6. Członkowie grupy Gracze, należący do grupy GANGSTA'S PARADISE
- otrzymują 50% więcej punktów do klasyfikacji generalnej. Więcej o grupie gracze i o tym jak się do niej zgłosić przeczytasz tutaj: http://www.pokerkings.pl/...cze-vt11512.htm
Życzymy powodzenia i do zobaczenia przy stole!
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Paradise Poker pozwala wziąć udział w lidze:
Osoby które nie widzą bannera mogą w zamian rejestrować się z TEGO LINKU
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
glory glory man united,
Witam chcialbym dostac haslo na turnieje zalogowalem sie przez banner . moje ID to
5715770 . Dzieki pozdro :D
Przykro mi ale w tym tygodniu raczej nie dasz rady. Nie można liczyć, że na 4 minuty przed turniejem admin zauważy, że nowy użytkownik prosi o hasło, róbcie takie rzeczy kilka godzin wcześniej, a najlepiej z dzień wcześniej!
Poza tym rejestracja do turnieju na paradise kończy się 5 minut wcześniej (czyli o 19:55) a Ty napisałeś posta o 19:56 - czyli już po rejestracji ;)
4. Dodatkowo, z wszystkich turniejów zliczymy klasyfikację końcową i dla najlepszego gracza miesiąca mamy nagrodę dodatkową - oryginalną koszulkę wolverhampton wanderers!
A zastanawiałem się skąd dostałem koszulkę Wolverhampton, fajna koszula warto o nią grać
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Czw Sie 12, 2010 20:33
Mały update regulaminu. Ponieważ praktycznie nikt z forum nie gra na Paradise i nie wyrabia punktów - tworzymy kolejną zachętę.
Ten kto ugra w danym okresie najwięcej punktów gracza FPP (będąc zapisany z naszego bannera) zagra pojedynek heads up o nagrodę główną 400 eur z osobą która wygra generalkę.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
W temacie z turniejami jest napisane że podwójne punkty dostają tylko osoby z bannera a tutaj że także gracze z 100 postami (Elitarni+) więc jak to jest ?
W temacie z turniejami jest napisane że podwójne punkty dostają tylko osoby z bannera a tutaj że także gracze z 100 postami (Elitarni+) więc jak to jest ?
Będzie podliczona klasyfikacja z maja/czerwca ?
A ciężko poszukać - jest podliczona - tyle że to miało być w zestawieniach - kwiecień z majem, a osobno czerwiec z lipcem
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
chcialem zrobic klasyfikacje, ale na 7 turniejow sa zaledwi 2 screeny, wiec wszystkim to wisi - innymi slowy szanse na kase dostalaby jakas megaprzypadkowa osoba jesli juz by sie udalo zdobyc screeny.
W zwiazku z tym proponuje w okresie sierpien/wrzesien 400 euro dac osobie, ktora ugra najwiecej pkt
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum