Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 18:27
Ważna informacja!
Osoby które do tej pory nie zagrały we wcześniejszych edycjach ligi i nie mają jeszcze dostępu do naszych haseł, a rejestrowały się w betclic z naszych linków proszone są o podanie w tym wątku numer swojego PINu pokerowego oraz nick pokerowy!
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
wydaje mi się że juz gralem ale dla pewnosci bo duza ochota na gre
nick - pking#1
PIN - 3306048
Cytat:
W związku że jest to edycja świąteczna, turnieje będą dostępne na hasło. Hasło będzie dostępne dla wszytskich osób posiadających 100+ postów + dla osób należących do grupy gracze.
no to po turnieju standardowo jaja dostaje 44 jestem 2 stackiem 11 tys ktos tam raise dwakrule call ja dokladam z malego blinda flop Q42 czekam dwa krule raise 1700 ja re raise 4000 on all za 15 tys ja call pokazuje QQQ i pozamiatane
No muszę przyznać, że takie rozdanie w turnieju - na FT 2 największe stacki set vs set to widziałem do tej pory może ze dwa razy. Respect!
Tutaj jak znalazł pasuje określenie "dzień dobry nutsie" albo jeszcze lepiej (moje ulubione) "to się nie dzieje"
Btw:"akceisil" to? Bo wydaje mi się, że ktoś ostatnio za dużo naoglądał się Isildura i pragnie pozostać anonimowy
_________________ "Bestia największa zna krztę litości. Ja jej nie znam, a więc nie jestem bestią." - W.S.; RIII
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 12:02
Dzięki wszytskim za grę...
U mnie wynik klapa - zaczełem grać z 10 min po rozpoczęciu a co za tym idzie było już po rebuy i addon :/ ... Dobra gra (bynajmniej moim zdaniem) nie pomogła na totalne bezkarcie... Odpadłem tradycyjnie na coin flipie (atakowałem z niską parą).
Podsumowując wynik slaby - duże straty w generalce już na samym początku... I znów kolejna konsola ode mnie się oddala :/
Zobaczymy jak to pójdzie w dalszej fazie...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum