Dokonując pierwszej wpłaty do pokera użyj kodu:PKINGS
Szczegóły turnieju:
Nazwa Turnieju: PokerKings.pl 3
Platforma:
- BetClick Poker - SPECJALNY BONUS KOD: PKINGS
Rodzaj Gry: Texas Holdem NL
Wpisowe: 3+0,3 Euro Turniej na hasło.
Re-buy/Add-on: 3/3 Euro
Pula na nagrody: 50 Euro (Dodane do puli)
Żetony na start / tempo gry: 1500 / 10 min. na level
Start turnieju: 22 Luty 2010, godzina 20:30
Do gry wymagana jest instalacja polskiego klienta pokerowego betclick!
Osoby które do tej pory nie zagrały we wcześniejszych edycjach ligi i nie mają jeszcze dostępu do naszych haseł, a rejestrowały się w betclic z naszych linków proszone są o podanie w tym wątku numer swojego PINu pokerowego oraz nick pokerowy!
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
To pograłem. Nie wiem czy zle zagrałem ale moja KK jako pierwsza reka nie dało rady vs99. A mianowicie bodajże UTG skuter raise 90 (blindy 10/20) ja reraise 300 skuter call. Flop wpada A94 wiec ja bet 300 on call to ja check on AI to dożuciłem no i ....
rejestracja byla z banera! o co chodzi? coś jeszcze trzeba zrobić?
według informacji od betclic twoja rejestracja została przypisana komuś innemu... więc jeżeli nawet rejestrowałeś się od nas z banera a nie wyczyściłeś cookies, a wcześniej już trafiałeś na stronę betclic to system pamiętał tamte wejście i przypisało cię tam... niestety dla nas...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na naszym forum pokerkings znajdziesz:zasady pokera | reguły pokera | poker informacje | poker bonusy | promocje pokerowe | rozmowy pokerowe | pokerkingspl | recenzje poker roomów | pokerzysta | zasady gry w pokera | informacje jak grać w poker online.
Znajdziesz tu również informacje o:bwin | Titan Poker | expekt | TonyG poker | prime poker | bodog | unibet | Paradise Poker | betfair | bet365 poker | betgun | poker | sportingbet | Party Poker | Cd poker | Netteler oraz o Moneybookers.
Strona wygenerowana w 0,65 sekundy. Zapytań do SQL: 17