Wpisowe: 100 raked hends w terminie do 30 dni przed rozpoczęciem turnieju (min. stoły 25nl) Turniej na hasło.
Pula na nagrody: 75 Euro
Żetony na start / tempo gry: 1500 / 10 min. na level
Start turnieju: 01 Marzec 2010, godzina 20:30
Do gry wymagana jest instalacja polskiego klienta pokerowego betclick!
Osoby które do tej pory nie zagrały we wcześniejszych edycjach ligi i nie mają jeszcze dostępu do naszych haseł, a rejestrowały się w betclic z naszych linków proszone są o podanie w tym wątku numer swojego PINu pokerowego oraz nick pokerowy!
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Ostatnio zmieniony przez mazak Sro Mar 10, 2010 15:14, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 10:54
firesparrow napisał/a:
Dzisiaj jest 10000 freeroll i aby w nim zagrać musisz mieć 1500RH w ostatnich 30 dniach.
sprawdzanie na podstawie rejestracji do tego turka może wprowadzać w błąd gdyż jak wspomnieliście tam zliczane są również ręce z niskich stołów - a by zagrać w naszym turku trzeba mieć ręce ze stołów min 25nl...
myślę że jak w piątek wieczorem pojawi się nasz turniej w lobby wtedy próbując się tam zarejestrować będzie nam wyświetlać ile mamy rąk rozegranych..
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 09:33
firesparrow napisał/a:
ok, turek jest, rejestracja otwarta tylko by się jeszcze hasło przydało
bo nie wiem ile mam jeszcze tych RH ugrać (a naprawdę szczerze nienawidzę cashówek więc to dla mnie tortura tam grać)
Turek jest - hasło już też jest - ale jest problem z rejestracją - a dokładniej system nie wyłapuje mi rozegranych raked hends... A na pewno ich rozegrałem grubo ponad wymóg...
Sprawę już zgłosiłem - pewnie dopiero w poniedziałek okaże się co i jak...
Ale próbujcie - może to tylko u mnie problem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum