Pytania od początkujących
-
sgg79435252
- -#zwykly

- Glory
- -#Site Admin

-
Jah
- -#VIP

Pytanie o Celeb Poker.
Od kilku dni na stronce widnieje banner Celeb Poker. Napis z bannera:
"Specjalne freerolle dla uzytkownikow Pokerkings.pl, $75 co sroda o 20:00 plus walizka zetonow dla najlepszego". Kiedy liga rusza? Wnioskuje ze nie dzisiaj bo nie mam jej w zakladce Nasze turnieje i konkursy.
"Specjalne freerolle dla uzytkownikow Pokerkings.pl, $75 co sroda o 20:00 plus walizka zetonow dla najlepszego". Kiedy liga rusza? Wnioskuje ze nie dzisiaj bo nie mam jej w zakladce Nasze turnieje i konkursy.
- Spiegol
- LEGENDA

Jaodernein pisze:Pytanie o Celeb Poker.
Nowe ligi mają ruszyć w nowym roku ;) zapewne już od pierwszego tygodnia stycznia.
-
jacek777
- -#zwykly

- knoperss
- LEGENDA

-
sgg79435252
- -#zwykly

- Glory
- -#Site Admin

-
Damian1989k
- -#pretendent

Witam. Mam pytanie.
Jestem nowy i zaczynam dopiero grać w pokera.
Obecnie gram na bwin-brak-polskiej-licencji! poker. Jakimś cudem
udało mi się wygrać bilet na dzisiajszy turniej pokera z pulą 250 000 $ i wpisowym 200$ . Turniej zaczyna się o 18. Chchiałbym do tego momentu zaciągnąć jakiejś lekturki jeszcze bo nagrody są spore (40 miejsc premiowanych narazie bo to wzrasta wraz z liczbą graczy zapisanych . a graczy ogółem jest narazie około 250). I tak w ogóle czy jakiś specjalista od bwin-brak-polskiej-licencji! poker może się wypowiedzieć na temat tego turnieju. tzn czy warto w nim grać?
Jest to NL texas holdem a pełna nazwa turnieju to ChampionsChip $250 000 . Start godz 18.
I jeszcze pytanko czy ktoś z was wygrał kiedyś grubszą kasę na bwin-brak-polskiej-licencji! (w moim turku najmniejsza nagrroda to 1750 $) . jeśli ktoś wygrał to może mi powiedzieć czy są później problemy jakieś z wypłatą kasy ?
Za poważną pomoc i zajęciem się tematem moim oferuję 50$ do bwin-brak-polskiej-licencji! poker (tylko pod warunkiem, że uda mi się zgarnąć jakąś sumkę w turnieju!).
Czekam na wasze odp i podpowiedzi. Moje gg to 6179046
pozdrawiam Damian
Jestem nowy i zaczynam dopiero grać w pokera.
Obecnie gram na bwin-brak-polskiej-licencji! poker. Jakimś cudem
Jest to NL texas holdem a pełna nazwa turnieju to ChampionsChip $250 000 . Start godz 18.
I jeszcze pytanko czy ktoś z was wygrał kiedyś grubszą kasę na bwin-brak-polskiej-licencji! (w moim turku najmniejsza nagrroda to 1750 $) . jeśli ktoś wygrał to może mi powiedzieć czy są później problemy jakieś z wypłatą kasy ?
Za poważną pomoc i zajęciem się tematem moim oferuję 50$ do bwin-brak-polskiej-licencji! poker (tylko pod warunkiem, że uda mi się zgarnąć jakąś sumkę w turnieju!).
Czekam na wasze odp i podpowiedzi. Moje gg to 6179046
pozdrawiam Damian
- knoperss
- LEGENDA

Pytania dosyć trudne ale jeżeli jest tak jak mówisz że zaczynasz dopiero grać to nie wróżę Ci wysokiego miejsca w tym turnieju... musisz się przygotować na ładnych kilka h gry... Tight to na pewno ... szczerze to nie wiem czego możesz sie nauczyć przez parę h... osobiście to bym się wyrejestrował i zabrał wpisowe, zaczął trochę czytać forum bo wiele informacji możesz tutaj uzyskać co do strategi stolikowych jak rodzai gry...Ale wybór należy do Ciebie...No i oferowanie kasy za pomoc jest dla mnie trochę śmieszne jeżeli ktoś komuś pomaga to tylko z własnej nie wymuszonej woli i oferowanie kasy za pomoc jest nie na miejscu...Powodzenia! 

-
legfe
- -#aktywny

Na bukmacherskich forach internetowych piszą, że bwin-brak-polskiej-licencji! to oszuści. Przy wypłacie jakiejś grubszej kasy blokują konta. Na Twoim miejscu po tym turnieju od razu wypłaciłbym wszystkie pieniądze i przeniósł się na jakiś inny pokerroom. Zresztą wystarczy sobie zajrzeć do rankingu SBR (ranga C- mówi sama za siebie).
Tak jak pisze knoperss, najlepiej wyrejestruj się i weź wpisowe.
Tak jak pisze knoperss, najlepiej wyrejestruj się i weź wpisowe.
-
Damian1989k
- -#pretendent

Otóż sprawa jest taka, że jest to bilet (biletu nie zamieniają na prawdziwą kasę). Muszę zagrać w jakimś turku. Kilka godz gry mnie nie przeraża bo potrafię zachować zimną krew. Tylko brakuje mi napewno trochę wiedzy na temat samej gry.
Tez się obawiam, że bwin-brak-polskiej-licencji! robi tak ludzi w konia bo tutaj nagrody są niebywale wielkie. Zwycięzca takigo turniej wygrywa 65 tys $ . To kupa kasy. Jestem ciekaw czy ktoś kiedykolwiek wygrał tam taką kasę. Nie nastawiam się na konieczną wygraną bo ten bilet wygrałem w turku 1,20 $ wpisowe także jak wygram to ok jak nie to trudno. Narazie grałem tylko w pokera na bwin-brak-polskiej-licencji! i niemam porównania ale napewno z wypłatami jest ciężko. Mam nadzieję tylko że to nie są wirtualne $
Wpłaciłem na bwin-brak-polskiej-licencji! 50 zł (ok 17 $) Gram już kilka tygodni i mam coraz większe obrzydzenie do nich. Zaraz po turnieju wypłacam cały mój depozyt (mam nadziej że się powiększy po turku
) i sprobuję gdzie indziej tylko gdzie ? co polecacie dla gracza takiego jak ja. Lubie bardzo s&g duble or nothing. Duża szansa wygrania itp. Tylko jaki poker room jest godny polecenia ? Taki który jest rzetelny i profesjonalny w obsłudze?
Tez się obawiam, że bwin-brak-polskiej-licencji! robi tak ludzi w konia bo tutaj nagrody są niebywale wielkie. Zwycięzca takigo turniej wygrywa 65 tys $ . To kupa kasy. Jestem ciekaw czy ktoś kiedykolwiek wygrał tam taką kasę. Nie nastawiam się na konieczną wygraną bo ten bilet wygrałem w turku 1,20 $ wpisowe także jak wygram to ok jak nie to trudno. Narazie grałem tylko w pokera na bwin-brak-polskiej-licencji! i niemam porównania ale napewno z wypłatami jest ciężko. Mam nadzieję tylko że to nie są wirtualne $
- knoperss
- LEGENDA

Spokojnie ludzie wygrywają takie turnieje i wypłacają kasę... przecież to jest kasa graczy więc dlaczego ktoś nie wygrał?? takie turki są co niedzielę??Sunday Milion na PokerStars-nielegalny-w-PL! jest chyba raz w miesiącu i wygrana za 1 miejsce jest o wiele większa.Tutaj nie chodzi o czy ktoś wygrał..Tylko jak poker room podchodzi do wypłaty skoro bwin-brak-polskiej-licencji! jest w C klasie to na pewno byłby problem ale wątpię czy przy sumie 2k$ robili by problemy jakieś większe (pewnie standardowa procedura [ skan dowodu,prawka itd.])
znajdź coś tutaj : http://www.pokerkings.pl/strategia-w-tu ... -vf123.htm
http://www.pokerkings.pl/strategia-i-ta ... -vf116.htm
w tych działach na pewno znajdziesz informacje które jakąś pomoc przyniosą
btw. dziwne że nie można się wyrejestrować i zabrać kasy...próbowałeś chociaż??
znajdź coś tutaj : http://www.pokerkings.pl/strategia-w-tu ... -vf123.htm
http://www.pokerkings.pl/strategia-i-ta ... -vf116.htm
w tych działach na pewno znajdziesz informacje które jakąś pomoc przyniosą
btw. dziwne że nie można się wyrejestrować i zabrać kasy...próbowałeś chociaż??
-
Damian1989k
- -#pretendent

- Glory
- -#Site Admin

Damian1989k, legfe, ja się zastanawiam czy te posty to nie jest prowokacja, albo reklama na zamówienie. Bo czy was Panowie pogięło ?
Macie wątpliwości co do uczciwości największej firmy bukmacherskiej na świecie! NIGDY nie słyszałem by ktoś miał w bwin-brak-polskiej-licencji! problemy poza oszustami którzy otwierali po dziesięć kont by zgarnąć 100 $ bonusa początkowego. Sam znam kilka osób które wypłacały z bwin-brak-polskiej-licencji! kwoty pięciocyfrowe, a cały proces zajmował mniej niż tydzień.
Tak więc jak chcecie pisać głupoty to nie tutaj.
PS. Damian1989k, Tobie bym proponował znalezienie jakiegoś kolegi który by ten turniej za Ciebie zagrał a wygranymi podzielić się z nim 50/50.
Macie wątpliwości co do uczciwości największej firmy bukmacherskiej na świecie! NIGDY nie słyszałem by ktoś miał w bwin-brak-polskiej-licencji! problemy poza oszustami którzy otwierali po dziesięć kont by zgarnąć 100 $ bonusa początkowego. Sam znam kilka osób które wypłacały z bwin-brak-polskiej-licencji! kwoty pięciocyfrowe, a cały proces zajmował mniej niż tydzień.
Tak więc jak chcecie pisać głupoty to nie tutaj.
PS. Damian1989k, Tobie bym proponował znalezienie jakiegoś kolegi który by ten turniej za Ciebie zagrał a wygranymi podzielić się z nim 50/50.
- bartekzet
- -#VIP

- JimBeam
- -#aktywny

-
Maciejjas
- -#VIP

- JimBeam
- -#aktywny

-
Btomek
- -#pretendent

legfe pisze:Na bukmacherskich forach internetowych piszą, że bwin-brak-polskiej-licencji! to oszuści
Nie że oszuści ale jak wygrasz trochę dolców w jakimś promocyjnym freerollu to jak chcesz wypłacić kasę to za każdego wypłaconego dolara bierze CI 4 punkty. Problemem może być ze zdobyciem punktów jeśli masz dużo kasy do wypłaty i grasz 1 miesiąc... a tak z bwin-brak-polskiej-licencji! jest wszystko o.k!!
-
Damo
- -#zwykly

Mam takie pytanie w sprawie żetonów. Chcę sobie kupić jakieś do gry w domu i potrzebuje rady specjalistów, jak ktoś może niech mi doradzi, które wybrać:
http://www.allegro.pl/item889981525_pok ... _w_wa.html
Czy:
http://www.allegro.pl/item885441401_zet ... ratis.html
Sam jestem za opcją pierwszą, ale chcę zobaczyć, którą wy byście wybrali.
http://www.allegro.pl/item889981525_pok ... _w_wa.html
Czy:
http://www.allegro.pl/item885441401_zet ... ratis.html
Sam jestem za opcją pierwszą, ale chcę zobaczyć, którą wy byście wybrali.
-
GrzesVP
- LEGENDA

Damo miedzy nimi nie ma roznicy, poza "nominałami" dlatego wybrał bym te bez nominałów. Grajac z nominałami musisz sie podporzadkować pod nie, bez nominałów ustalasz sobie z kumplami przed gra jaki nominal ile itp. a w minute juz wchodzi do głowy który ile ma. Z nominałami jak wpadnie wiecej kumpli mozesz miec problemy jaki stack zrobic jakie blindy itp, tak to sobie sam wszystko ustalasz;)
- knoperss
- LEGENDA

Jako że temat Poker Stars-nielegalny-w-PL-! jest zabroniony na forum w zestawie nr.2 jest broszurka dotycząca P* to jestem za nr.1 !
A tak na serio to te 1 są lepsze jak dla mnie i karty masz plastic
tak więc na start już jest lepiej...poza tym jest to twój pierwszy post zalecam sprawdzić czy taki temat nie istnieje
Edit: Jeżeli dany temat istniej na dany temat to co szkodzi napisać nowy post który jest z tym związany????Wydaje mi się że ten temat został założony do spraw dotyczących forum dla nowych użytkowników
np. dlaczego nie mogę wstawić avatara itp.
w takim razie kupuj nr1. i ogrywaj ziomali

A tak na serio to te 1 są lepsze jak dla mnie i karty masz plastic
tak więc na start już jest lepiej...poza tym jest to twój pierwszy post zalecam sprawdzić czy taki temat nie istnieje
Edit: Jeżeli dany temat istniej na dany temat to co szkodzi napisać nowy post który jest z tym związany????Wydaje mi się że ten temat został założony do spraw dotyczących forum dla nowych użytkowników
Ostatnio zmieniony 24 sty 2010, 22:30 przez knoperss, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Damo
- -#zwykly