Wysłany: Czw Lut 04, 2010 18:47 rejestracja na heypoker
nie mogę sie zarejestrować z waszego linka na heypoker pokazuje mi że podaje błędne informacje a na innych pokerach nie mam z tym problemu nie wiem co się dzieje?????
Jeśli dasz radę zrobić to w ciągu najbliższych 30 min to w drodze wyjątku dopiszę ci token do turnieju. Przypominam jednak, że rejestracja na forum została zamknięta wczoraj.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 816 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 21:30
A ja mam od wczoraj problem z wypłatą pieniędzy (zdecydowałem się napisać na forum bo Country Managerze Heypoker się od ostatniej prywatnej wiadomości nie odzywasz i problem stanął w miejscu a może ktoś jeszcze miał coś podobnego i podpowie). Wpłaciłem 20$, pograłem, pograłem i w końcu podwoiłem sumę i chciałem wypłacić tą samą drogą (moneybookers) ale mi pisze że zła kwota i taki czarny krzyżyk jest przy adrtesie mail a chyba powinno podświetlić na zielono jak wszystko jest ok. Próbowałem 10 $, potem 20 i 21 ale nic z tego - ciągle to samo. Ma lub miał ktoś coś takiego??
... bo Country Managerze Heypoker się od ostatniej prywatnej wiadomości nie odzywasz i problem stanął w miejscu a może ktoś jeszcze miał coś podobnego?
Mam na imię Marcin. Staram się jak mogę załatwić wszystkie sprawy. Czasem tylko czasu brakuje. Zablokowałeś swoje konto zbyt dużą ilością prób wypłaty. Dzisiaj ta funkcja powinna znów być dostępna. Proszę cię byś do godziny powiedzmy 14:00 nie wykonywał żadnych ruchów. Spróbuj później wypłacić należną ci kwotę. Minimum to chyba 20$.
@ lukk. Konto działa? Możesz się logować i grać? Wysyłałem dzisiaj do paru graczy aktywacje ręcznie i wszystko powinno być ok.
Wysłany: Pią Mar 05, 2010 12:11
Dobrze Marcin. Dziękuję. A jeszcze jakbyś mógł powiedzieć ile prób wypłat można wykonać do zablokowania konta a po ilu już blokuje? Hmm.. - może się przydać na przyszłość..
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 00:58
Pewnie za dużo razy próbowałeś jakiejś operacji (np. wypłata pieniędzy) i na razie czasowo ci tak zblokowało ale pewnie jutro pan Marcin interweniuje (tzn. dzisiaj bo już po północy) albo sami ci odblokują po jakimś czasie (może gdzieś po 14-tej??).. Ja też tak kiedyś miałem jak próbowałem wypłacić 20 $ a potem się okazało że tabela jest nieaktualna (nota bene: miała być już dobrych kilkanaście dni temu poprawiona) i że min. wypłata to 30..
po zmianie operatora płatności mamy nałożone pewne limity, które wcześniej nie obowiązywały i zbyt duża liczba prób wpłat blokuje od czasu do czasu konto na 24h. Twoje zostało właśnie odblokowane. Spróbuj się zalogować i daj znać czy wszystko jest ok.
ja też nie mogę się zalogować do swojego konta . myślalem że źle wpisałem hasło i zrobiłem resetuj hasło ale żaden mail do mnie nie przyszedł z nowym hasłem.
Jeśli wysłałeś sobie hasło musisz zaczekać aż dojdzie i nie logować się w tym czasie używając starego hasła. W ten sposób zablokowałeś sobie konto. Teraz jest ono odblokowane. Reszta instrukcji w mailu od supportu.
Jeśli wysłałeś sobie hasło musisz zaczekać aż dojdzie i nie logować się w tym czasie używając starego hasła. W ten sposób zablokowałeś sobie konto. Teraz jest ono odblokowane. Reszta instrukcji w mailu od supportu.
Pozdrawiam
Marcin
tylko że ponowne maile nie przychodzą z supportu a na konto juz nie wchodziłem i nie resetowałem hasła.
To Ty pisałeś do mnie na gg i sprawę mamy załatwioną?
Marcin
ja z nikim nie gadełem na gg w tej sprawie pisalem do ciebie pw czy jestem z banera i mi potwierdziłes że tak.. mój nick stołowy mariusz0007 . a ja nie moge sie zalogować wogule do konta .ostatnia pruba kilka dni temu i reset hasła a żaden mail nie przyszedł z nowym hasłem.
Mam problem z rejestracją do turniejów na Heypoker. Przelałam $20 i gdy próbuję się zarejestrować wyświetla mi się komunikat, że jest to niemożliwe, bo moje konto nie ma przywilejów na prawdziwe pieniądze. Co powinnam zrobić, aby móc grać?
Mam problem z rejestracją do turniejów na Heypoker. Przelałam $20 i gdy próbuję się zarejestrować wyświetla mi się komunikat, że jest to niemożliwe, bo moje konto nie ma przywilejów na prawdziwe pieniądze. Co powinnam zrobić, aby móc grać?
A na stronie HeyPoker przelałeś swoje pieniądze na konto pokerowe? Bo mogłeś zrobić depozyt i pieniądze masz, ale nie na pokerze ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum