chyba pod innym nickiem niz na BetClic, gdyz mam problem z przelaniem an pokera.. dali mi bonus na zakłady przy wpłacie to teraz o przelaniu na pokera moge pomarzyć zanim obrócę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum