WAŻNE!!! Lista graczy mogących brać udział w turnieju jest aktualizowana ręcznie, dlatego też by móc zagrać w tym turnieju należy zarejestrować się najpóźniej do piątku, 15 stycznia do godz. 18:00 i podać w tym wątku swój PIN konta pokerowego w Betclick OSOBY KTÓRE ZAGRAŁY W POPRZEDNICH EDYCJACH NIE MUSZĄ PO RAZ KOLEJNY PODAWAĆ SWOICH DANYCH!!
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Gdybyś mi jeszcze załatwił możliwość przetransferowania środków
z konta głównego na pokera bez robienia depozytu (cały czas 24€ leży i się kurzy),
to bym bardzo chętnie zagrał...
Niestety kombo przepisów wymaga od Nas, zebys dokonal chociaz minimalnego depozytu. Jak juz kiedys pisalem, tego akurat obejsc nie moge. Jestem jednak pewien ze dla chcacego zdeponowac pare zlotych to nie jest super duzy problem
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 26 Dołączył: 29 Kwi 2008 Posty: 537 Skąd: wioska za Bydgoszczą
Wysłany: Sro Sty 13, 2010 17:54
adicegla napisał/a:
Betclic napisał/a:
Mała poprawka.
Add-on jest za 10€ i dodaje 3x stack startowy.
Gdybyś mi jeszcze załatwił możliwość przetransferowania środków
z konta głównego na pokera bez robienia depozytu (cały czas 24€ leży i się kurzy),
to bym bardzo chętnie zagrał...
nie widze problemu, wplac minimum, zagraj a potem wyplac, naprawde warto bo szykuje sie bardzo "oplacalny" turniej
ps. sorry, że tutaj za mały OT, ale już mnie oczy bolą od czytania dzisiaj i skakania po wątkach
jak to jest z przelewami na Betclic kartą kredytową? wymagają jakiegoś potwierdzenia czy bez problemu?
Pomógł: 7 razy Wiek: 33 Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 459 Skąd: Italia
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 11:23
Jak zawsze musialem sie obudzic po fakcie i nie zauwazylem, ze musze podac swoje dane zeby zagrac.
Wiem , ze po terminie, ale jak sie uda to bede wdzieczny niezmiernie, a jak nie to trudno nastepnym razem zagram
tomzioloPK
3585860
edit: chyba nigdy nie czytałes niekulturalnych wypowiedzi o kolegach
Dla mnie minka ktora uzylem dodaje ze cos jest smieszne a nie ze sie wkurzam i obrazam. Bo odpadlem ze stritem skompletowanym an river po dziwnym callu ale kazdy gra jak chce
Ostatnio zmieniony przez GrzesVP Pon Sty 18, 2010 23:10, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 11 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 6374 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 23:33
Oszukuje ten Betclick. A to jakis farciarz flipa wygra :, albo trafi tripsa z top kickerem i udaje ze nie ma . Albo wrecze niemozliwe 98 mi KQ lamie - oszukane to wszystko .
Nie ma sie co dziwic ze oni pozniej wygrywaja .
A tak powaznie to graty. Ja mialem powalczyc, ale uznalem ze obejrzenie filmu zona ma jednak wiekszy priorytet.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Pomógł: 7 razy Wiek: 33 Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 459 Skąd: Italia
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 08:11
Gratki dla koniecznego za zwyciestwo. Glory zaluj, ze nie widziales, co Aleks wyprawial po przerwie .Dobrze, ze nie zdazyl wziac addona, bo byloby kiepsko z nami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na naszym forum pokerkings znajdziesz: zasady pokera | reguły pokera | poker informacje | poker bonusy | promocje pokerowe | rozmowy pokerowe | pokerkingspl | recenzje poker roomów | pokerzysta | zasady gry w pokera | informacje jak grać w poker online.
Znajdziesz tu również informacje o: bwin | Titan Poker | expekt | TonyG poker | prime poker | bodog | unibet | Paradise Poker | betfair | bet365 poker | betgun | poker | sportingbet | Party Poker | Cd poker | Netteler oraz o Moneybookers.
Strona wygenerowana w 1,94 sekundy. Zapytań do SQL: 15