Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 05:42 Regulamin ligi w Everest Poker
Startujemy oficjalnie z nowym cyklem turniejowym na platformie Everest Poker
Zagramy łącznie 4 turnieje plus finał, a dodane nagrody wyniosą 1000$
Gramy zawsze w czwartki o godzinie 20.00 czasu polskiego!
Grafik turniejowy wygląda następująco:
1/14/2010 $2+.20 PL Omaha 3000 stack, 10 min blinds (slow)
1/21/2010 $2+.20 NLHoldem 3000 stack, 10 min blinds (slow)
1/28/2010 $5+.50 PL Omaha 3000 stack, 10 min blinds (slow)
2/04/2010 $5+.50 NLHoldem 3000 stack, 10 min blinds (slow)
Dodatkowo do kazdego z turnieju 27$ added (Zwycięzcy każdego turnieju na najwyższych trzech miejscach otrzymają token 2 stopnia o wartości 9$)
Z każdegoturnieju będą zliczane punkty, a 8 najlepszych z klasyfikacji generalnej zagra w wielkim 8 osobowym finale w którym do wygrania jest:
1. PS3 120gb
2. iPody Nano 8gb
3. iPody Nano 8gb
---
PS3 120 GB , 102 655 Punktow Summit
• Cienki i efektywny kształt: 32% mniejsza, 36% lżejsza i zużywa o 34% mniej mocy niż oryginalne modele PS3.
• Potęga gier: Graj w najnowsze gry zarówno online, jak i offline. Z Call of Duty: Nowoczesna Warfare 2, FIFA 10, Little Big Planet oraz wiele innych tytułów dla każdego członka rodziny.
• Właściwości high-definition: Zapewnia rozrywkę o wysokiej jakości, HDMI (High-Definition Multimedia Interface) co znaczy, że możesz używać PlayStation 3 z telewizorami high-definition, jak również tradycyjnymi odbiornikami.
• Blu-Ray: Wbudowany odtwarzacz płyt Blu-Ray oznacza, że możesz cieszyć się rozrywką następnej generacji, jak na przykład najnowszymi filmami.
• Zawsze on: PlayStation 3 oferuje funkcję "zawsze włączoną" zapeniającą nieprzerwalny dostęp do przeżyć online takich jak niezliczone możliwości gier w trybie multiplayer, wiadomości tekstowe i filmowe, głosową funkcję czatu, pobieranie zawartości czy przeglądanie internetu.
Ipod Nano 8GB , 64 694 Punktow Summit
Dzięki gładkiemu wykończeniu ze stali nierdzewnej iPod jest przyjemniejszy w dotyku. 3.5" ekran jest w sam raz do oglądania filmów czy gry. Dzięki wbudowanym głośnikom, 3D grafice czy Multi Tuch ekranowi iPod daje ci niesamowitej przyjemności gry. Przechowuje 1750 piosenek / 10 godzin wideo.
----
02/11/2010 La Gande Finale, NLHoldem 3000 stack, 20 min blinds (very slow)
Punktacja turniejowa: Ostatnie miejsce - 10 punktów. Każde miejsce wyżej - punkt
więcej. Dodatkowo miejsca od 9 do 1 otrzymują odpowiednio o 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20 i 30 pkt więcej niż miejsca poprzednie.
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum który:
A) Zarejestruje się z naszego bannera/linku i prześle screena pokazującego wpisanie kodu premii: pkings300
LUB
B) Jest aktywny na forum i należy do grupy uprzywilejowanej ("Elitarni pokerzyści" lub Gracze").
Życzymy powodzenia i do zobaczenia przy stole!
Banner z którego rejestracja pozwala wpisać kod promocji: pkings300 i wziąć udział we wszystkich turniejach:
Osoby które nie widzą bannera mogą w zamian rejestrować się z TEGO LINKU
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
47enioN opisy produktow sa skopiowane ze sklepu Everestu za Summit punkty, wskazuja one ile kosztuje dany produkt w sklepie Everestu.
Ugranie tylu punktow by ci troche zajeło czasu
Jeśli chodzi o moderatora to już nim tam nie jestem, ale fakt udzielam się na kilku forach pokerowych jednocześnie i nie widzę w tym nic złego tak samo jak nie widzę nic złego w chęci rozwoju początkujących for poprzez pomoc organizacyjną ale widzę że to tylko moje zdanie, choć PK było chyba pierwszym moim forum, no nic ale GL w lidze
Poziom: 12 HP
1%
3/319
MP
100%
152/152
EXP
18%
5/27
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 15:09
PLtotoryl, udzielac sie na innych forach oczywiscie mozna ale nie mozna byc kims waznym tam takie zabezpieczenie przed wyniesieniem hasła po za karą finansową
Napisz do glorego PW ze nie jestes modem podaj liste for i on juz zdecyduje my glosowalismy jak jeszcze byles moderatorem
Ale ja wcale nie zamierzam zostać kimś "ważnym" na PK bo rola moda czy admina tutaj jest pewnie dużo bardziej czaso chłonna niż na nowym dopiero rozwijającym się forum w które chciałem dołożyć swoją cegiełkę Tam ogarniam wszystkie tematy i jestem na bieżąco tutaj forum jest zbyt duże i na pewno nie podołałbym czasowo, nie bardzo wiem jak wygląda system przyznawania rang na PK, ale każdy kto zna mnie z jakiegokolwiek forum dobrze wie że NIGDY nie podałem hasła do jakiegokolwiek turnieju z polskich for na innym forum pokerowym a admini czesto podają mi hasło dużo wcześniej bo na ogół mają do mnie zaufanie, szanujmy się... owszem rozumie że inne fora mogą być konkurencją jednak ja osobiście nie uważam żeby kolidowało ze sobą aktywne uczestniczenie w życiu innych for
No ale koniec tematu, jak czegoś się podejmuję to robię to solidnie i teraz przyjąłem rolę junio admina jednego z for na okres próbny, rozumie że na PK wyklucza mnie to z możliwości pozbycia się różowego i szanuję to.
Z linków raczej nie pogram z wami bo 90% moich roomów które mam jest bez żadnych linków ponieważ kiedyś nie zwracałem na to uwagi, a że kont mam sporo to ciężko mi teraz jet pograć na PK, ale np na Willim czy Celeb się spotkamy
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 05:43
j.lupino, mi.
PLtotoryl oprócz tego co napisał Oskarek, dochodzi jeszcze jeden czynnik - jesteśmy z natury zaborczy. Bo musimy. Gdyby Pokerkings bylo jedynym forum w Polsce, mielibysmy 5x lepsze promocje. A przez to, że małych for jest dużo, budzety sponsorów są dzielone na wiele miejsc.
Stąd prosta strategia - chcemy dbać głównie o osoby lojalne temu forum.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum