Przenieś konto, odbierz bonus

Unikalne promocje tylko dla osób zarejestrowanych z naszego bannera na platformie party-brak-polskiej-licencji! Poker i WPT Poker!<br /><br /><b><center>W kwietniu $300 dla forum!</b></center>
Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Przenieś konto, odbierz bonus

Postautor: Glory » 16 lut 2010, 16:22

Dziś dostałem ciekawego maila:

We are migrating to the NEW williamhill-brak-polskiej-licencji! software which will enable you to use the full suite of products and be able to benefit from better promotions.

If you download the new software NOW you will receive an extra bonus of USD58 directly into your new account. In order to claim your bonus, contact our live support. You are required to move to our new software as williamhill-brak-polskiej-licencji! Poker Club will not continue to operate.

Simply click here http://poker.williamhill.com to download our latest software and select ‘Download Poker’.

After downloading the williamhill-brak-polskiej-licencji! Poker software, we will ensure that any remaining funds in your current account will be transferred to your new account; this also includes your WHPoints balance, pending bonuses and VIP level.

While signing up through this link; https://sports.williamhill.com/acc/EN?a ... &source=PK, for your new WH account, register using your existing username W2Rxxxxxxx and use pkings as a Promotional code. This will ensure that all your original account balances and poker information will be transferred to your new account.

Zarejestrowałem się przez link z maila, pobrałem soft i otworzyłem okno live chatu. Napisałem, że pobrałem nowy soft i chcę otrzymać bonus.

Po 10 minutach 58$ pojawiło się na koncie, plus jakieś dodatkowe tookeny.

Sprawdzajcie więc skrzynki, 58$ piechotą nie chodzi!
Ostatnio zmieniony 31 maja 2011, 22:17 przez Glory, łącznie zmieniany 1 raz.

alves
-#VIP
-#VIP

Postautor: alves » 16 lut 2010, 16:45

wlasnie sprawdzilem maila i mam identyczna wiadomosc tylko ze mi proponuja... 74 USD :)
nie wiem od czego to zalezy, zaraz sie za to zabieram i dam znac jak proces przebiegl, czy nie bylo zadnych problemow

Awatar użytkownika
M@jkel
-#VIP
-#VIP

Postautor: M@jkel » 16 lut 2010, 17:16

U mnie tez wszystko dziala, 74$ na koncie.
Tylko alias pokerowy musi zostac nowy ale .. moze to i lepiej, przeciwnicy beda sie musieli na nowo dostosowac ;)

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 16 lut 2010, 17:18

Który poziom mieliście na starym sofcie? Ja tam swego czasu sporo grałem, więc dziwne że dostałem mniej :).

Awatar użytkownika
M@jkel
-#VIP
-#VIP

Postautor: M@jkel » 16 lut 2010, 17:24

3 VIP level i +30k punktow
Ostatnio zmieniony 16 lut 2010, 17:25 przez M@jkel, łącznie zmieniany 1 raz.

alves
-#VIP
-#VIP

Postautor: alves » 16 lut 2010, 17:25

ja mialem 3 poziom VIP :) i cos ok 14K punktow

@edit

a wiec wszystko bez najmniejszych problemow szybko i sprawnie zalatwione na chacie...
punkty i poziom Vip odrazu rowniez przepisane oraz dodatkowo 3 tokeny turniejowe
Ostatnio zmieniony 16 lut 2010, 22:54 przez alves, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Pugalos
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pugalos » 16 lut 2010, 18:26

A ja chciałem się dzisiaj zalogować po kilumiesięcznej przerwie na WH i niestety żadnych danych mojego konta nie ma.

Przypomnienie hasła ani loginu też nic nie daje bo mojego emaila też nie ma.

Po rozmowie na livechat jedyną propozycją od WH jest założenie nowego konta.

Może te gratisy mają coś wspólnego ze skaowanymi kontami lub problemami przy ich softwerowych migracjach.

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 16 lut 2010, 18:50

Pugalos, to nawet lepiej, możesz sobie je założyć na nowo i zgrać w turnieju 1000$ naszym forumowym.

Awatar użytkownika
Gns
-#VIP
-#VIP

Postautor: Gns » 16 lut 2010, 19:55

A ja nie dostaje żadnych maili od williamhill-brak-polskiej-licencji!. Nie moge odnależć swojego loginu W2R.........

Myślicie żeby skorzystać z tego linku

While signing up through this link; https://sports.williamhill.com/acc/EN?a ... &source=PK, for your new WH account, register using your existing username W2Rxxxxxxx and use pkings as a Promotional code. This will ensure that all your original account balances and poker information will be transferred to your new account.

i stworzyć nowe konto? Oczywiście domagać się bonusu:)

Swoja droga, kod promocyjy to: pkings ? Bo kiedys chyba byla pkings100 czy tam pkings50 ?

Awatar użytkownika
sh4
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: sh4 » 16 lut 2010, 21:09

przeciez ja o tym dawno pisałem. WHPC znika i wszystkich graczy przenoszą na nowy soft - williamhill-brak-polskiej-licencji! poker. od nowa trzeba konta zakładać a kasę, pkt, tokeny i bonusy przerzucają na te nowe konto.

Altey
-#VIP
-#VIP

Postautor: Altey » 17 lut 2010, 14:32

Ja próbowałem się zalogować na stare konto i się nie udało. Napisałem na live support, potwierdziłem dane. Kazali mi przenieść konto i powiedzieli że dostanę tokeny i bonusową kasę. Ok przeniosłem konto tak jak babka kazała i napisałem znowu. Dowiedziałem się się dodadzą mi do konta aż........5$ :mrgreen: Mówię dobra, spoko a zaraz babka mówi że mają jakiś błąd i że nie może mi dopisać tych 5$. Napisałem - mi się nie spieszy może być jutro. Babka mówi że dostanę maila do 48 godzin.
Już miałem jej napisać żeby się nie męczyła dla tych 5$, ale w sumie dobry i jeden turek za free zagram.

stormlight
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: stormlight » 17 lut 2010, 15:14

Pugalos pisze:A ja chciałem się dzisiaj zalogować po kilumiesięcznej przerwie na WH i niestety żadnych danych mojego konta nie ma.

Przypomnienie hasła ani loginu też nic nie daje bo mojego emaila też nie ma.

Po rozmowie na livechat jedyną propozycją od WH jest założenie nowego konta.

Może te gratisy mają coś wspólnego ze skaowanymi kontami lub problemami przy ich softwerowych migracjach.

Mam dokładnie tak samo. Jakiś miesiąc temu miałem reinstalkę. Po kolejnej instalce systemu i klienta mój login był nieprawidłowy. Próbowałem odzyskać hasło, ale mojej nazwy użytkownika ani maila nie ma w ich bazie. Chciałem potem wysłać do nich zapytanie, ale jakoś o tym zapomniałem. Może rzeczywiście warto założyć nowe konto?! Hmm, dla pewności zapytam jeszcze na live chacie żeby nie było zwar, że drugie założyłem ;)

Oskarek

Postautor: Oskarek » 17 lut 2010, 16:13

Ja powiem wam tak ze mi tam konta znikają :D i tyle...
miałem konto , zniknęło nagle następne zniknęło mogłem sobie rejestrować się i konto i tak znikało po prostu na konkretnego maila juz nie bylo takiego konta :D
Wiec olewam ich calkiem :)

luki501
-#VIP
-#VIP

Postautor: luki501 » 17 lut 2010, 18:00

Użyłem kodu pkings. Mam nadzieję, że będę podpisany pod forum.
Sprawdził już to ktoś?

Maciejjas
-#VIP
-#VIP

Postautor: Maciejjas » 17 lut 2010, 18:10

Witam a jakbym zalzoyl konto dopiero teraz tez mam szanse na ta kase ?

Awatar użytkownika
sh4
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: sh4 » 18 lut 2010, 10:01

Maciejjas pisze:Witam a jakbym zalzoyl konto dopiero teraz tez mam szanse na ta kase ?

Maciejjas na WH przy każdym depozycie (nawet kolejnym) masz szansę na instant bonus i bonus do wyrobienia. robisz depo np 150$ i dostajesz 20-30$ za free i 75$ do wyrobienia. tylko musisz dobrze zagadać z supportem. ja TAK zawsze miałem. a za czasów WHPC to sami dzwonili i się napraszali. jeden raz zadzwonili i powiedzieli, że jak zrobię depo 50$ to dadzą 30$ zupelnie za free + bonus do wyrobienia. zdobyte pkt można też wymieniać na $. inna sprawa, że ja tam rake zrobilem może z 400$.

Altey
-#VIP
-#VIP

Postautor: Altey » 18 lut 2010, 11:05

sh4 pisze:
Maciejjas pisze:Witam a jakbym zalzoyl konto dopiero teraz tez mam szanse na ta kase ?

Maciejjas na WH przy każdym depozycie (nawet kolejnym) masz szansę na instant bonus i bonus do wyrobienia. robisz depo np 150$ i dostajesz 20-30$ za free i 75$ do wyrobienia. tylko musisz dobrze zagadać z supportem. ja TAK zawsze miałem. a za czasów WHPC to sami dzwonili i się napraszali. jeden raz zadzwonili i powiedzieli, że jak zrobię depo 50$ to dadzą 30$ zupelnie za free + bonus do wyrobienia. zdobyte pkt można też wymieniać na $. inna sprawa, że ja tam rake zrobilem może z 400$.

Maciejjasowi chodziło o to, czy jeśli założy dopiero teraz pierwsze konto, to czy dadzą mu jakąś darmową kasę tak jak innym. Moja odpowiedź brzmi - domyśl się.
Dlaczego tą kasę dają i dlaczego nie wszystkim po 50$, tylko jeden ma 58$, drugi 78$ a trzeci 5$? Odpowiedź brzmi - miałeś konto, grałeś - dostajesz free kasę za migrację. Im więcej grałeś na starym koncie tym więcej dostaniesz.
Więc jeśli założysz teraz konto i napiszesz na live support że chcesz darmową kasę bo inni dostali, to szybciutko Ci policzą że powinieneś dostać 0$.

Awatar użytkownika
sh4
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: sh4 » 18 lut 2010, 12:04

ok. myslałem, że te 58$ to bonus do wyrobienia a nie instant bonus. w takim razie dziś zagadam z supportem, może te 58$ mi się też należy :smile:

Pablo Muchettii
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pablo Muchettii » 18 lut 2010, 14:09

Najpierw zadzwonila do mnie Viktoria ( chyba juz 7 raz) Powiedzialem jej aby oferte wyslala mi na maila. Na maila dostałem oferte 56$. Nastepnie zalogowalem sie z linka i utworzylem nowe konto. Po rozmowie na czacie przyznali mi 56$, przywrocili mi moj vip level oraz pkt. Dodatkowo dostałem tokeny na jakies turnieje.
Czyli
PIEKNIE
SZYBKO
I NIE DROGO ( tzn za free )

konieczny
-#VIP
-#VIP

Postautor: konieczny » 18 lut 2010, 20:05

czy w marcu jest planowana jakas grupa williamhill-brak-polskiej-licencji!?

Awatar użytkownika
sh4
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: sh4 » 18 lut 2010, 21:11

zagadałem z supportem, gość sprawdził moje konto na starym sofcie i po długim oczekiwaniu, bez konieczności zakładania nowego konta, dostałem 'Welcome bonus' :grin:
ale jak wspomniałem, na starym sofcie zrobiłem spory rake.

Obrazek

konieczny
-#VIP
-#VIP

Postautor: konieczny » 18 lut 2010, 22:02

tez dostalem 76 dolarow, zostawili mi moj stary poziom, skoro tylu z nas dostalo pakiet powitalny moze warto tam pograc i stworzyc grupe WH?

mam jeszcze takie pytanie na temat zawirowac z softem, czy cos sie w ogole zmienilo? bo u mnie to jest nadal ten stary poczciwy ipoker

Awatar użytkownika
sh4
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: sh4 » 18 lut 2010, 22:06

Awatar użytkownika
Pugalos
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pugalos » 18 lut 2010, 22:14

glory glory man united pisze:Pugalos, to nawet lepiej, możesz sobie je założyć na nowo i zgrać w turnieju 1000$ naszym forumowym.

Czy musi być depozyt 40$ czy wystarczy 20$ jakie jest minimum wpłaty żeby zagrać we freerolu 1000$ ?

konieczny
-#VIP
-#VIP

Postautor: konieczny » 18 lut 2010, 22:40

Wróć do „Party Poker & WPT”