Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 13:03
Ważna informacja!
Osoby które do tej pory nie zagrały we wcześniejszych edycjach ligi i nie mają jeszcze dostępu do naszych haseł, a rejestrowały się w betclic z naszych linków proszone są o podanie w tym wątku numer swojego PINu pokerowego oraz nick pokerowy!
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Kurde, nie wiem czemu nie mogę przelać środków na grę w sofcie - pokazuje mi, że nieudana próba... o co może chodzić?
po prostu zamknij oprogramowanie i zaloguj się jeszcze raz.
Powinno zadziałać za pierwszym razem, jeśli nie to znów zamknij wszystko z BetClica i uruchom ponownie
powinno pomóc, mi ten sposób się sprawdzał
_________________ Gość jeśli mój post Ci pomógł, kliknij opcję "pomógł"
Niestety problem jest bardziej złożony i jednocześnie prozaiczny:
muszę dokonać pierwszego depozytu, co dla mnie jest zupełnie niezrozumiałe
przy transakcjach miedzy bukmacherką a pokerem. A że mam konto w EURO
to minimalny depozyt wynosi 20E, a na MB mam niecałe 80zł, więc troszkę mi brakuje.
Co za tym idzie mając środki na koncie głównym nie mogę ich użyć do rejestracji (sic!!!),
tak więc nie zagram już z wami dzisiaj, ani pewnie tak prędko...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum