6. Osoby zapisane w Unibet POker z naszego bannera, lub mające ponad 100 postów (Elitarni+) otrzymują podwójną ilość punktów do klasyfikacji generalnej.
7. Członkowie grupy Gracze, należący do grupy Uniboty - otrzymują potrójną ilość punktów do klasyfikacji generalnej. Więcej o grupie gracze i o tym jak się do niej zgłosić przeczytasz tutaj: http://www.pokerkings.pl/...cze-vt11512.htm
Życzymy powodzenia i do zobaczenia przy stole!
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Unibet pozwala wziąć udział w lidze i otrzymywać podwójne lub potrójne punkty w klasyfikacji:
dawno dawno temu.. czyli na pewno przed styczniem 2008 załozyłem konto na Unibet >>> tak mogłaby zaczac sie ta bajka.... ale nie wiem czy to słowo bedzie odpowiednie >>> przyznam sie bowiem ze mam pewne obawy
znów cos nieżle namieszałem w logowaniu
ale pomyslałem sobie dlaczego nie reaktywowac sie w unibet aby z wami móc zasiaśc do rozgrywki (konto miałem nieaktywne - całe lata świetlne)
noi przy aktywowaniu sie namieszało >>> byłem radost21
jestem radost2111 ( nie pytajcie mnie jak to sie stało ) - KCM czyli komputerowa ciemna masa
mam tylko nadzieje ze mimo wszystko uda mi sie zalogować na pokerkings stolik
jesli niiie to bedzie to moja kolejna komputerowa porazka
mam pytanie do tej dodatkowej walizki z żetonami... od jakiego okresu są naliczana ta najwieksza ilośc final table ? powiedzmy mamy styczen luty i marzec - ktoś dostaje walizke i co w kwietniu mu się liczą te fina ltable z lutego i marca ?
jak można łatwo zauważyć co miesiąc jest nowa klasyfikacja i z każdym miesiącem jest ona zerowana.. tak samo jest z wejściami do FT liczy się ilość w każdym miesiącu i co miesiąc ktoś dostaje walizkę i później znowu od nowa leci.. mam nadzieję że pomogłem Ci odpowiedzieć na Twoje pytanie..
no własnie średnio odpowiedziałes pkt 5 regulaminu jest taki: Dodatkowo co 3 miesiące będziemy nagradzać walizką pokerową gracza który w tym czasie najwięcej razy dojdzie do top 10 (final table). Wiec nie jest zerowane co miesiac...
udział moga wziąść>>wszyscy z administarcji ( zielono czerwoni)
aktywni ( niebiescy ) i miłosciwie nam panujący ( czarni )
tak wiec nie zaczynaj przygody z forum od nic nie wnoszacych pytań - tym bardziej ze w regulaminie ligi jest wszystko napisane
ale złosliwy nie jestem >> wiec odpowiedz >> wszystkich wymienionych jest max 30
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 12:54
ginus, Phela prawie dobrze wytłumaczył. Ta dodatkowa walizka za najwięcej FT jest zliczana w ujęciu 3 miesięcznym. Teraz był to styczeń-marzec. I zaczynamy nową rundę kwiecień-czerwiec.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Orientujecie się może czy po wygraniu kasy w naszych freerollach na unibet muszę ugrać jakąś liczbę punktów żeby je wypłacić? Bo jak zleciłem wypłatę to wyskoczyło mi, że wypłata niemożliwa, skontaktuj się z supportem :P
@edit
aj przypomniało mi się coś wysoce prawdopodobnego :P przypadkiem nie trzeba najpierw dokonać depozytu z mb żeby wypłacić na mb z Unibet? ;)
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 6 razy Wiek: 21 Dołączył: 21 Maj 2008 Posty: 470 Skąd: ldz / rtk
Wysłany: Nie Lip 06, 2008 22:10 Re: Regulamin ligi
glory glory man united napisał/a:
Zarejestrować się będą mogli jedynie Ci gracze którzy są aktywni na forum (minimum 100 postów) i zarejestrowali się z naszego bannera w Unibet (o ile nie mieli tam jeszcze konta przed lutym 2008).
Jest wyraźnie napisane, że jeśli konto założyłeś wcześniej niż w lutym 2008 to będziesz mógł grać po napisaniu 100 postów ;) więc nie masz się co bać, śmiało możesz się udzielać i po dołączeniu do aktywnych będziesz uprawniony do gry na Unibet (sam piszesz, że konto masz od półtora roku).
Posiadam konto na Unibecie od kilku dni... jednak nie zarejestrowałem się z waszego banera w związku z tym... mam pytanie.... Czy mam jakieś szanse na promocje, bonusy, freerolle etc. ????
Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 483 Skąd: Italia
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 00:55 Re: Regulamin cyklu freerolli w Unibet
glory glory man united napisał/a:
[size=18]
2. Rejestracja w każdym turnieju jest darmowa i będzie możliwa 2 godziny przed turniejem. Zarejestrować się będą mogli jedynie Ci gracze którzy są aktywni na forum (minimum 100 postów) i zarejestrowali się z naszego bannera w Unibet (o ile nie mieli tam jeszcze konta przed wrześniem 2008).
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Unibet pozwala wziąć udział w lidze:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum