Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Kwi 21, 2010 15:55 Rakerace - wejściówka do finału Chili Cup 2010
Prawdopodobnie słyszeliście już o Chili Poker Cup - cyklu turniejów live w 6 miastach, gdzie na zwycięzców czeka wejściówka do finału z pulą 5000$ (A ten kto nie słyszał może poczytać tu: http://www.pokerkings.pl/...era-vt15916.htm
Ponieważ nasza współpraca z Chili układa się wyśmienicie, taką samą wejściówkę na finał otrzyma jeden z forumowiczów.
Zasady bardzo proste - osoba która od 21/04 do 21/05 ugra na Chili najwięcej punktów - otrzymuje wejściówkę. I tyle - żadnych finałów - 1 nagroda, 1 gwarantowany zwycięzca.
By wyścig był ciekawszy, ułatwiamy wam zadanie - GrzesVP nie może brać w nim udziału*. Tak więc nie trzeba będzie jakiegoś mega wyśrubowanego wyniku by ją wygrać
No to start!
Nasz banner. Rejestracja z niego pozwala wziąć udział w wyścigu
*Grześ ma już taką wejściówkę zagwarantowaną.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Ostatnio zmieniony przez Elf Sob Wrz 11, 2010 09:04, w całości zmieniany 1 raz
Zresetuj moze wszystkie filtry. Turniej jest wystawiony i odbedzie sie za 17 minut wiec sie pospiesz!. Ja go widze w zakladce freerolle jak i prywatne.
// Nie spojrzalem, ze dawno temu napisales posta mam nadzieje, ze juz sobie poradziles.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum