Z każdego z nich będą zliczane punkty, a 8 najlepszych z klasyfikacji generalnej zagra w wielkim 16 osobowym finale 05/08 w którym do wygrania jest:
1. Złoty token 100$
2. Złoty token 100$
3. Złoty token 100$
4. Brązowy token 10$
5. Brązowy token 10$
6. Brązowy token 10$
7. Brązowy token 10$
8. Brązowy token 10$
9. Brązowy token 10$
10. Brązowy token 10$
Punktacja turniejowa: Ostatnie miejsce - 10 punktów. Każde miejsce wyżej - punkt
więcej. Dodatkowo miejsca od 9 do 1 otrzymują odpowiednio o 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20 i 30 pkt więcej niż miejsca poprzednie.
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum który:
A) Zarejestruje się z naszego bannera/linku i prześle screena pokazującego wpisanie kodu premii: pkings300 lub pokerkingsrace
LUB
B) Jest aktywny na forum i należy do grupy uprzywilejowanej ("Aktywni pokerzyści" lub Gracze").
Życzymy powodzenia i do zobaczenia przy stole!
Banner z którego rejestracja pozwala wpisać kod promocji: pkings300 i wziąć udział we wszystkich turniejach:
Osoby które nie widzą bannera mogą w zamian rejestrować się z TEGO LINKU
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Poziom: 61 HP
32%
5681/17754
MP
0%
0/8476
EXP
35%
148/420
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 23:52
No w koncu jakas normalna pora 22.00! I Like it!
Ciekawe turnieje sie zapowiadaja mam nadzieje ze o tej porze tym bardziej w srody bede mogl spokojnie grac
a jesli pytasz kiedy bedzie kolejna liga na Everest no coz moze wcale nie byc jesli ustawa wejdzie w zycie i nie bedzie w niej luk prawnych;
tak czy inaczej nikt nie wie o nowych ligach zanim obecne sie nie skoncza, a teraz bedzie dopiero 3 turniej z 4 wiec dopiero na polmetku jestesmy
wielkie dzięki, jakoś się nie mogę tutaj odnaleźć :]
świetna sprawa z tym turniejem, szkoda tylko ze na everest gram juz od roku i nie zakładałem konta z forumowego banera :/
może będzie jakaś liga dla wszystkich użytkowników, a nie tylko dla tych którzy rejestrowali się przez forum.
jeszcze raz dziękuję za info i pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum