Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 19:19 Regulamin Mistrzostw Pokerkings na Everest
Zapraszamy do udziału w naszym nowym cyklu na Everest Poker. Do wygrania 3 miejsca w finale Mistrzostw Polski Everest 17-19 grudnia, Kraków, w którym 150 graczy powalczy o 200,000 pln.
Szacowana wartość 3 nagród to 4000 pln.
Gramy zawsze w czwartki o godzinie 20.00 czasu polskiego!
Grafik turniejowy wygląda następująco:
12 listopada , 5$+0.5$ rebuy, 30$ token added
19 listopada , 5$+0.5$ rebuy, 30$ token added
26 listopada , 5$+0.5$ rebuy, 30$ token added
3 grudnia , 5$+0.5$ rebuy, 30$ token added
Z każdego z nich będą zliczane punkty, top 3 z klasyfikacji generalnej wygrywa wejściówki.
Punktacja turniejowa: Ostatnie miejsce 1 punkt. Każde miejsce wyżej plus 1 punkt. Dodatkowo 5 najlepszych graczy zdobywa punkty dodatkowe:
5 miejsce - +1 punkt
4 miejsce - +2 punkty
3 miejsce - +4 punkty
2 miejsce - +6 punktów
1 miejsce - +8 punktów
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum który:
A) Zarejestruje się z naszego bannera/linku i prześle screena pokazującego wpisanie kodu premii: pkings300 lub pokerkingsrace
LUB
B) Jest aktywny na forum i należy do grupy uprzywilejowanej ("Elitarni pokerzyści" lub Gracze").
Życzymy powodzenia i do zobaczenia przy stole!
Banner z którego rejestracja pozwala wpisać kod promocji: pkings300 i wziąć udział we wszystkich turniejach:
Osoby które nie widzą bannera mogą w zamian rejestrować się z TEGO LINKU
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 20:59
47enioN napisał/a:
o co chodzi z tym 30$ token added?
pewnie dla zwyciezcy bedzie dodatkowa nagroda w postaci tokena za 30$ dolarow do wykorzystania na turniej/e.
_________________ Wyniki Pokerkingsów - Graj i wygrywaj, wyniki wrzucaj w odpowiedni dział, a może to Ty zostaniesz najlepszym graczem miesiąca !!! Poker and BASKETball - zapraszam na swój blog
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Mar 2007 Posty: 700 Skąd: Zawiercie
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 09:08
EDIT: czy ktoś miał problem z depozytem i jaką metodę polecacie do wpłaty-karty kredytowej nie chcą mi uznać
EDIT2: dlaczego nie mogę zmieniać swych postów w tym temacie???
_________________ Najważniejszy w każdym działaniu jest początek.
Platon
Ps. proszę mojego posta nie traktować jako narzekanie, cieszę się ze jest taka fajna liga dla forumowiczów
Ps.2 ale faktem jest ze turki w środę (mówimy o dniach roboczych) to chyba najmniej trafiony dzień, no bo jak tu teraz ogladac np. lige mistrzów jak gra np. ManU
_________________ Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
Standardowe pytanie ode mnie - Czy wejsciwoke mozna odsprzedac komus z forum? Mama mnie nie pusci raczej, a nawet jakbym cos wygral to by mnie pewnie okradli i pobili!
P.S Bardzo fajna liga, a nagrody naprawde suuuper ^^
Nic na to nie poradzę - poker w mojej rodzinie jest uznawany za ZŁO HAZARD i wszystko co najgorsze Najgorzej, że nie można im wytłumaczyć, że to nie jest to samo co ruletka ;p
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 18:10
Liga przełożona na czwartki ! Argument z oglądaniem ManU oczywiście przeważył .
Pitr3k, niestety, tu wejściówka jest niezbywalna. A szkoda, bo ja bym ją pewnie kupić nawet za 2x więcej. Bo ten turniej o 200,000 pln to będzie donkmenada...
Ps. Plotki mówią o tym, że Everest opłaca hotel i wyżywienie.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Wysłany: Czw Paź 29, 2009 19:53
Wahi, liga mistrzów gra tylko we wtorki i środy więc bez obaw.
Jaodernein, muszą. Jedni chcą freeroll, inni 1$, inni rebuy, inni 50$. Nigdy nie da się zrobić tak by każdy był zadowolony. Dlatego turnieje staramy się różnicować - na innych platformach mamy freezout.
titanum, próbuje przenieść na czwartek, specjalnie dla Ciebie .
jestem niezwykle wdzięczny kasa przelana więc będe grał na 100%,
a tak jeszcze dodam że wysokość wpisowego chyba zawsze była podważana i nigdy nie było tak żeby wszyscy byli z niego zadowoleni, a co do rebuy to w takim gronie to nie powinno to nikomu przeszkadzać bo to ot taki wesoły turek
_________________ Im więcej czasu poświęcasz na odzyskanie tego, co zostało Ci zabrane, tym więcej przecieka Ci przez palce.
Ps. Plotki mówią o tym, że Everest opłaca hotel i wyżywienie.
To nie plotki tylko ja ;) jak grałem eliminacje w Gdańsku to organizator mówił, że w tym roku jeszcze większa pula 200 000 pln o którą zagra 150 ludzi i mało tego everest opłaca wyżywienie i nocleg w hotelu na cały weekend (dwie noce, piątek-sobota-niedziela) i jeśli dobrze pamiętam to coś mi się obiło, że nawet za dojazd zwracają ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum