Widzę Matt, że piszesz za wszystkich
Ale spoko, będziemy przynajmniej wiedzieli na czym stoimy...
PS. Skoro masz wyniki z 1 rundy może przypadkiem wiesz kto zdobył 1 ptk w 2 rundzie lipca bo tam też brakuje
Niestety obawiam się, że Matt nie udostępni nam swoich wyników
a szkoda bo jak napisał Radost wyżej zawsze byłby jakiś smaczek, a może ktoś jeszcze włączyłby się do rywalizacji po koszulkę
Z mojej analizy co najmniej 8 osób ma 30ptk i więcej a lider - Radost ma 35 więc walka będzie zaciekła
Z mojej analizy co najmniej 8 osób ma 30ptk i więcej a lider - Radost ma 35 więc walka będzie zaciekła
no własnie nie chciało mi sie tego liczyc ale typowałem sie gdzies w okolicy pudła >> oczywiscie w oparciu o te wyniki które było widac
co sie tyczy dzisiejszego wieczora >> mam inne priorytety ale i na paradise okno turniejowe bede otwierał
ps. na poczatku roku admin rozdzielał odpowiedzialnosci za prowadzenie statystyk do generalki i albo sie myle ale tutaj akces zgłosił matti
tak wiec KRÓLU mÓj >> jak mawiano w nad niemnem trza z zadania relacje zdać >> bo tu w końcu o wazną rzecz idzie >> moją obecnosc w galerii chwały
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum