Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 14:51 Trzecia runda lipca
W CZWARTEK o godzinie 21:00 kolejny turniej na platformie Paradise Poker
Nazwa turnieju "Pokerkings", już powinien byc w lobby, w zakładce "Prywatne".
Rejestracja zacznie sie na 2h przed rozpoczęciem.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. Zagrają wyłącznie osoby które są aktywne na forum (100 i więcej postów) oraz które zarejestrowały się z naszego bannera (o ile przed rokiem 2008 nie miały tam już konta).
Dodatkowo przewidujemy rozdanie 5 dzikich kart (maksymalnie) osobom aktywnym ostatnio na forum i piszącym swoje blogi. Zgłaszać się można przez cały tydzień, w tym wątku.
W turnieju zagra tylko ok. 30 osób
Hasło zostanie podane w ukrytym dziale na 1h przed rozpoczęciem turnieju.
Pula nagród - 50 EUR + koszulka dla gracza miesiąca.
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Rejestracja z tego bannerka i aktywność na forum pozwoli Ci zagrać w turnieju i oraz zgarnąć bonus 100 EUR i żetony:
Ci którzy nie widzą bannera a chcą dostać bonus mogą się rejestrować PRZEZ TEN LINK
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
ja zargram napewno, w tamtym troche przyfarcilem ale na koncu zabraklo zimnej krwi i polecialem teraz bede bardziej skoncentrowany do zobaczenia przy stole
ale nie jestescie aktywni czyli nie macie niebieskiego nicka i nie macie 100 postow w miare sensownych postow
a tego to nie jestem do konca pewien
nadziei wam nie daje > ale zacytuje glorego
glory glory man united napisał/a:
Zagrają wyłącznie osoby które są aktywne na forum (100 i więcej postów) oraz które zarejestrowały się z naszego bannera (o ile przed rokiem 2008 nie miały tam już konta).
nie pamietam jaka jest interpretacja tego zapisu >> prosze zwróćcie uwagę ze w zdaniu jest słowo ORAZ łączace dwie grupy
aktywnych i rejestrujacych sie z banera
W tym zdaniu spójnik ORAZ mógł także posłużyć jako wyznacznik spełnienia obydwu tych warunków czyli 100 postów oraz rejestracja z naszego banera by zagrać. Chociaż ja chyba nie rejestrowałem się z naszego banneru ale mam sto postów ;)
Poza tym są dwa ALE :P Gdyby sama rejestracja zezwalała na grę to było by tam LUB zamiast ORAZ no i druga sprawa związana z tym gdyby to była sama rejestracja pewnie by było tam zawsze więcej osób niż te standardowe 30 ;)
Poruszany byl ten temat juz niejednokrotnie... w turnieju mogą zagrac jedynie osoby z grupy aktywnych pokerzystow (no i grupy wzwyz), a reszta bedzie mogla zagrac jedynie w przypadku, kiedy brakuje kilku osob do tej sredniej liczby 30 graczy w turku - wtedy są rozdawane dzikie karty, zeby ta frekwencja w kazdym turku byla w miare stała.
Co do tej naszej listy nickow to przypuszczam, ze chodzi o wyłapanie graczy ktorzy nie powinni w turnieju zagrac, czyli tacy ktorzy nie wiadomo skad dostali haslo - Garbaty i reszta nieupowaznionych. Moze bedzie mozliwe przypisywanie recznie biletow jak to ma miejsce na Betssonie i CD Poker ? Taki pomysl mi wpadl go glowy, to by bylo w zasadzie najlepsze rozwiazaine z tego co widze.
po wpisie Dementoriusa nizej widze, ze z niektorymi to jak grochem o sciane...
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
Ostatnio zmieniony przez martini Czw Lip 17, 2008 19:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie no ja juz odpadam... wydawalo mi sie, ze z AK mozna sprawdzic all-ina goscia, ktory all in wchodzi w zasadzie po kazdym czyims raisie preflop. Jego 66 mocniejsze...
Tak w ogole to po co tworzyc przerozne listy nickow z Paradise, skoro i tak przy stole jest pelno osob ktorych w ogole nie znam z forum. To są aktywni ? Nie rozumiem
alvess kurcze no o tym w sumie zapomnialem. Przeoczylem to, ze nie tylko aktywni z pokerkings.pl grają w turku. A bo tak to jest... czlowiek sie jakos tak wkurza jak w glupi sposob odpada do tego z graczem, ktorego kompletnie nie zna z forum, tzn. jak by to wytlumaczyc... Wiecie, jesli np. odpadam z alvesem, radostem, glorym, invidią, itp. itp. to na forum mozna pogadac o rozdaniu, podyskutowac ogolnie jeszcze o turnieju, cos pozartowac A jak odpada sie w glupi sposob z gosciem ktory ani be ani me ktorego sie kompletnie nie kojarzy to jakos tak do glowy wpada taki zlosliwy komentarz "a to farciarz...". Czesto nieslusznie, no ale nie moge nic poradzic
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
Ostatnio zmieniony przez martini Czw Lip 17, 2008 20:36, w całości zmieniany 1 raz
tragedia , poprostu tragedia , gdyby olczykandre sprawdził juz po 2 kółku byłbym wyoutowany i pewnie ostatni. Karta zapomniała, że gram, same niskie karty nawet postarszyć nie było czym. I oczywiście odpadam na 15 miejscu po sprawdzeniu mojego A5 przez J8 i oczywiście turn objawia 8 i odjazd do domu , dzisiaj dzień do d........
pokermaniakk popatrzylbys troszeczke na tego screena, a dopiero potem zadawal pytania. Przez takie nabijanie postow nic nie osiagniesz... W turnieju bralo udzial 36 graczy...
Ja w sumie zagralem dwie rece. Turniej sie zaczyna i slysze pisk jednej z sióstr. Druga reka Q,9 wszedlem. Flop Q,x,9 ( dwa trefle), Spiegolek bet 120, ktos tam call ja reraise 560 || Spiegolek all-in, ktos tam all-in. Pokazujemy karty, Spiegolek A,5 trefle, ktos tam K,J. Turn Q i po sprawie, a trefl i tak nie doszedl, 10 doszla dla kogos do straighta. Stack 4,5k i sit out. Poszedlem grac w tysiaca z mama i druga siostra. Nadarzyla sie okazja, zagladam w monitor 16 osob zostalo stack 3,3k postraszylem z Q,9 i zyskalem tym 500. Wracam po jakims czasie juz FT i stack 1100, akurat BB z A,2 dzwonki dalem all in za 1100 i odpadlem na Q,K
@eeleel
Oj tak wyjątkowo Ci pasował ten flop, a turn Nas zmiażdżył :/ No cóż jako, że na paradise mi karta zazwyczaj nie idzie i ciężko mi coś tam zdziałać to postanowiłem, że w tym turku od początku zagram agresywnie i wóz albo przewóz, a że po flopie miałem drawa do najwyższego koloru to trzeba było ryzykować :P Niestety karta nawet wczoraj się nie uśmiechnęła do mnie na paradise, ten poker room mnie po prostu nie lubi ;(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum