Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 816 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 14:31
No słusznie - przecież w zapowiedzi turnieju jest nawet podkreślone - że to turniej na hasło! I to pewnie dlatego wymagają hasła A ciekawe tylko jakim cudem się zarejestrowały te dwie czy trzy osoby ?? Jakby co to: ja też tak chcę! Chyba że nie można - to wtedy już pozostaje czekanie aż hasełko dotrze...
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 14:38
git78 napisał/a:
Drogi Adminie gdzie ja mogę znaleźć hasło ??
Do hasła mają dostęp elitarni użytkownicy forum + osoby należące do grupy gracze + osoby które rejestrowały się poprzez nasze linki w betclic (podały w tym wątku nick i pin celem przejścia ewentualnej weryfikacji)
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 14:40
extrastrong napisał/a:
proszę o weryfikację
nick: tigerAA
pin: 3703369
rejestracja pod forum - hasełko do zapisanych pod forum będzie wysyłane ok godz. 17-18, póki co wciąż czekamy na informacje od bossmedii związane z zaistniałym problemem przy rejestracji...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 15:44
Update dotyczący turnieju...
Niestety usterki z wyłapywaniem RH raczej nie uda się usunąć - co za tym idzie czynione są działania by ten wymóg ściągnąć - więc turniej najprawdopodobniej będzie zwykłym freerollem na hasło!
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 816 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 18:42
Ja w każdym razie spełniam wszystkie wymogi - tak czy inaczej - więc także poproszę hasło jak już będzie wiadome jakie jest. Dzięki i do zobaczenia przy stoliku..
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 19:02
git78 napisał/a:
nick: giaa88
pin: 3703913
niestety nie pod forum ...
I tak nawiasem - przy rejestracji nie wpisujcie osoby która to niby was poleciła - w ten sposób nawet jeżeli rejestrujecie się z forum a podacie w tamtym polu jakiś nick - to nie zostaniecie pod forum przypisani...
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 19:31
mazak napisał/a:
Niestety usterki z wyłapywaniem RH raczej nie uda się usunąć - co za tym idzie czynione są działania by ten wymóg ściągnąć - więc turniej najprawdopodobniej będzie zwykłym freerollem na hasło!
wiadomo coś więcej? bo wymogów niestety nie spełniam, a jakby był zwykły free na hasło to chętnie bym zagrał, a z tego co widzę tylko 2 osoby są zarejestrowane..
_________________ Wyniki Pokerkingsów - Graj i wygrywaj, wyniki wrzucaj w odpowiedni dział, a może to Ty zostaniesz najlepszym graczem miesiąca !!! Poker and BASKETball - zapraszam na swój blog
Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 483 Skąd: Italia
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 19:38
Przy moim szczesciu to turek sie nie odbedzie. A jak sie odbedzie to zagramy z Aleksem HU
A tak wogole to nie wiem skad te problemy Przewaznie gralem 0.12/0.25, choc jak mnie amok dopadl to wskoczylem na 0.25/0.50
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum