Wiek: 26 Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 270 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: Sob Maj 22, 2010 22:12
a z forum nie robicie druzyn 3 osobowych? tylko wszyscy są liczen i osobno??\
Czy na sam koniec admin podzilei Was na druzy i pozniej podacie nazwy teamow??
_________________ Kto nie ma szczęścia w kartach nie ma pieniędzy na miłość....
1. pik_nick, dam1anov
2. quest6, quest
3. Pan_gAAra, yerzy33
4. hiroo1972, hiro1972
5. kosira81/ nie mam konta ale na ligę otworzę
6. 1SEBOLA1, Sebola (to może i ja powalczę - ku chwale forum )
7. aaleksiej78, alekspolak1
8. gregsan , gregsan
9. LeniwiecMP / tygrysek01 (jeśli można to też się zgłaszam )
10.szefoo1,szefo1
11.pinduchmaria,pinduch zgłaszam gotowosc
12. cyzio1981/teo1981
1. pik_nick, dam1anov
2. quest6, quest
3. Pan_gAAra, yerzy33
4. hiroo1972, hiro1972
5. kosira81/ nie mam konta ale na ligę otworzę
6. 1SEBOLA1, Sebola (to może i ja powalczę - ku chwale forum )
7. aaleksiej78, alekspolak1
8. gregsan , gregsan
9. LeniwiecMP / tygrysek01 (jeśli można to też się zgłaszam )
10.pinduchmaria,pinduch zgłaszam gotowosc
11. cyzio1981/teo1981
1. quest6, quest
2. Pan_gAAra, yerzy33
3. hiroo1972, hiro1972
4. 1SEBOLA1, Sebola (to może i ja powalczę - ku chwale forum )
5. aaleksiej78, alekspolak1
6. gregsan , gregsan
7. LeniwiecMP / tygrysek01 (jeśli można to też się zgłaszam )
8.pinduchmaria,pinduch zgłaszam gotowosc
Kosira, Cyzio i ja stworzyliśmy team - zgłoszenie poszło.
lary napisał/a:
Jest źle turniej ustawiony w lobby bowiem jest to unlimited rebuy+add on a miało być 1rebuy tylko!
Przed chwilą się rejestrowałem - jeden rebuy dozwolony przez pierwszą godzinę. Zatem wszystko jest tak, jak być powinno.
a ja mam takie pytanie ... czy można zapisać się indywidualnie do tego turka . bo do drużyny raczej się nie nadaję bo pracuję na zmiany i napewno w czesci turków bym nie zagral.
a ja mam takie pytanie ... czy można zapisać się indywidualnie do tego turka . bo do drużyny raczej się nie nadaję
Skoro do drużyny się nie nadajesz, to graj turnieje dla indywidualnych osób, a te drużynowe zostaw innym. Moim zdaniem to nie fair grać indywidualnie w lidze drużynowej, bo możesz zabrać punkty innym.
a ja mam takie pytanie ... czy można zapisać się indywidualnie do tego turka . bo do drużyny raczej się nie nadaję
Skoro do drużyny się nie nadajesz, to graj turnieje dla indywidualnych osób, a te drużynowe zostaw innym. Moim zdaniem to nie fair grać indywidualnie w lidze drużynowej, bo możesz zabrać punkty innym.
tylko zapytałem ale widzę że ktoś jest bardzo nerwowy będe tylko opserwowal dziś jak wam idzie
Nie no, to nie nerwowo, ja bardzo spokojną osobą jestem. Wyszło tutaj moje proste patrzenie na swiat - coś jest dla drużyn, to znaczy że tak ma być Przepraszam, jeśli odebrałeś to jako atak albo coś. W żadnym wypadku nie chciałam Cię urazić czy wkurzyć, ale faktycznie jak teraz czytam moją wypowiedź to mogła niemiło zabrzmieć Zatem raz jeszcze przepraszam
Nie ma to jak nie zagrać w pierwszej rundzie...Wczoraj się rejestrowałem, dzisiaj odpalam spokojnie Marię odpowiednio wcześniej. Nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić czy jestem na liście...Turniej ruszył, a mnie do stolika nie przeniosło... .
Przepraszam członków drużyny - Kosirę i Cyzia - naprawdę nie wiem co się stało...
Kurcze a ja myslalem ze Glory nie zglosil druzyn i nawet sie dzis nie wysilalem zeby sie spieszyc na turek. No nic jako kapitanej naszej łodzi wstyd jak nie wiem co.
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
A ja już mogę się oficjalnie pochwalić, że gram w drużynie składającej się z samych kobiet "ponad podziałami", tzn. nie reprezentujemy żadnego forum, bo pochodzimy z różnych stron pokerowej internetowej mapy Polski Otóż jestem w teamie ze Śrubką oraz Marique (niektórzy pewnie słyszeli o dziewczynach), a gramy pod jakże wdzięczną nazwą Set Dam Dzisiaj zajęłam niestety tylko 33. miejsce, ale obszerniejszą relację zdam na blogu, jak tylko czas pozwoli
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 816 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Pon Maj 24, 2010 22:18
A ja podobnie jak Sebola - bez komentarza.. Ale swoją drogą można było dać znać na priv bo długo nic się tu nie działo i ... zapomniałem sprawdzić hi hi niezły początek - ale generalnie pozdrawiam drużynę..
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 18:14 Wyniki pierwsze turnieju Ligi Drużynowej
24 maja odbył się pierwszy turniej Polskiej Ligi Drużynowej na Maria Poker.
165 graczy zgłosiło swój udział w rozgrywkach (55 drużyn!), w pierwszym turnieju zmierzyło się 118 zawodników wspólnie tworząc pule w wysokości €582! 10 graczy zakończyło turniej w kasie a zwycięzca pierwszego pojedynku zerowiecPP otrzymał aż €174.6 za pierwsze miejsce.
Wśród 165 graczy zgłoszonych do Ligi znalazło się 10 Pań! Na uwagę zasługuje drużyna SetDam, jedyny damski team w Lidze,którą tworzą znane nam z portali pokerowych:
Marika (Marique84),
Śrubka (Srubenka),
Gama (gamaPK).
Brawo dla Pań, które po pierwszym starciu uklasowały sie na 13 pozycji w generalnej klasyfikacji, gdzie pierwsze miejsce należy do TOT-Team z ilością 99 punktów.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 816 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Sro Maj 26, 2010 09:14
Yeee. Moc będzie z nami i... rozwaga (roztropność=mądrość) bo widzę Gregsan, że jesteśmy jedni z najstarszych na naszym forum, hehe - trza dać znać Yerzemu, że FT minimum..
i co z 3 teamem gdzie jestem ja ;)ostatnio mnie nie bylo ale bede gral w nastepnych turkach no i forumowych tez wiec kt chce ze mna druzynke spłodzić?;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum