a co do samego turnieju czy z tej kwoty skumulowanej w puli beda nagrody w danym turnieju czy to leci na oplacenie wejsciowek na te wejsciowki na mistrzostwa polski ?
Ja nie wiem ale czy wsrod pokrzeystow na pokerkings nie ma studentow??
Toz oczywistym jest tak jak 1+1+2 tak student baluje w czwartek .Czy nie chodzicie na imprezy pod tytulem "studenckie czwartki"? A LM odpalasz na kompie w sopcast i ogladasz albo idziesz ogladac z lapkiem przed kompa....
aż tak stary nie jestem ale ja nie musiałem czekać do czwartku aby piwka się napić
sorki zielony ale nie wiem gdzie ty balujes... (studiujesz) ale jak 1+1=2 tak student baluje od poniedziałku do niedzieli a męczy się tylko w styczniu i i czerwcu
a w wtedy LM nie gra
a BTW nie porównuj sopcasta do live TV w knajpie przy piwku, a nawet do byle jakiego TV
_________________ Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
aż tak stary nie jestem ale ja nie musiałem czekać do czwartku aby piwka się napić
sorki zielony ale nie wiem gdzie ty balujes... (studiujesz) ale jak 1+1=2 tak student baluje od poniedziałku do niedzieli a męczy się tylko w styczniu i i czerwcu
a w wtedy LM nie gra a BTW nie porównuj sopcasta do live TV w knajpie przy piwku, a nawet do byle jakiego TV
Firesparrow no to chyba nie wiesz co oznacza slowo "balowanie".Bo mylisz te slowo z piciem.Pic to sobie mozna kiedy chcesz.A zazwczyaj kluby sa otwarte sroda czwartek piatek sobota.
Mnie jakos nie kreca imprezy typu siedze z kumplami i pije ile wlezie.Napije sie i nuda...
Sopcasta to prosze bardzo siadasz przed telewizorkiem z lapkiem i ogladasz HD.Do knajpy stawiasz lapka wiekszoc i tak ma juz darmowy net.
A tak wogole to Qlimax rzadzi hahaxD;d
ja jakos jestem studentem zielony i jakos daje rade i imprezowac i grac w czwartki.... jakby nei patrzec balety nei trwaja do 22-23 wieczorem tylko do 5-6 rano, pozatym nie ma tylko imprez w czwartki jak sam napisales sa w srody piatki, soboty jak i w niedziele sie znajda a wiec jeden dzien cie nei zaboli tak bardzo wiedzac ze masz jeszcze 3-4 dni pozostale w ktorych mozesz balowac a wiec bez przesady a i jeszcze jedno Qlimax odbywa sie zazwyaczaj 1-2 do roku a wiec spokojnie dasz rade jakos go upchac pomiedzy pokerem a studiami jezeli sie bardziej tym interesujesz to bedzie dokladnie 21 listopada a wiec nie czwartek...
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 5 razy Dołączył: 02 Gru 2008 Posty: 830 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 13:56
Powiem Wam szczerze że nie moge sie już doczekać pierwszego turnieju.
Walka o fajne wejścióweczki w forumowym gronie i na dodatek w mojej ulubione formule REBUY
Choćbym miał pół bankrolla przegrać to wejsciowek nie odpuszcze
Nie martwcie się pula będzie na pewno spora bo ja również zamierzam rebayować się ile wlezie w pierwszym turnieju A myślę że jeszcze kilku chętnych się znajdzie.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 2 razy Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 561
Wysłany: Czw Gru 03, 2009 17:08
Glory pytanie mam MLody dostal juz sie na mistrzostwa poprzez inne forum czy tutaj takze bedzie brany pod uwage w klasyfikacji koncowej jak zdobedzie premiowane miejsce ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum