Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 10:37
No to ja muszę sie pochwalić w końcu swoimi dokonaniami... Co prawda od piątku myślałem że jestem już szczęśliwym posiadaczem pakietu VIP gdyż zajełem 1 miejsce w klasyfikacji... Niestety okazało się że jakoś od dwóch tygodni daje to tylko udział w sitngo 2000e a o pakiet VIP trzeba walczyć jeszcze w turnieju 20 osobowym...
Jednak mimo wszytsko Piłkarska Ligę wspominam miło m.in dlatego iż we wspomnianym sitngo zajełem 2 miejsce co przełożyło się na 600e a we wcześniejszych cyklach również udawało mi się wygrywać freebety i w sumie moje nagrody wygrane w tej akcji to już ok 1000e ...
Mam nadzieje iż uda mi się jeszcze osiągnąć mój cel = wygranie pakietu VIP.
Zapraszam również Was do gry gdyż by znaleść się w czołowej 20-stce tygodnia wystarczy wygrana w kilkunastu sitngo - a to da udział w turnieju 20 osobowym gdzie za 1 miejsce jest pakiet VIP...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 13:13
GrzesVP napisał/a:
Sa jakies wymagania co do sng ze musi byc 10-osobowe? sa tam inne wogole?
Mazak ile miales pkt?
Sitngo są 5 osobowe - stawki 1, 5, 10 Euro - i pkt są przyznawane za 1 i drugie miejsca...
Gra 1,1 Euro - 1 miejsce 3 pkt - 2 miejsce 1 pkt
Gra 5,5 Euro - 1 miejsce 9 pkt - 2 miejsce 3 pkt
Gra 10,1 Euro - 1 miejsce 15 pkt - 2 miejsce 5 pkt
Ja w ostatnim tygodniu zgromadziłem ok 600 - teraz kiedy nagrodami za 1 3 miejsca są wejściówki do sitngo to wyniki napewno będą niższe... Bo o VIP wyjazd walczy TOP20 - tu by się załapać powinno starczyć ok 100 pkt
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
no nie : D ale dzis zasadziles maz turka hehe twoja szczesliwa reka chyba k8 najpierw mi suckouta na poczatku turnieju 8 na river a potem kolesiowi na heads upie k8 vs jj flop 886 hah ale nice gratki
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 22:13
andy napisał/a:
no nie : D ale dzis zasadziles maz turka hehe twoja szczesliwa reka chyba k8 najpierw mi suckouta na poczatku turnieju 8 na river a potem kolesiowi na heads upie k8 vs jj flop 886 hah ale nice gratki
Jeszcze raz sorka... ale byłem już dobity po 100k i 10k HH ... Top para i gra tylko z toba wiec wtopa zostawila by żetony w 'rodzinie'...
Cieszę się że te HU wygrałem bo ten koleś to donk nad donki był...
Właśnie wystartowała. Mam mały problem ze stroną promocji, ale można już grać SnG i zdobywać pkt.
Jak tylko strona ruszy zamieszczę więcej informacji. Mechanika podobna do x-mas challenge. W tym miesiącu do wygrania:
VIP - Champions League Package:
Olympique Lyonnais vs. Real Madrid CF 16/02/10
Package Includes:
2 x VIP seats to Lyon v Real game
Spending Money (€500)
VIP - French Ligue 1: Derby de France
Paris St Germain vs. Olympique de Marseille 27/02/10
Package Includes:
2 x VIP seats to PSG v OM
Dinner at the game
Spending money (€500)
oraz bilety na mecze lig: FR,PT i PL oraz freebety i bilety klubu gracza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum