Pytania od początkujących
- yerzy
- -#VIP

-
White_Jo
- -#zwykly

- maybeturek
- -#aktywny

-
pfolus
- -#zwykly

Mam pytanie odnośnie klienta poker unibet-brak-polskiej-licencji!.
Do tej pory grałem na ich flashowej wersji, gdyż mam problem z instalacją softu.
Gdy odpalam instalkę widzę tylko okno z kawałkiem backgrounda i 1 buttonem, tak jakby brakowało mi jakichś sterowników grafy. Mieliście podobny problem? Co jest potrzebne do obsługi takiego softu? jakiś visual++ library etc ? pytam bom zielony
Do tej pory grałem na ich flashowej wersji, gdyż mam problem z instalacją softu.
Gdy odpalam instalkę widzę tylko okno z kawałkiem backgrounda i 1 buttonem, tak jakby brakowało mi jakichś sterowników grafy. Mieliście podobny problem? Co jest potrzebne do obsługi takiego softu? jakiś visual++ library etc ? pytam bom zielony
- Loncik
- -#graczroku

No więc przede wszystkim chciałem się przywitać, ale nie znalazłem odpowiedniego tematu więc witam tutaj.
Swoje pytania też postaram się zebrać do kupy, bo po przeczytaniu wielu postów widzę, że jesteście mocno wyczuleni w temacie nabijania postów.. Więc:
1. Czy są gdzieś opisanie przejrzyście korzyści, jakie otrzymuje rejestrując się przez wasze bannery do pokerroomów? Dokładne bonusy do depozytów oraz rakebacki (jeśli takowe są w ofercie).
2. Jakie są możliwości, gdy mam konta w następujących pokerromach: paradise-brak-polskiej-licencji!, unibet-brak-polskiej-licencji!, bwin-brak-polskiej-licencji! i być może PartyPoker (ale tu nie jestem pewny). Konta z tego co pamiętam nie były zakładane z żadnych bannerów. Czy można je przypisać do forum. Czy ewentualnie założyć nowe (czy pokerromy to tolerują czy od razu ban).
Hmm na razie chyba tylko tyle. Miałem tego więcej, ale trochę już doczytałem w międzyczasie..
Swoje pytania też postaram się zebrać do kupy, bo po przeczytaniu wielu postów widzę, że jesteście mocno wyczuleni w temacie nabijania postów.. Więc:
1. Czy są gdzieś opisanie przejrzyście korzyści, jakie otrzymuje rejestrując się przez wasze bannery do pokerroomów? Dokładne bonusy do depozytów oraz rakebacki (jeśli takowe są w ofercie).
2. Jakie są możliwości, gdy mam konta w następujących pokerromach: paradise-brak-polskiej-licencji!, unibet-brak-polskiej-licencji!, bwin-brak-polskiej-licencji! i być może PartyPoker (ale tu nie jestem pewny). Konta z tego co pamiętam nie były zakładane z żadnych bannerów. Czy można je przypisać do forum. Czy ewentualnie założyć nowe (czy pokerromy to tolerują czy od razu ban).
Hmm na razie chyba tylko tyle. Miałem tego więcej, ale trochę już doczytałem w międzyczasie..
- dviper
- -#VIP

Loncik pisze:1. Czy są gdzieś opisanie przejrzyście korzyści, jakie otrzymuje rejestrując się przez wasze bannery do pokerroomów? Dokładne bonusy do depozytów oraz rakebacki (jeśli takowe są w ofercie).
Przede wszystkim rejestracja z linków daje Ci w większości możliwość grania w prywatnych turniejach organizowanych przez forum.
Co do bonusów, to w opisie danej promocji jest napisane, że wymagana jest rejestracja z banerów. Zazwyczaj są to lepsze warunki odnośnie pierwszego depozytu, rake race itp.
Informacji najlepiej szukać w dziale danego pokerroomu, które są na stronie głównej w dziale "nasze turnieje i konkursy".
Co do drugiego pytania to tu zawsze jest problem. Zazwyczaj nie ma możliwości przepisania kont, po za bardzo nielicznymi wyjątkami. Gdzieś było napisane które konto ewentualnie można przepisać, jak znajdę ten temat to tu wkleję link.
I oczywiście witamy na forum
- Sliwa
- -#VIP

Konto na paradise-brak-polskiej-licencji! można zamknąć, rozmawiając na live chacie możesz poprosić o zmianę waluty - konsultant z przykrością stwierdzi ze możesz tego dokonać tylko zamykając i otwierając nowe konto w pożądanej walucie. Wiec jeżeli wyrazisz takowa chęć, to nowe konto możesz otworzyć już z linka forumowego. Na Unibecie raczej jest nie możliwe podpisanie konta pod forum, bwin-brak-polskiej-licencji! i PP nie pamiętam.
Witamy
Witamy

- Loncik
- -#graczroku

dviper pisze:Przede wszystkim rejestracja z linków daje Ci w większości możliwość grania w prywatnych turniejach organizowanych przez forum.
Akurat w moim przypadku większym profitem wydają mi się być bonusy depozytowe czy rakebacki, bo do tej pory pogrywałem sobie sporadycznie w pokera w jakiś freerolach czy na niskich stawkach, ale chciałbym podejść do tego trochę bardziej profesjonalnie. Zakładając, że kiedyś dojdę do jakiegoś odpowiedniego poziomu, uprawniającego mnie do grania na wyższych stawkach taki bonusy jak rakebacki mogą być znaczące (bo teraz to raczej nie). Nie chciałbym wtedy się dowiedzieć, że mi taki bonus nie przysługuje. Nie wiem czy dobrze to rozumuję, czy takie coś jest przyznawane jednorazowo i dożywotnio.
Co do turniejów organizowanych przez forum to może być problem z tymi wymaganymi ilościami postów. Raczej nie widzę siebie płodzącego ich jakąś dużą ilość, bo jako osoba świeża i ucząca się nie mam zwyczaju nikogo pouczać czy udzielać rad. Są od tego pewnie bardziej kompetentne osoby. Znowu tych pytań też tak dużo nie będzie, bo jest na tym forum taka potężna dawka wiedzy, że wystarczy tylko szukać i czytać, a pisać to chyba w ostateczności.
PS. Choć dwa posty to niby już mam

- jon124
- -#VIP

sl1wk4 pisze:Konto na paradise-brak-polskiej-licencji! można zamknąć, rozmawiając na live chacie możesz poprosić o zmianę waluty - konsultant z przykrością stwierdzi ze możesz tego dokonać tylko zamykając i otwierając nowe konto w pożądanej walucie. Wiec jeżeli wyrazisz takowa chęć, to nowe konto możesz otworzyć już z linka forumowego. Na Unibecie raczej jest nie możliwe podpisanie konta pod forum, bwin-brak-polskiej-licencji! i PP nie pamiętam.
Witamy
co za trick! że też o tym wcześniej nie wiedziałem, przez to moje konto na paradise-brak-polskiej-licencji! 'stało odłogiem' od paru lat już chyba!
Loncik rakeback nie jest przyznawany zazwyczaj ot tak od razu (chyba że przez specjalne stronki). Jak zaczniesz ugrywać poważniejszy rake to wtedy będzie to kwestią dogadania z supportem.
Co do postów to nie musisz pouczać czy dawać rad (choć wszystkie rozsądne są zawsze mile widziane), ale w trakcie gry na pewno pojawią się jakieś pytania. Skoro zamierzasz wziąć się bardziej na poważnie to będziesz musiał analizować swoją grę a tutaj pomoc na pewno Ci się przyda.
pozdrawiam
- Glory
- -#Site Admin

Loncik grajac w naszych prywatnych rakerace bedziesz mial rakeback na poziomie 100% a moze i wiecej.
Teraz mamy takie chociazby na paradise-brak-polskiej-licencji! (200 eur, ok 1000 punktow daje wygrana), ladbrokes-brak-polskiej-licencji! (650 eur total). heypoker-brak-polskiej-licencji! (14,000$ co daje 40% RB dla kazdego chetnego) i niedlugo dojda kolejne 2.
I to wszystko jest added, powyzej programu lojalnosciowego ktory ma kazdy poker room.
Teraz mamy takie chociazby na paradise-brak-polskiej-licencji! (200 eur, ok 1000 punktow daje wygrana), ladbrokes-brak-polskiej-licencji! (650 eur total). heypoker-brak-polskiej-licencji! (14,000$ co daje 40% RB dla kazdego chetnego) i niedlugo dojda kolejne 2.
I to wszystko jest added, powyzej programu lojalnosciowego ktory ma kazdy poker room.
- Loncik
- -#graczroku

- dviper
- -#VIP

http://www.pokerkings.pl/teoria-pokerow ... t13183.htm
Tu masz spis artykułów. Przejrzyj, tam powinno być coś o head's up.
Co do wyszukiwarki najlepiej jak wpiszesz w google:
site:pokerkings.pl szukana_fraza
wtedy powinieneś znaleźć to czego szukasz
Tu masz spis artykułów. Przejrzyj, tam powinno być coś o head's up.
Co do wyszukiwarki najlepiej jak wpiszesz w google:
site:pokerkings.pl szukana_fraza
wtedy powinieneś znaleźć to czego szukasz
-
konstant
- -#zwykly

Gram czasem cash'owke z ziomkami. SB 50gr, BB 1zl, wkupowanie za 30-50zl.
Jaka taktyke polecacie na denerwujacego gracza, ktory praktycznie 2/3 rozdan podbija przed flopem srednio 3-4 x BB ?
Czesto stosuje tez continuation bet. Naprawde trudno wyczuc jego reke. Potrafi w kilka minut podwoic stack, jak i wszystko stracic.
Jak grac z takim typem ?
Jaka taktyke polecacie na denerwujacego gracza, ktory praktycznie 2/3 rozdan podbija przed flopem srednio 3-4 x BB ?
Czesto stosuje tez continuation bet. Naprawde trudno wyczuc jego reke. Potrafi w kilka minut podwoic stack, jak i wszystko stracic.
Jak grac z takim typem ?
- wheeny
- -#zasłużony

-
d3ment0r
- -#aktywny

Nie jestem oczywiscie nowy, ale nie wiedzialem w jakim dziale umiescic moja sprawe, wiec pisze tutaj i licze na pomoc
!
No cóż. Sam niewiem czy się cieszyć czy płakać na myśl o tym "sukcesie".
http://zapodaj.net/7daab106189a.jpg.html
ticket o wartości 150 funtow (zaledwie), do turnieju ktory odbedzie sie w Londynie w dniach 28-29 maja. Serwis oplaca tylko ticket, transport i nocleg w wlasnej kwestii, tym bardziej zalamuje mnie fakt wygranej.
W ostatnim turnieju z tej serii rowniez w Londynie gralo zaledwie 115 osob a pula wyniosla 17 tysiecy funtow (jakis polak na trzecim miejscu).
Potrzebuje znawcy od serwisu 888-brak-polskiej-licencji!, ktory moze mi doradzi i powie czy mozna taki ticket jakos spieniężyć czy coś z nim zrobić sensowniejszego ?
No cóż. Sam niewiem czy się cieszyć czy płakać na myśl o tym "sukcesie".
http://zapodaj.net/7daab106189a.jpg.html
ticket o wartości 150 funtow (zaledwie), do turnieju ktory odbedzie sie w Londynie w dniach 28-29 maja. Serwis oplaca tylko ticket, transport i nocleg w wlasnej kwestii, tym bardziej zalamuje mnie fakt wygranej.
W ostatnim turnieju z tej serii rowniez w Londynie gralo zaledwie 115 osob a pula wyniosla 17 tysiecy funtow (jakis polak na trzecim miejscu).
Potrzebuje znawcy od serwisu 888-brak-polskiej-licencji!, ktory moze mi doradzi i powie czy mozna taki ticket jakos spieniężyć czy coś z nim zrobić sensowniejszego ?
- Szfiecu
- LEGENDA

wątpię żeby ktoś Ci napisał tutaj co i jak, wal do supportu może spieniężą (chociaż skoro taka mała frekwencja to mogą nie być chętni za bardzo) , albo spytaj się czy możesz go "przekazać" komuś, poszukasz jakiegoś Londyńczyka czy coś...
Trzeba było odpaść na 11?
btw, po co grałeś to skoro nie dasz rady tam być?
Trzeba było odpaść na 11?
btw, po co grałeś to skoro nie dasz rady tam być?
-
d3ment0r
- -#aktywny

-
Laskave
- -#zwykly

- wiciu-ck
- LEGENDA

- Sliwa
- -#VIP

- radost21
- LEGENDA

-
tmkkmt
- -#pretendent

czy ktos cos wie na temat f**l t**lt poker, czy bedzie kiedykolwiek mozliwa gra na tej platformie czy juz wszystko padlo
Czy jest jakas szansa na odzyskanie srodkow z konta jezeli sie nic nie zmieni?
Czy jest jakas szansa na odzyskanie srodkow z konta jezeli sie nic nie zmieni?
Ostatnio zmieniony 11 paź 2011, 11:32 przez tmkkmt, łącznie zmieniany 2 razy.
- Sith
- LEGENDA

-
korczak93
- -#zwykly

-
paweleksko
- -#pretendent