SUNDAY BIKE RIDE FREEROLL - to cykl turniejów rozgrywanych w niedziele na platformie tonyg. Udział może wziąść każdy gracz który dokonał depozytu do Tonyg Poker, wpisowe to tylko 50 iPoints ...
Turniej jest niepowtarzalną szansą zagrania na jednym stole z samym TonyG, więc jeżeli nie masz jeszcze tam konta to zarejestruj się już dziś oraz dokonaj pierwszego depozytu!
Nagroda $250 zostanie wypłacona graczowi, który wyeliminuje TonyG z turnieju. Bonus będzie wypłacony dzień po turnieju. Dodatkowo graczowi zostanie wysłana specjalna koszulka.
Co prawda maila odczytalem juz wczesniej i zarejestrowalem sie wczesniej - szczerze powiedziawszy uprzedziles mnie, bo tez chcialem dodac info o tym turku.
Jestem ciekaw czy Tony naprawde bedzie mial czas grac, a jeszcze bardziej tego - czy na necie tez ma takiego trash talka hehe
Co do turnieju, to mozna dodac jeszcze, ze stack poczatkowy to 5k, a pula turnieju 1k$ i max os. 1k.
Zapowiadaja sie ciekawe turnieje
Do zobaczenia na jednym z nich =)
_________________ Zeby wygrywac
-
trzeba nauczyc sie przegrywac.
Jeszcze nigdy nie grałem przy takim stacku poczatkowym... i nie zagram na moje szczęscie do domu wróce na 19, a stack dalej bedzie w miare
Mam nadzięję i zycze sobie jak i innym bardzo długiego turka
Ile moze trwać turniej zanim pozostanie 10 graczy? bo przy takim stacku poczatkowym to 3-4h?
a mnie ciekawi jak dobry jest ten caly TonyG :p ale narazie sie nie przekonam niestety bo nie mam wystarczajaco funduszy zeby cos tam zaczynac... moze innym razem
Zaproszone osoby: 26
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 11:43
I jak wam poszło we freerolku?
Ja miałem to szczeście ze siedziałem razem z TONYG przy stole... Miałem go po swojej prawej... I nadeszło rozdanie gdzie dostałem 77 na reke - miałem 6k stack... TONYG gra bet do 280 przy blindach 30/60... No to ja gram rise do 560... wszyscy fold a tony rerisuje mnie do 2k... I sobie myśle pewnie ma top pair i to zapewne najwyższa czyli AA więc mam go w rozdaniu i napewno preflop mi dorzuci do allina a ze byłem bogatszy to przy ewentualnym wygraniu dostalbym nagrode 250$ (tyle bylo za wygranie calego tura) no to mowie trzeba zaryzykowac i allin daje... TONYG sprawdza pokazuje AA i zamiast 7 dla mnie to jemu spada jeszcze trzeci A ... było blisko - za tydzien bedzie lepiej - obym go spotkal na FT dopiero i ograł w HU
Poziom: 37 HP
8%
323/4047
MP
100%
1932/1932
EXP
48%
70/144
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 14:16
A ja od poczatku dobrze gralem mialem nawet 15k po 30 minutach gry ale pozniej przyszly akcje typu ja Qx Flop QQy tyle ze koles mial wiekszego kickera no i pozniej AJ flop AAQ koles mial AK no i tak spadlem do 5k i przed przerwa stwierdzilem ze albo sie podwoje albo nie i all in z AJs na 33 ale nic nie doszlo i moglem isc na nasz turek w CDPOKER bo tak bym nie mogl
Wysłany: Nie Gru 14, 2008 13:21
tak w kwestii przypomnienia... dziś o 19:00 kolejny turniej... jak narazie niecałe 300 osób zapisanych a pula to 1000$ + $250 za głowe tonego g - warto zagrać...
ja mam cichą nadzieje że uda mi się go dziś trafić na stole i zrewanżować za poprzednią porażkę
8%
323/4047
MP
100%
1932/1932
EXP
48%
70/144
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 14, 2008 13:44
Ja juz zapisany ;p teraz ja musze na niego trafic Ty juz raz trafiles ;p
I jak wam poszło? Ja ładnie zacząłem. Dobra karta a i rywale słabi i ugrałem 14000. Gra strasznie się dłuży. Dużo jest sit-out a jak taki ma 5000 na start to to wszystko się ciągnie strasznie. Po godzinie gry zaczął się turek na CDPoker, więc postanowiłem zagrać ostro i dojść do 20000. Pomyślałem że jak dojdę do tej granicy to wyjdę z TonyG i zagram w forumowego turka. Niestety zagrałem zbyt ostro i spadłem na 2800. Potem all-in na parę JJ i oczywiście przegrana. Tony odpadł na 161 miejscu, jednak nie miałem okazji na niego trafić. Będzie lepiej za tydzień
Tony odpadl jak totalny donk. Dal all ina pre flop po raisie goscia jakiegos z 88, sprawdzilo go Q5 , flop Q55 i po super tonym... Ja odpadlem pewnie cos kolo 140, sam nie wiem. Dostaje 7 na bb, gosc jakis tam raise nie za duzy, sprawdzielm. Flop 7T2 , 2 trefle, doszlo do all ina poakzal AA, turn trefl, river trefl i gosc wygrywa z kolorem A high... Jednym slowem dawno sie tak nie wkur... nawet po przegraniu moich bankrolli i kolo 700zl~
_________________ Zeby wygrywac
-
trzeba nauczyc sie przegrywac.
Ja z ciekawości włączyłem stolik na którym grał Tony. Raz zagrał bardzo ładnie. Na flopie miał już fulla ale cały czas check i gdy ktoś podbijał on po zastanowieniu dawał call. Po riverze gościu zagrał bet 4000, mając 4800 i wtedy Tony dał all-in. Gościu sprawdził mając dwie pary no i oczywiście przegrał. Drugie zagranie ze strony Tony'ego było beznadziejne. Sprawdził all-in gościa przy takim układzie:
Tony na ręce KQ
Gościu na ręce A7
Na środek wyszły: 10 J Q K 6.
Gościu dał all-in na turnie i jak widać miał już strita. Było prawie pewne że gościu ma albo 9 albo A. W taki sposób Tony stracił połowę żetonów.
Dużo też rozmawiał na czacie, głównie o przebiegu gry ale i o swoich przeciwnikach w "realu". Chciałbym zagrać z nim na jednym stole bo z takich obserwacji to można się tylko domyślać jak Tony potrafi grać na wirtualnym stole
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 878 Skąd: mam wziac $$$
Wysłany: Pon Gru 15, 2008 16:51
gratki sebola!
ja wczoraj rowniez chcialem zagrac - bardzo usilnie o to walczylem z panem z supportu, ale okazalo sie ze robiac depozyt o 12 w niedziele nie jestem depozytorem o 16 tego samego dnia.. dopiero w poniedzialek rano ;/
ale za to mam wejsciowke do "saturday special $3000", wiec moze mi sie jeszcze zwroci?
Kiedy zostało 30 osób byłem na 2 miejscu I od tego momentu zacząłem takie śmieci dostawać ze szok. Na finałowym stole z 1010 na 88 all in odpadłem bo koleś dostał 8 kolejna. Ostatecznie zająłem 8 miejsce i 31$. Czy warto było 4h grać dla 31$? nie wiem.
Ja po półtorej godziny przypomniałem sobie o tym turnieju...Myślałem że już po żetonach a tu mam 900, blindy 300/600. Udało się podnieść i dotrwałem do chyba 17 miejsca
gratki sebola!
ja wczoraj rowniez chcialem zagrac - bardzo usilnie o to walczylem z panem z supportu, ale okazalo sie ze robiac depozyt o 12 w niedziele nie jestem depozytorem o 16 tego samego dnia.. dopiero w poniedzialek rano ;/
ale za to mam wejsciowke do "saturday special $3000", wiec moze mi sie jeszcze zwroci?
ktos moze z nas tez tam bedzie?
Barthek - ja mam chyba 3 tickety na ten turniej na Titanie i chyba jeden na TonymG- problem tylko taki że nigdy w sobotę nie mam czasu grac o tej porze. Dobrze że te tickety sa długo ważne.
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
Wysłany: Pon Gru 15, 2008 20:02
jak sie czyta to widać ze prawie całe płatne zajęte przez graczy z naszego forum
Pablo Muchettii napisał/a:
Czy warto było 4h grać dla 31$? nie wiem.
Ponad 20zł na godzine - oj gdyby mi tyle płacono w pracy - to pewnie ze stolikow 1/2 wwskoczyłbym na conajmniej 2/4
8%
323/4047
MP
100%
1932/1932
EXP
48%
70/144
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Pon Gru 15, 2008 20:38
mazak napisał/a:
jak sie czyta to widać ze prawie całe płatne zajęte przez graczy z naszego forum
Pablo Muchettii napisał/a:
Czy warto było 4h grać dla 31$? nie wiem.
Ponad 20zł na godzine - oj gdyby mi tyle płacono w pracy - to pewnie ze stolikow 1/2 wwskoczyłbym na conajmniej 2/4
ja dlugo bylem w czolowce ;p gdy przegralem AKs na K7off... xD allin preflop.... 2 bigstacki i bb xD Ech tacy ludzie ;p Mazak ja mam wiecej niz 20 a gram na 0,25/0,50 max Chyba ze bym cala kase przeznaczal na pokera to wtedy moge grac 2/4 ;p
poczatek dobry... z deczko ponad 10K dryfowałem w okolicach 25 miejsca. Pozniej niestety telefon i trzeba zmykac powoli, wiec chcialem na sile podwoic stack - moze akurat bym zdązyl wrocic pozniej i cos by zostalo. A tak to poleciał po troszku i skonczylem w 2 setce... pod koniec.
jak narazie jestes 3 ja 9 i barthek ok 15. Ja przed gra mialem postanowienie nie odpasc wzcesniej niz sitouty, takze granie tylko z odbra karta pozostalo. I tak o to raz KK i 2x AA daje allinn, nikt nie wchodzil, male blindy ukradlem. pozniej blindy 50/100, jestem pzred dealerem z AQ nikt nie wszedl podbijam do 350, z bigblind wchodzi allinn, sprawdzam pokazuje KJ wygrywam i mam ponad 8K. Pozniej dostaje juz 3 raz w turku AA daje all-inn, sprawdza mnie ziomek co ma ponad 17K i pokazuje KK i sie wzbogacam do ponad 17K.
mxlambert zycze CI zebys doszedl, ale w pozniejsze fazie taki stack latwo roztwonic;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum