No tak do 100 postów to może za rok dojdę chyba ze starczy poświecić 2 dni czy aby o to chodzi??
EH ŻiŹŃ to nie je bajka
nie o to chodzi, posty maja byc na temat i wprowadzic cos do dyskusji. Rok to jeden post na 3,5 dnia, wiec szybciej pewnie CI to pojdzie.
ALe wystarczy ze zarejestrujesz sie z baneru zglosisz to Gloremu on sprawdzi i mozesz grac, bedziesz dostawac haslo na Unibet mailem.
Witam
Z przyjemnością bym zagrał w tych turniejach pokerkings, jednak patrząc na wymagania to trochę zejdzie zanim usiąde przy stole - konto na unibecie już mam, a 100 postów to niemało (pisać o "byle czym", niema sensu) , może kiedyś zostaną zmienione zasady dostępu do turnieju.
BTW może admin ma jakąś statystykę jak szybko napstrykał 100 postów nowy użytkownik - któremu tylko chodziło o dostęp do hasła.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8350 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 17:21
Na forum nie ma żadnego użytkownika którzy szybko napstrykał 100 postów. Nie jesteśmy automatami, każda osoba nim zostanie do grupy turniejowej przyjęta jest brana pod lupę przez PokerKingów.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Kurde chcialbym zagrac ale niestety jestem tutaj nowy(od dzisiaj) a konto na Unibet juz mam od dawno. Glory czy da jakos sie przypisac do was lub cos z tym zrobic zeby moc pograc? Lubie pokera wiec od dzisiaj bede tutaj raczej aktywny.
hasła zostały już rozesłane. Jeśli zdarzyło by się tak że na 30 minut przed turkiem osoba która należy do grupy unibet nie otrzyma hasła proszę o kontakt na pw do mnie bądź do alvesa. Ewentualnie innego admina jeśli będzie ale ta wiadomość kierowana jest do osób które należą do grupy unibet.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
nie o to chodzi, posty maja byc na temat i wprowadzic cos do dyskusji. Rok to jeden post na 3,5 dnia, wiec szybciej pewnie CI to pojdzie.
ALe wystarczy ze zarejestrujesz sie z baneru zglosisz to Gloremu on sprawdzi i mozesz grac, bedziesz dostawac haslo na Unibet mailem.
Niestety jest to niewykonalne zanim forum pwstało już grałem na UNIBECIE - to tyle w tym temacie. EH ZIŹŃ te nie je bajeczka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum