i zestawy fantastycznych gadżetów Maria Poker czekają na zwycięskie drużyny!
Zapraszamy na
POLSKĄ LIGĘ DRUŻYNOWĄ
Liga rozpocznie się 24 maja i potrwa do 12 lipca. W Lidze zmierzą się trzyosobowe drużyny, gracze sami zobowiązani są skompletować skład teamu i zgłosić udział w rozgrywkach pod adresem [email protected] podając swoje loginy i poker aliasy na Maria Poker oraz nazwe drużyny z zaznaczeniem kapitana i mailem kontaktowym (przykład zgłoszenia w Regulaminie na stronie Maria)
Liga składa się z 8 truniejów, każdy z pulą dodaną €100 i nagrodami za 10 pierwszych miejsc w danym turnieju. Punkty zdobywane przez indywidualnych graczy liczą się w punktacji drużynowej. W Lidze nagradzamy 3 najlepsze drużyny oraz gracza z najlepszym wynikiem, który otrzyma pakiet na USOP Live w lipcu.
Nagrody drużynowe:
I miejsce €100 dla każdego gracza + walizki Maria Poker
II miejsce €70 dla każdego gracza + bluzy Maria Poker
III miejsce €60 dla każdego gracza + torby Maria Poker
Nagroda indywidualna dla najlepszego gracza Ligi:
Pakiet za €375 na USOP Live 17 lipca
DODATKOWO przyznamy tickety na dowolny turniej z buy-in €50 + 5 dostępny w sofcie Maria Poker dla najlepszej drużyny zgłoszonej przez Fora pokerowe. Nagorda ta zostanie przyznana najlepszej drużynie zgłoszonej przez Forum, jeśli dane Forum zgłosi do Ligi minimum 4 drużyny, które wezmą udział w co najmniej 4 turniejach Ligi w komplecie. Zasady zgłoszeń drużyn przez fora są takie same jak dla graczy zgłaszających drużyny indywidualnie.
Regulamin i szczegóły Ligi na stronie Maria Poker
ZAPRASZAMY!
2) Jedno forum może wystawić dowolną liczbę team'ów?
Jeśli na drugie z pytań odpowiedź brzmi "tak", to proponowałbym aby w tym wątku wpisywały się osoby chętne do stworzenia drużyny. Schemat taki, jaki zwykle jest stosowany przy podawaniu aliasów z pokerromów:
1. pik_nick, dam1anov
2. quest6, quest
3. gamaPK, gama
4. Pan_gAAra, yerzy33
5. hiro1972, hiro1972
6. kosira81/ nie mam konta ale na ligę otworzę
7. 1SEBOLA1, Sebola (to może i ja powalczę - ku chwale forum )
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
1. pik_nick, dam1anov
2. quest6, quest
3. gamaPK, gama
4. Pan_gAAra, yerzy33
5. hiro1972, hiro1972
8. aaleksiej78, alekspolak1
1. pik_nick, dam1anov
2. quest6, quest
3. gamaPK, gama
4. Pan_gAAra, yerzy33
5. hiro1972, hiro1972
9. gregsan , gregsan
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 816 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 18:27
1. pik_nick, dam1anov
2. quest6, quest
3. gamaPK, gama
4. Pan_gAAra, yerzy33
5. hiroo1972, hiro1972
9. gregsan , gregsan
małą poprawkę zrobiłem przy mnie bo mam na Marii przez dwa o alias.. Ktoś to koordynuje - zgłoszenie już poszło, jaki jest podział?
1. pik_nick, dam1anov
2. quest6, quest
3. gamaPK, gama
4. Pan_gAAra, yerzy33
5. hiroo1972, hiro1972
9. gregsan , gregsan
10. LeniwiecMP / tygrysek01 (jeśli można to też się zgłaszam )
1. pik_nick, dam1anov
2. quest6, quest
3. gamaPK, gama
4. Pan_gAAra, yerzy33
5. hiroo1972, hiro1972
9. gregsan , gregsan
11.szefoo1,szefo1
Jesli mogę coś zasugerować to zgłoszenie wszystkich drużyn z forum przez administratora ułatwi nam z pewnością 'prace administracyjne' plus łatwiej będzie wyłonić najlepszą drużynę forumową, kórej zawodnicy mają gwarantowane tickety na dowolny turniej sieci MG z wpisowym €50
Mile widziane są równiez drużyny Pań, dodamy ekstra nagrody dla najlepszej 'drużyny na obcasach' Gama, skusiłabyś się na grę z innymi pokerzystkami przeciwko Panom ?
Również drogą wiadomości prywatnych ustaliłem drużynę z szefo1 i tygrys01
Gramy oczywiście pod banderą PK, ustalimy jeszcze tylko nazwę i dzisiaj nas zgłaszam.
Myślę, że damy radę z PK te 4-5 drużyn uformować
Również drogą wiadomości prywatnych ustaliłem drużynę z szefo1 i tygrys01
Gramy oczywiście pod banderą PK, ustalimy jeszcze tylko nazwę i dzisiaj nas zgłaszam.(...)
Lepiej poczekaj(cie) ze zgłoszeniem, jeśli chcecie grać jako jedna z drużyn wystawionych przez Pokerkings. Powód masz w poście powyżej, a poniżej go cytuję:
MariaPoker napisał/a:
Jesli mogę coś zasugerować to zgłoszenie wszystkich drużyn z forum przez administratora ułatwi nam z pewnością 'prace administracyjne' plus łatwiej będzie wyłonić najlepszą drużynę forumową, kórej zawodnicy mają gwarantowane tickety na dowolny turniej sieci MG z wpisowym €50(...)
Chyba więc warto jeszcze się wstrzymać i poczekać na zbiorcze zgłoszenie drużyn wyłonionych na naszym forum.
gama napisał/a:
Ogólnie mam już drużynę z Panami, niemniej jakby były tu jeszcze 2 Panie to czemu nie? Zabawa by była w wojnę płci Panowie chyba się nie obrażą Jest Iza_doria z regularnie zaglądających tu i grających Pań, ale czy zgłosi się trzecia koleżanka?
Pewnie, że nie - dobrze by było jednak wiedzieć choć 24h przed końcem zapisów, żebyśmy mogli wtedy znaleźć innego członka drużyny i wystartować .
dam1anov, w takim razie zgłoszę naszą drużynę do glorego na PW wieczorem zgodnie ze wzorem zgłoszeń tak by glory tylko sobie to skopiował i wysłał do MariaPoker
1. pik_nick, dam1anov
2. quest6, quest
3. gamaPK, gama
4. Pan_gAAra, yerzy33
5. hiroo1972, hiro1972
9. gregsan , gregsan
11.szefoo1,szefo1
12.pinduchmaria,pinduch zgłaszam gotowosc
1. pik_nick, dam1anov
2. quest6, quest
3. Pan_gAAra, yerzy33
4. hiroo1972, hiro1972
5. kosira81/ nie mam konta ale na ligę otworzę
6. 1SEBOLA1, Sebola (to może i ja powalczę - ku chwale forum )
7. aaleksiej78, alekspolak1
8. gregsan , gregsan
9. LeniwiecMP / tygrysek01 (jeśli można to też się zgłaszam )
10.szefoo1,szefo1
11.pinduchmaria,pinduch zgłaszam gotowosc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum