Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 08:55 Piąta runda lipca
W CZWARTEK o godzinie 21:00 kolejny turniej na platformie Paradise Poker
Nazwa turnieju "Pokerkings", już powinien być w lobby, w zakładce "Prywatne".
Rejestracja zacznie sie na 2h przed rozpoczęciem.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. Zagrają wyłącznie osoby które są aktywne na forum (100 i więcej postów) oraz które zarejestrowały się z naszego bannera (o ile przed rokiem 2008 nie miały tam już konta).
Dodatkowo, jeśli będzie brakować uczestników przewidujemy rozdanie 5 dzikich kart (maksymalnie) osobom aktywnym ostatnio na forum i piszącym swoje blogi. Zgłaszać się można przez cały tydzień, w tym wątku.
W turnieju zagra tylko ok. 40 osób
Hasło zostanie podane w ukrytym dziale na 1h przed rozpoczęciem turnieju.
Pula nagród - 50 EUR + koszulka dla gracza miesiąca.
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Rejestracja z tego bannerka i aktywność na forum pozwoli Ci zagrać w turnieju i oraz zgarnąć bonus 100 EUR i żetony:
Ci którzy nie widzą bannera a chcą dostać bonus mogą się rejestrować PRZEZ TEN LINK
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
No cóż czyli ja też sobie o koszulkę nie powalczę :( a miałem jakieś tam szanse :P W takim razie pierwsza dwójka z klasyfikacji generalnej to: ranon - 47 ptk i Boss6666 - 47 ptk i koszulkę kto wygra? :P
Kurde...niestety Ranon(Quest) ma więcej postów ode mnie
Klasyfikacja podliczona we swoim temacie
Graty dla Questa.
Szkoda, że nie ma drugiego turnieju bo nastawiałem się bojowo do niego. Niestety - jedno miejsce różnicy
Może zróbmy tak, że ten kto wygrał więcej turków na Paradise ten dostaje koszulke
nie no żart
Ew. można zrobić Heads-upa. Zwycięzca bierze koszulkę
drugi żart
moja propozycja >> wymagajaca aprobaty adminów >> niech o koszulke ranon i rtob powalczą w pierwszym turnieju sierpnia >> taka dogrywka kto bedzie wyzej wygrywa
radost21, żeby przyjąć takie rozwiązanie trzeba chyba zmienić regulamin, zawsze przy remisie wygrywał ten , który ma więcej postów. Wiem , ze dla mnie dodatkowa rozgrywka( przy mojej liczbie postów) byłaby lepszym rozwiazaniem, ale prawo jest prawem
radost21, żeby przyjąć takie rozwiązanie trzeba chyba zmienić regulamin
nie mówie o zmianie regulaminu mówie o praktykach które na forum miały juz miejsce
cytuje glorego roztrzygniecie klasyfikacji generalnej kwietnia
Stanowisko oficjalne - do końcowej klasyfikacji kwietnia policzymy pierwszy turniej majowy. i ja na tym zyskałem dlaczego wiec nie dac szansy innym
poprzez wliczenie podwójne pierwszego turnieju z sierpnia
raz >> jako ostatni tur lipca
dwa > jako pierwszy tur sierpnia
przypomne ze sytuacja kwietniowa była podobna osttani turniej > nie odbył sie
poprzez wliczenie podwójne pierwszego turnieju z sierpnia
raz >> jako ostatni tur lipca
dwa > jako pierwszy tur sierpnia
Jestem jak najbardziej za . Pamiętam właśnie, że kiedyś już tak było. Co innego jakby była wzmianka, że są 4 turnieje i koniec. Wtedy nie byłoby wątpliwości.
Jednak poczekajmy co na to dowództwo
ale takie zasady są wprowadzone celowo... jako ze to forumowe turnieje wiec skłaniają nie tylko do mocnej walki w turniejach ale i aktywnego uczestniczenia na forum
Ja mam dostać dwie koszulki paradise (czekam 2 tygodnie wrrr) dlatego tą wygraną za klasyfikacje chcę przeznaczyć dla RTOB.
Nie wiem po co ta dyskusja jak jest napisane w regulaminie:
1. Cykl ligowy składa się z czterech turniejów freeroll, rozgrywanych co czwartek o godzinie 21.00 czasu polskiego
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 21:58
olczykandre napisał/a:
ale takie zasady są wprowadzone celowo... jako ze to forumowe turnieje wiec skłaniają nie tylko do mocnej walki w turniejach ale i aktywnego uczestniczenia na forum
W jaki sposób skłaniają? wystarczy nastukać 200 postów i możesz przez kilka miesięcy nic nie pisać. Zawsze będziesz miał przewagę nad osobami, które dopiero zaczynają na forum albo piszą 3 razy w tygodniu bardzo mądre artykuły czy wartościowe posty, ale mają mniej postów od Ciebie.
to tylko taki przykład, wcale nie myślałem o Tobie olczyk
Nie wiem po co ta dyskusja jak jest napisane w regulaminie:
1. Cykl ligowy składa się z czterech turniejów freeroll, rozgrywanych co czwartek o godzinie 21.00 czasu polskiego
tak tylko ze
to akurat jest skrót myslowy >> powiedzmy usrednienie >> bowiem normalnie w miesiacu rzeczywiscie trafiaja cztery czwartki >> w 2008 były jednak wyjatki >> styczeń i lipiec
>> ciekawe wiec czy ktos by sie burzył gdyby rozegrano piaty tur
co do roztrzygniecia klasyfikacji lipca >> skoro
quest napisał/a:
Ja mam dostać dwie koszulki paradise (czekam 2 tygodnie wrrr) dlatego tą wygraną za klasyfikacje chcę przeznaczyć dla RTOB.
to barawa za gest >> i po sprawie >> wg mnie ta edycję mozna uznac za zakończoną
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum