Razem z ligą zaczynamy niezwykle atrakcyjny wyścig rake.
Potrwa on od 6 maja do 1 lipca, godziny 24:00. 20 osób które w tym czasie uzbierają najwięcej punktów gracza zostaną nagrodzeni.
Nagrody w Rakerace:
1 miejsce w wyścigu - 80 Eur
2 miejsce - 70 Eur
3 miejsce - 60 Eur
4 miejsce - 50 Eur
5 miejsce - 40 Eur
6 miejsce - 20 Eur
7 miejsce - 20 Eur
8 miejsce - 20 Eur
9 miejsce - 20 Eur
10 miejsce - 20 Eur
11-20 - 10 EUR
Łączna pula nagród w wyścigu to aż [b]400 eur!
W wyścigu mogą brać udział tylko osoby zapisane do Ladbrokes z naszego bannera. Jeśli nie masz jeszcze konta w Ladbrokes - zarejestruj się z poniższego bannera:
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Ladbrokes pozwala wziąć udział w wyścigu i pozwala otrzymać podwójną liczbę punktów do klasyfikacji generalnej:
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 812 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Czw Maj 06, 2010 18:39
Popieram Wahiego z naliczaniem punktów od końca poprzedniego wyścigu - wtedy zgodnie ze słowami premiowałoby się grających regularnie (dla mnie szczególnie początek miesiąca jest ważny kiedy mam jeszcze coś na koncie ) natomiast co do rozszerzenia to jestem za - niektórzy mają mniejszy bankrol i regularnie grając uzbierają sobie na mniejszych stawkach jakieś punkty i wygrają 10e co jest bardzo miłe przecież..
Też jestem za tym, aby wyścig liczyć od końca poprzedniego, albo chociaż od wtorku po majówce... wczoraj nagrałem prawie 1200, a tu wyścig od dziś... to śmieszne
Czemu niepoważne??
Chcę wziąśc udział i chce wiedzieć mniej więcej jak wygląda sytuacja, żeby ocenić czy sie opłaca czy nie. To chyba normalne.
A po drugie zadałem tylko pytanie, od kiedy zadawanie pytań jest nie poważne??
Ostatnio zmieniony przez salvatore33 Czw Maj 27, 2010 10:50, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli widzisz wyniki z 24 Maja a dziś jest 27, biorąc pod uwagę że wyścig trwa od 6 Maja to wyniki za bardzo się nie zmienią. A łatwo obliczyć jest kto ile ugrał rake dokładnie..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum