Wysłany: Pon Mar 01, 2010 10:07 problem z logowaniem
nie wiem co mam zrobic, zawsze dzialalo dobrze.
teraz loguje mi sie do pokera ponad 3 minuty. potem mieli troszke i pokazuje ze polaczenie spada do czerwonego paska. piotem nastepuje restart i od nowa. nie moge sobie zagrac od wczoraj.
czym to moze byc spowodowane? czy wina lezy po stronie kompa? czy jeszcze ktos tak ma?
mogę tylko powiedzieć że od kilku dni i ja mam czasami problem
jak się loguje to dostaję komunikat że bardzo dużo się teraz ludzi loguje i ustawia mnie w kolejce na miejscach rzędu 4000-5000 (oczywiście całkowita bzdura)
i logowanie trwa pare minut
dodam ze nie zawsze tak jest, średnio raz na 4 próby
_________________ Denerwować się, to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych.
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 19:08
firesparrow napisał/a:
jak się loguje to dostaję komunikat że bardzo dużo się teraz ludzi loguje i ustawia mnie w kolejce na miejscach rzędu 4000-5000 (oczywiście całkowita bzdura)
sam wczoraj miałem podobną sytuację - wygląda to na odgórne problemy w bossmedii
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Miałem identyczna sytuację logując się do turnieju organizowanego przez forum gdzie był ticket do iCOP. Zarejestrowałem się wcześniej bez problemu ale później w godzinach wieczornych zalogowanie się na betClicku graniczyło chyba z cudem. Co prawda udało mi się ale dopiero po jakiś 30-40 minutach
to jakieś nieporozumienie z graniem na betclicu... gram sobie turka i sita i nagle wywala mnie i nie można się zalogować... w sicie zostaje chyba 7 i 3 w kasie(club betclica 500 euro)) i kto teraz wygra?? ten kto będzie miał farta i uda mu się zalogować... mam kumpla któremu udała sie ta sztuka i grał sam przy stole wszyscy inni na pauzie i wygrał 2000 euro. jaki jest sens grania .... rozumiem casha ze przerywa trudno nic nie traci się poza możliwością gry, ale turnieje i sity powinien być powtarzane od tego momentu... pozdrawiam betclica i ich "świetną" platformę.
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 05:18
lukasz702 napisał/a:
pozdrawiam betclica i ich "świetną" platformę.
to nie wina betclica tylko softu bossmedia który ostatnimi czasy dość często jak widać zawodzi... myślę że interwencja w tej sprawie powinna przynieść jakieś zadość uczynienie... pierwszy etap zgłoszenie sprawy do suportu, drugi etap - zawsze można poprosić naszego forumowego betclica o interwencję...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
o jakim zadość uczynieniu mówimy?? turniej co najwyżej zacznie się od nowa, a co mi po tym jak moja sytuacja w nim była już bardzo dobra... z tego co wiem nastąpi jedynie zwrot wpisowego. dalej nie wiem co z s'n'g na jego temat nie mam żadnej info. pozdrawiam sorki za wczorajsze nerwy ale się strasznie wściekłem bo zaplanowałem sobie wszystko poświęcając inne sprawy a straciłem go na 1,5h próby zalogowania. rozumiem, ze to wina oprogramowania, ale skutki ich błędów poniesie betclick i straci wielu graczy... pozdrawiam
napisałem do supportu ale nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi, jedynie informacje ze sprawa została skierowana do odpowiedniego działu i od poniedziałku nic ...
no i po raz kolejny zawiodłem się na betclicu... dziś odezwałem się co jest z moją sprawą bo czekam już tydzień na odpowiedz... i otrzymałem... proszę ponownie podać, przypomnieć o jaka sytuację chodzi... trochę to śmieszne bo podobno przekazali ją do odpowiedniego działu..
mam pytanie.Jeśli mam 3 konta na bossmedii i chciałbym sie zarejestrować jeszcze na betclicku, czy mógłbym usunąć konto z innego pokeroomu?? bo wiadomo ze w bossmedii można mieć conajwużej 3 konta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum