no to mam przed oczyma wasze dokonania punktowe za marzec - szczerze powiem ze jestem zdeczka rozczarowany ale cóz widac taka jest rzeczywistość nasza forumowa ...
Tak wyglądaja dokonania najlepszej piątki (nie liczac mnie):
nie da się jakoś obniżyć tego progu punktowego mazak? bo jednak wątpię że komukolwiek(a mi tym bardziej) uda się ugrac tyle pkt, zwłaszcza że wymagana ilość co miesiąc narasta;/
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 10:44
miroslawpepik11 napisał/a:
nie da się jakoś obniżyć tego progu punktowego mazak?
dziwi mnie ze wogole zabierasz glos w tej sprawie bo wnioskujac z postu zamieszczonego przy promocji to nawet nie spelniasz warunkow by brac udzial w walce o nagrode miesieczna o co wiecej o JackPota...
co do wymogow miesiecznych - 5k iPoints to nie jest duzo dla osob ktore chca wiazac sie powazniej z pokerem... podobnie jest z jackpotem... tu dodatkowo za ostatnie dwa miesiace mimo regulaminu i powiekszenia puli to wymagana ilosc iPoints nie wzrosla ...
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 14:42
Mam już wyniki za Kwiecień i niestety z przykrością musze przyznać że nikomu nie udało się osiągnąć progu 5000 iPoints ... niestety powiem coś więcej - wynik najlpeszego gracza w kwietniu jest słabszy od wyniku gracza w Marcu... a szkoda bo osiągając próg 2500 iPonts dostaje się awans na wyższy poziom VIP a na nim troszke szybciej zdobywa się punkty...
Najlepsza 4 kwietnia: (nie wliczając mojej skromnej osoby - 4376 w kwietniu)
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 14:49
To jeszcze jedna nowinka w Maju - jeżeli nikomu nie uda się osiągnąć progu 5000 iPonts i zgarnąć nagrodę to kwotą $20 zostanie nagrodzony gracz który w maju zdobędzie poprostu najwięcej iPoints
Pozdrawiam i niech flop będzie z wami... mi wystarczy turn i river
ja bym sie wzial za tego tonego zeby wreszczie uratowac twarz forum ale jak uwielbiam Tonego G (gracza) to nie przepadam za tym pokerromem za duzo tam cudów:(:( no i kasy brak ale ta mozna zalatwic....
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 12:25
w dniu dzisiejszym by bardziej zmobilizowac wszystkich grajacych na platformie tonyg postanowilem dokonac male zmiany w wysokosciach mozliwych miesiecznych wygranych...
i tak osoba, ktora w danym miesiacu ugra najwiecej iPoints (oraz przekroczy próg 5000) otrzyma $75 - jezeli nie uda przekroczyc sie 5000 iPoints to nagrodą bedzie kwota $30
No mazak jackpot trochę wywindowany - najpierw trzeba wyjść na jak najwyższy poziom VIP żeby się te punkty zbierały jakoś szybciej. No ale może spróbuję ze 2 miesiące się wywindować i we wrześniu powalczę - wszystko zależy od czasu wolnego - niestety.
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
Temat cos umarł poker kings mania nadal aktualna ? Bo zabralem sie za wyrabianie bonusa a przy okazji kolejnego progu vip moze uda sie i powalczyc tutaj.
Wiek: 22 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 154 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
Wysłany: Wto Wrz 23, 2008 23:58
@Mazak - na jakich grasz stołach - widzę,że zawsze masz sporą przewagę nad resztą, więc jestem ciekaw czy jest sens, aby z Tobą konkurować w tym pokerromie
Nie mam tam jeszcze konta, a na początek nie wpłacę więcej niż 250$ i zastanawiam się ile z tego można zrobić punktów
Pozdrawiam
I mam tym razem problem, bowiem zwycięzcy zabrakło kilku pkt do progu by załapać się na 75$ nagrody... Postanowiłem zatem rozdzielić te 75$ na dwa miejsca niż przyznać tylko jedną nagrode w wysokości 30$
Ahh wydawalo mi sie ze powinno byc 5000 bo z ostatniego mialem 1700 a teraqz jak sie konczyl miesiac na koncie widnialo 7000. no nic trzeba sie bedzie postarac w tym miesiacu bardziej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum