Pozwole sobie wrzucic wyniki oraz przy okazji wypisze kto kogo wyrzucil.
edit 21.03.2010:
kurde, odwaliłem i zeedytowałem nie tu, gdzie trzeba i nie moge cofnac za kogo bylo bounty i kto je wygral w turnieju 7.03.2010 potrzebne to ?
wyniki.jpg
Plik ściągnięto 33 raz(y) 12,72 KB
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
Ostatnio zmieniony przez martini Nie Mar 21, 2010 22:53, w całości zmieniany 2 razy
Nagrody za bounty do odebrania na kontach w kasynie w formie bonusów. Można przelewać na pokera i grać. Po zalogowaniu wchodzimy do kasjera i transfer środków.
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 10:40
piecykowy, wypowiedz Marcina jest w pelni wyczerpujaca. Ustalenia były takie od początku. przeczytaj dokładnie jeszcze raz co jest napisane w poscie powyzej i zobaczysz ze z bounty mozesz na dobra sprawe zrobic co chcesz. Nie jest to trudne.
_________________ Cóż za różnica, ile posiadasz? Czyż nie ważniejsze, ile Ci brakuje?
no to ja dziś też raczej nie zagram a pula jest ładna ale na noc do pracy o 21.10 wychodzę to szkoda nawet 2.20 $ wpisowego . POWODZENIA dla grających.
Sądzę, że godzina jest i tak mocno wczesna mimo tego że turek jest w niedzielę. A bounty sądzę że będzie, w poprzednich dwóch edycjach było więc i teraz będzie za:
Grzechu - 20$
apolinary - 20$
0zirsz - 20$
deadprezPK - 20$
SithJarr - 20$
Tak sie tylko pytam o ta godzine, bo ja np. w niedziele od 22 nie moge grac, mariusz133 napisal, ze ma robote od 21. Moze graloby wiecej ludzi, jakby turek byl wczesniej, a tym ktorym pasuje 19.30 pasowalaby tez np. 18.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum