Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 19:59 Pierwsza runda lipca
W CZWARTEK o godzinie 21:00 kolejny turniej na platformie Paradise Poker
Nazwa turnieju "Pokerkings", już powinien byc w lobby, w zakładce "Prywatne".
Rejestracja zacznie sie na 2h przed rozpoczęciem.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. Zagrają wyłącznie osoby które są aktywne na forum (100 i więcej postów) oraz które zarejestrowały się z naszego bannera (o ile przed rokiem 2008 nie miały tam już konta).
Dodatkowo przewidujemy rozdanie 5 dzikich kart (maksymalnie) osobom aktywnym ostatnio na forum i piszącym swoje blogi. Zgłaszać się można przez cały tydzień, w tym wątku.
W turnieju zagra tylko ok. 30 osób
Hasło zostanie podane w ukrytym dziale na 1h przed rozpoczęciem turnieju.
Pula nagród - 50 EUR + koszulka dla gracza miesiąca.
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Rejestracja z tego bannerka i aktywność na forum pozwoli Ci zagrać w turnieju i oraz zgarnąć bonus 100 EUR i żetony:
Ci którzy nie widzą bannera a chcą dostać bonus mogą się rejestrować PRZEZ TEN LINK
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
No nie, nawet dobrze się nie rozsiadłam a już po mnie No AK przegrało z 76 Oo Oczywiście river mnie zabił....ech...:) śmieszne rozdania ostatnio miewam, już mnie chyba nic nie zaskoczy:)
Ja skończyłem na zaszczytnym 11 miejscu
Niestety trzymałem się dolnej lub bardzo dolnej części tabeli,
Wszystko przez to, że moje TJ z J na flopie przegrało z TA z A na riverze
W dodatku dużo spasowanych kart dawałoby mi zwycięskie układy (tak z 8-9 razy)
Ale może w przyszłości będzie lepiej
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 6 razy Wiek: 21 Dołączył: 21 Maj 2008 Posty: 470 Skąd: ldz / rtk
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 21:06
poczekajcie poczekajcie do 17 mam ostrzeznie wiec akurat moze sie uda to wpadne na paradajsik i wtedy zacznie sie zabawa na calego a kto tam narazie prowadzi ??
RTOB takie pasy to ja mam na stolikach cashowych.... a szkoda np Q6 i co flop 2xQQ ale juz sie przyzwyczailem do tego, ale co innego brzy turkach gdzie sa blindy rosnace i cxzasem ante wiec trzeba podejmowac wyzwanie z takim kartami zwlaszcza na malym levelu
No i odpadłem na 8 miejscu, wszedłem na FT na 9 więc i tak oczko do góry :P Niestety jako shortstack zdecydowałem się poszaleć z 55, nie było na co czekać - wszystko albo nic ;) Niestety wyszło nic i odpadłem :P
Mimo to jestem bardzo zadowolony bo nie lubię paradise, a on odwdzięcza to uczucie i płata mi figle z kartami więc dojście do FT i zgarnięcie punkcików do klasyfikacji uważam za wielki sukces ;)
Zaproszone osoby: 2
Wiek: 25 Dołączył: 29 Sie 2007 Posty: 510 Skąd: from heaven :)
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 21:29
kurcze ja dziś 4, było blisko podium niestety moje KQ nadziało się na JJ i chociaż że po flopie miałem sporo outow (kolor lub strit lub wyższa para) i zdecydowałem się sprawdzić all in przeciwnika, niestety pech chciał że nic nie doszło...
_________________ "Najważniejsze to wchodzić w wygrane ręce"
+ jak w każdej grze i w pokerze potrzebne jest szczęście...
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 1172 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 22:51
ehh, niestety nie jestem zadowolony z przebiegu turnieju. Niby 3 miejsce a czułem że mogłem pokusić się o zwycięstwo, a na przeszkodzie stanęła moja własna matka
Tak, bo od mojego pokera było ważniejsze oglądanie witryny Nasza klasa.
W 100% nie mogłem się skupić na grze bo ekran co i raz przeskakiwał na stronę NK.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 3 razy Wiek: 22 Dołączył: 16 Mar 2008 Posty: 630 Skąd: Lublin
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 23:08
Cytat:
Tak, bo od mojego pokera było ważniejsze oglądanie witryny Nasza klasa.
W 100% nie mogłem się skupić na grze bo ekran co i raz przeskakiwał na stronę NK.
zrób tak jak radził to glory komuś czyli zablokuj stronę i mów że nie działa żeby spróbowała później albo jutro
Ludzie a kto grał pod nickiem "coolen" bo nie kminie? Zagrał all-ina z AK rozdanie wcześniej tracąc połowe swojego stacka więc myślałem że teraz wchodzi z jakimiś śmieciami bo został wytrącony z równowagi i sprawdziłem go z AT mój błąd i skończyłem na 9miejscu....
Ludzie a kto grał pod nickiem "coolen" bo nie kminie?
na paradise odwiedzaja nas zaproszeni goscie z bukmacherki (dawne forum Matka pokerkings) stad czasem dla niektórych nieznajome nicki i specyficzne zagrania rodem z nauki jazdy
ale ja jako bywalec obu forumowych stron nie mam problemu z zejsciem z drogi "rozpedzonym z literą L"
od czasu jak wpadłem pod koła gaucho (czytaj iww) bardzo czujnie rozglądam sie na pasach dla pieszych zanim wykonam przysłowiowy krok (call)
a koledzy bukmacherzy ryzyko maja w końcu we krwi i na to koniecznie TRZA poprawke wziąść
gratulacje dla FT >> mnie wczoraj bardziej pochłoniała walka o punkty na PStars niz trzecia koszulka paradise
ale jeszcze nic straconego >> 12 miejsce to odpowiednie pole startowe do
KONTRATAKU
a wydawało mi się , że to ja skończyłem na 12 miejscu ,po wspaniałym 3 z rzędu all inn , grzecznie oddając stock żabie. Powiem szczerze , że jedno nie trafione sprawdzenie i cała para uleciała w gwizdek spdłem do okolo 280 póżniej dwa udane all inny i gdyby trzeci wyszedł to kto wie , ale fajnie jest (a)fiszować się:d NO STRESS
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 1172 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Lip 05, 2008 11:31
A kto wygrał turek???Bo wypadłem na 3 miejscu i odrazu wyłączyłem softa.
Z tego co pamiętam to został.....oj coraz gorzej z moją pamięcią.
Do lekarza trzeba się wybrać najbliższym czasie
Ludzie a kto grał pod nickiem "coolen" bo nie kminie? Zagrał all-ina z AK rozdanie wcześniej tracąc połowe swojego stacka więc myślałem że teraz wchodzi z jakimiś śmieciami bo został wytrącony z równowagi i sprawdziłem go z AT mój błąd i skończyłem na 9miejscu....
Czlowiek raz wejdzie all-in z mocna karta to sie czepiaja ... zaba wchodzil co chwile all-in majac A , w koncu sprawdzilem go majac AA i poplynal Tak czy inaczej fajnie sie gralo do FT, na Ft nie przychodzilo juz nic ( nie liczac tego AK ).
Panowie i Panie, niestety nie mamy wyników z 1 rundy Lipca na Paradise Poker
Niektóre udało mi się uzbierać z wpisów na forum, jednak nadal brakuje nam 13 wpisów.
Tabela z niektórymi wynikami jest poniżej.
Proszę te osoby, które pamiętają swoje miejsce sprzed dwóch tygodni o napisanie postu pod moim, z miejscem (wystarczy sama liczba)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum