Wysłany: Pon Sie 17, 2009 14:32 Tapety PokerKings.pl
Mamy avatar, bannery itp to czemu by nie tapety? Zrobiłem na początek 2 bardzo proste, tutaj w rozdzielczości 1024x768, ale na dysku mam w 1600x1200, mogę spakować i wrzucić na rapidshare jakby ktoś chciał :)
W dodatku jak ktoś ma pomysł na jakąś ciekawą tapetkę niech pisze, a ja wykonam, bo da się zrobić, ale brak weny i pomysłów :P;)
PokerKings.pl
PokerKings.pl & PolishRounders.Org
Bardzo proste, ale nasze zielone tło bardzo ładnie i kojąco wygląda pod ikonkami i stolikami pokerowymi :)
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 161 Skąd: z niedaleka
Wysłany: Pon Sie 17, 2009 14:52
Bardzo ładna tapetka, już sobie zarzuciłem tą drugą, na pulpicie wszystko przejrzyście widać i i faktycznie ładnie się komponuje z ikonkami od pokerromów
Ja bym prosił o taką tapetkę w rozdzielczości 1368x768, na pececie tapeta już ustawiona, a chciałbym mieć też taką na laptopie, tapeta ładnie wygląda, zielony kolor ponoć działa uspokajająco to przyda się po jakimś badbeacie
Na życzenie, choć późno, ale chociaż zawsze na święta ;) wykonałem raz dwa tapetę z grafiką reklamową naszego forum, oto efekt (najprostszy jaki może być, ale zawsze może na pulpicie zawitać ;)):
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum