Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 15:46 Szczęśliwych i wesołych, czyli wszystkiego co najlepsze
Cytat:
W Bożego Narodzenia dni urocze,
Niechaj szczęściem serce gra,
Niech zdrowie dobre was otoczy,
I na dni przyszłości trwa.
Niech te święta przyniosą wam Boże łaski,
spokój, radość i dostatek wszelki,
A Nowy Rok niech spełni
marzenia ukryte na samym dnie serca.
Czy też mówiąc po naszemu - asów na ręku, trafionych flopów i szczęśliwych riverów! Niech wasz bankroll rośnie niczym bambus, a bad beat was omija!
Wszystkiego najlepszego drodzy forumumowicze! Ten rok pozwolił nam nawiązać wiele przyjaźni na forum, w kolejnym będziemy je umacniać. Na razie pozostaje się nam przełamać wirtualnym opłatkiem, realnym nadrobimy 31 stycznia w Krakowie.
Ps. A dla najgrzeczniejszych w tym roku mam prezenty - niektórym zmieniły się kolorki .
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
To i ja w takim razie za posrednictwem tego tematu chcialbym zlozyc wszystkim forumowiczom Zdrowych i Wesolych Świat No i oczywiscie jak najwiekszych wygranych w Nowym 2009 Roku
A nagrodzonym gratuluje - nawet Oskarek dopial swego
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
ja również dołączam swoje zyczenia, żeby poker sprawiał Wam coraz więcej radości i żeby kasa z niego dawała jeszcze więcej frajdy niz sama gra a wspólne spotkania przy stolikach były rzeczą która zawsze miło wspomniecie, jenym słowej wszystkiego naj
_________________ Im więcej czasu poświęcasz na odzyskanie tego, co zostało Ci zabrane, tym więcej przecieka Ci przez palce.
Ja rowniez dziekuje za zyczenia i przylaczam sie do zyczen Grzecha, zeby sklad, wzmocniony o kilka osob i o nowe doswiadczena byl tu takze za rok. No i oczywiscie dobrego flopa, samych winning handow i wielkich wygranych.
_________________ Zeby wygrywac
-
trzeba nauczyc sie przegrywac.
Również wszystkeigo najelepszego, forumoiwczom, w pokera gra właśnie jakoś od roku, jest to jedyne pokerowe forum jakie odwiedzam, troche rzeczy się tu nauczyłem więc rok był pokerowo chyba udany, pozdrawiam
Merry Christmas
Christmas Merry
były sobie renifery
miały bardzo śmieszne
minki bo urwały
się z choinki
spadły w ciemny
cichy kąt życząc
Ci Wesołych Świąt.
Serdeczne
Życzenia
w Święta
Bożego
Narodzenia
oraz wiele
udanych kart
w Nowym 2009
Roku !!
Rowniez pragne zyczyc wysztkim wszystkiego najlepszego i najpokerowniejszego na nadchodzacy rok Spedzcie te swieta i sylwestra z rodzina i znajomymi, a w pokera grajcie reszte czasu z jak najwiekszymi dochodami
samych asow na reku i pokerow na flopie zyczy mikolaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum