Jak tam nie gram to dzis spróbowałem, w 15 minut doszłem do stacku 4,5K majac 66 podbijam przed flopem 4xBB, sprawdzaja 2 osoby. Flop: 443 - 3 graczy w grze, tak wiec mysle ze nikt nie ma 4. Podbijam o pule, rywal reise - miał stack ok 5K, to mysle ze nie dorwal nic sprawdza z AJ lub cos w tym stylu wiec daje all-inn (na paradise nie mam szczescie wiec jak uderzyc to z grubej rury ) i niestety pokazuje J4 i po ptokach.
Tak wiec do czego zdolny jest paradise? Jedna osoba wchodzi all-inn z AA druga sprawdza z KT... Flop A i jakies male karty - cos chyba 42 nie pamietam dokladnie. turn J river Q... masakra
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Czw Gru 04, 2008 21:33
kurde no i na bublu polecialem:/szkoda wielka szkoda no ale poszedlem all in z AJ a przeciwnik AQ czy AK no i board dwa AA i do domu;)
_________________ Wyniki Pokerkingsów - Graj i wygrywaj, wyniki wrzucaj w odpowiedni dział, a może to Ty zostaniesz najlepszym graczem miesiąca !!! Poker and BASKETball - zapraszam na swój blog
Turniej rozpoczalem z mysla o odpadnieciu bo mialem troche co innego na glowie, spadlem do 600 zetonow po jakichs glupich zagraniach i dalem all in z 89 , 3 calle to juz sie zegnalem z turniejem - flop AQ7 - tym bardziej turn 8 river 9 i wygrywam z 2 parami. Pozniej sie podwoilem, czy potroilem z QQ i wpadlem do top 5. I tu sie utrzymywalem wiekszosc turnieju - chociaz na FT wszedlem z bardzo slaba pozycja (9 bodajze).
Wrzucam liste=P
listaparadise.JPG
Plik ściągnięto 438 raz(y) 23,51 KB
winparadise.JPG
Plik ściągnięto 18 raz(y) 98,64 KB
_________________ Zeby wygrywac
-
trzeba nauczyc sie przegrywac.
o lol ... to Tobie oddalem zetony ... po flopie myslalem ze wygram i pomyslalem co to za fish co 89o wchodzi , ale pewnie tak jak ja juz straciles nadzieje i chciales byc dobroduszny ... a tu prosze :p dobrze sie nimi zajales , graty ...
Ja mogę się pochwalić, że pierwszy raz byłem na stole z naszym ojcem dyrektorem ggmanu. Niestety długo się nim nie nacieszyliśmy. Mimo, że też przez jakiś czas byłem w top5 to po dwóch rozdaniach, obu źle rozegranych pozostało tylko kibicowanie (pozdro Peter ).
Ja słabiutko - 37 pozycja. Bardzo dobrze zacząłem, w 5 minut 4000 chips'ów, ale poniosło mnie kilka razy i spadłem do 2000. Potem to już siła wyższa kazała mi odpaść (Lech - Deportivo) więc dałem all-in na AJ. Przeciwnik dał call i pokazał AQ. Na środek wyszły same liptony i rywal wygrał wyższą kartą. Szkoda ale sam się prosiłem
PS: Meczyk był świetny (1:1) Warto było odpaść z turka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum