Oficjalnie startujemy z wyścigiem, potrwa on od 25 stycznia do 21 marca, godziny 24:00. 4 osoby z wyścigu dostaną zaproszenia do finału.
- 2 osoby które uzbierają najwięcej punktów otrzymują miejsca gwarantowane.
- Osoby z miejsc 3-6 zagrają w czteroosobowym półfinale z dwoma pakietami do finału.
22/03 Półfinał. Miejsca 3-6. 8 min blinds, 3000 stack. 2 awansuje do finału
Liczymy wynik rake netto, czyli juz po odliczeniu wszystkich
bonusow lojalnosciowych jakie w Chili macie atytwne. Dzieki temu beda miec tez
szasne gracze grajacy mniej, ale nie majacy zadnego aktywnego bonusa.
Przyklady:
Gracz A w ciagu miesiaca zostawil w chili poker 38$ rake. Nie mial
aktywnego zadnego bonusa, otrzymuje wiec 38 punktów.
Gracz B w ciagu miesiaca zostawil w chili poker 175$ rake. Mial jednak
aktywny bonus 100% od pierwszej wplaty z ktorego otrzymal 100$ zwrotu.
Netto rake = 75$ = 75 punktow.
Finał:
24/03/2009 Blinds 15 minut, Stack 3000. 8 graczy
4 graczy z turniejowej klasyfikacji generalnej + 4 graczy z rakerace.
Nagroda główna:
Na zwycięzcę finału czeka laptop:
Asus Turion 15'6 64 RM74/320/2048 + Vista Home Premium
Notebook z procesorem AMD Turion X2 Dual-Core RM-74 o częstotliwości 2.2 GHz, 2 GB pamięci RAM DDR2 oraz dyskiem twardym SATA o pojemności 320 GB. Ultraszybki procesor, dużo ram i Katra graficzna ATI Radeon HD3200 bez trudu udźwignie kilkanaście stołów na raz.
W turniejach mogą brać udział tylko osoby zapisane do ChiliPoker z naszego bannera. Jeśli nie masz jeszcze konta w ChiliPoker - zarejestruj się z poniższego bannera:
Banner promocyjny - rejestracja z niego w ChiliPoker pozwala wziąć udział w wyścigu i turniejach:
ja mam pytanie, konto na 95% mam od was z banera (username: damianek632, nickname ostrixek632) zarejstrowac sie nie moge... ale.. nie tylko do waszego turnieju ale do zadnych innych w zakladce "prywatne"
a robiłes jakies wplaty?rozegraj pare rak za darmowe pieniadze to moze to pomoze
wplat nie robilem ale gralem juz w chili, mam okolo 100 fpp , ale to nie od tego kiedys tak mialem na expekt, ale nei wiem z jakiego to powodu. dlatego spytalem tutaj moze ktos wie...
ja mam pytanie, konto na 95% mam od was z banera (username: damianek632, nickname ostrixek632) zarejstrowac sie nie moge... ale.. nie tylko do waszego turnieju ale do zadnych innych w zakladce "prywatne"
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 1172 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 10:06
adicegla napisał/a:
Ale co tu jest nie tak? W czym jest problem?
Chodzi mu o to że ikonka zarejestruj jakby nie była aktywna, też miałem ten problem na laptopie. Teraz mam inny problem bo wyskakuje mi że jest ograniczona ilość miejsc
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 12:44
Jeszcze kilka osob ktore prosilo o sprawdzenie
szymek7721- od dawna nasz
bartekzt- twoj - dodany
mariusz133- inny polski partner, nie mozna dodac
ostrixek632- od dawna nasz
lukkass81- nasz, ale nie ma jezcze aliasu pokerowego.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
glory glory man united, dzisiaj rejestrowalem się z banerka na forum. Da radę jeszcze na dzisiejszy frrerol sie załapać ? Username to KieroPL a allias do gry to Kiero1989
pozdro
Wiek: 23 Dołączył: 01 Mar 2010 Posty: 21 Skąd: Świętochłowice
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 01:10
Special offer with the bonus code DSOFRANCE
Make your first deposit with the code "DSOFRANCE" : $200 of bonus + $300 of tokens.
Limited offer until 15th of March!
Find all the details here. .
może mi to ktos przetłumaczyć?? Dopiero sie zarejstrowałem na Chili poker. Chcę sie zdecydować na dokonanie 1 depozytu tylko nie wiem gdzie lepiej.. moze na Everest Poker lepiej ?? Są na Chili jakieś bonusy z forum czy cos? na Chili zarejestrowałem sie z forumowego bannera. Proszę o doradzenie mi w ktory pokerowy program najbardziej sie oplaca zainwestować pierwszy depozyt. DZIĘKUJĘ.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 01:30
Special offer with the bonus code DSOFRANCE
Specjalna oferta z kodem bonusowym DSOFRANCE.
Make your first deposit with the code "DSOFRANCE" : $200 of bonus + $300 of tokens.
Zrób depozyt z kodem DSOFRANCE: $200 of bonus + $300 of tokens.
Oferta ważna do 15 marca.
_________________ Wyniki Pokerkingsów - Graj i wygrywaj, wyniki wrzucaj w odpowiedni dział, a może to Ty zostaniesz najlepszym graczem miesiąca !!! Poker and BASKETball - zapraszam na swój blog
Za to bardzo ciekawa walka jest o miejsca 3-6 pozwalające zagrac w polfinale.
O ile Kiero1989 może już spać spokojnie (choć wciąż ma szansę powalczyć o top2) to różnice pomiędzy 3-8 są właściwie żadne. Co więcej, nawet ostatni w tym zestawieniu 1MUSZKIN1 , ma szanse wbić się do top6 bo traci 100 punktów.
Jeśli ktoś chce się dokładnie dowiedzieć ile ma straty - proszę o PW.
WAZNA UWAGA - "notnickname" walczy również w klasyfikacji generalnej i jeśli tam zwyciężcy (zapewni sobie automatycznie miejsce do finału) to w rakerace dojdzie DODATKOWE miejsce premiowane !!!
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
WAZNA UWAGA - "notnickname" walczy również w klasyfikacji generalnej
no niestety dałem ciała tam - nie zagrałem, dlaczego ? skonczyl mi sie kolejny limit na monebookers (masakra) i nie mialem jak wplacić, dlatego nabije jeszcze troche pkt i zagram mam nadzieje w polfinale
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum