Sprawdz swojego przeciwnika zanim zasiądziesz do gry ;)
-
deadprez
- -#VIP

-
nbf
- -#aktywny

- apolinary83
- -#VIP

- Glory
- -#Site Admin

Ja po kilku tygodniach korzystania z Sharkscope mam dość zaskakujące przemyślenia.
1. Nie sprawdzam gracza który się do mnie dosiada i gra. Bo po co, i tak już przecież gramy. Sprawdzając i widząc, że gracz jest na minus/plus podświadomie grałem inna taktyką z takimi ludkami. Efekt - przegrywałem o obiema grupami
.
2. Sprawdzam gracza do którego się dosiadam (bo jeśli jest mega kozak to sobie odpuszczę) + sprawdzam graczy którzy siedzą na wyższych stawkach niż moje (bo jeśli ma tilta lub jest fish to się skuszę na grę).
Swoją drogą to inni też ten serwis stosują, bo nawet w godzinach szczytu potrafię długo czekać na przeciwnika, mimo iż na innych stołach gra idzie. Boją się mnie czy cuś?
.
1. Nie sprawdzam gracza który się do mnie dosiada i gra. Bo po co, i tak już przecież gramy. Sprawdzając i widząc, że gracz jest na minus/plus podświadomie grałem inna taktyką z takimi ludkami. Efekt - przegrywałem o obiema grupami
2. Sprawdzam gracza do którego się dosiadam (bo jeśli jest mega kozak to sobie odpuszczę) + sprawdzam graczy którzy siedzą na wyższych stawkach niż moje (bo jeśli ma tilta lub jest fish to się skuszę na grę).
Swoją drogą to inni też ten serwis stosują, bo nawet w godzinach szczytu potrafię długo czekać na przeciwnika, mimo iż na innych stołach gra idzie. Boją się mnie czy cuś?
-
deadprez
- -#VIP

faktycznie bardzo duzo osob uzywa tej strony i jest bardzo przydatna,poza standardowymi opcjami bardzo przydatna jest opcja profit by opponent zawsze mozna sprawdzic jak nam dany przeciwnik pasuje (opcja tylko jak sie wykupi wyszukania) Jedyna wada ktora zobaczylem ze duzo pojedynkow nie liczy,kilka razy mialem sytuacje ze zagralem iles tam hedsow pozniej patrzylem w sharkscopie i ich nie bylo,dlatego tez nie zgadzal mi sie ogolny profit i resszta danych,a u was zdarza sie tak?
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- Sebola
- -#VIP

O właśnie Was poczytałem i sprawdziłem siebie - hehehhe - mi to nie przeszkadza - mam minusowy dochód i to chyba nie mały - a wychodzę na plus - no chyba że nie potrafię używać kalkultora
W sumie to dobrze - może nawijam w ten sposób więcej graczy żądnych łatwych wygranych - szkoda tylko że nie mam przy sobie oznaczenia SUPER TILT
W sumie to dobrze - może nawijam w ten sposób więcej graczy żądnych łatwych wygranych - szkoda tylko że nie mam przy sobie oznaczenia SUPER TILT
-
p0nczekPL
- -#zwykly

- Trabant
- -#VIP

-
deadprez
- -#VIP

- Trabant
- -#VIP

-
ArtOfBW
- -#zwykly

- Siwy-JazZ
- -#aktywny

- gama
- LEGENDA

-
Kepasa198
- -#pretendent

- polak13
- -#VIP

-
sallahadin
- -#pretendent

-
PatrykOs87
- -#zwykly

Takie programy powinny być niedozwolone. To ma być uczciwe? Wgrywają sobie jakieś programy, które za człowieka myślą i tworzą jakieś popaprane bazy danych. Właśnie to mnie osłabia u takich frajerków, którzy liczą na takie tanie zagrywki. Niech nie mówią później, że tylko samymi umiejętnościami i doświadczeniem wygrywają
Wróć do „Ciekawostki pokerowe”