Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Lip 03, 2007 15:03 Paradise Poker 500 EUR plus gadzety
Super promocja w Paradise Poker (sportingbet) 500 Euro (100%) + gadżety (!)
I. Wszyscy gracze którzy jeszcze nie grali w Paradise Poker dostaną 500 Euro po dokonaniu pierwszego depozytu
ParadisePoker oferuje każdemu nowemu graczowi 100% Bonusa Powitalnego, aż do €500. Jeżeli twój pierwszy transfer będzie wynosił €500 otrzymasz bonus w wysokości €500. Jeśli zdecydujesz się złożyć mniejszy depozyt, dostaniesz dokładnie taką samą kwotę bonusu. Wprowadź kod promocyjny 'startbonus' podczas pierwszego transferu pieniędzy do ParadisePoker.
Na wyrobienie bonusa masz 30 dni od dnia, w którym dokonany został pierwszy depozyt z użyciem kodu. Bonus jest uwalniany w kwocie 20 EUR za każde zdobyte 400 punktów FPP. Jeśli zapomniałeś wprowadzić kodu podczas pierwszego transferu do Paradise Poker skontaktuj się z Działem Obsługi Klienta w ciągu 7 dni - Twój bonus zostanie aktywowany ręcznie.
Zbieranie punktów jest proste. Odbywa się automatycznie podczas gry w grach stolikowych, turniejach wielo- i jednostolikowych od których pobierana jest prowizja.
W grach stolikowych dostaniesz 1 punkt FPP za każde 0.25 euro prowizji którą dostarczysz.
W przypadku turniejów przyznawane są 4 punkty za każdego 1 eur opłaty prowizyjnej związanej z wpisowym do turnieju.
II. Bądź dodatkowo aktywny na naszym forum i graj w unikalnych turniejach tylko dla naszych userów - szczegóły w tym wątku
Banner promocyjny, tylko rejestracja z niego pozwala otrzymać bonusy
Ci którzy nie widzą bannera a chcą dostać bonus mogą się rejestrować PRZEZ TEN LINK
III. Uwaga! Ograniczona oferta tylko dla Polaków!
Gracze, którzy zarejestrowali swoje konto w Paradise Poker po 1 sierpnia 2009 r. mogą otrzymać paczkę gadżetów: bluzka, T-shirt, czapeczka oraz talia kart Paradise Poker. Jedyne co trzeba zrobić to zebrać 300 punktów FPP w ciągu 3 miesięcy od zarejestrowania konta.
Po wyrobieniu odpowiedniej ilości punktów należy wysłać email na adres [email protected] z danymi do wysyłki (adres + nr telefonu), pokerowym nickname oraz rozmiarem ubrań - niepełne zgłoszenia nie będą realizowane.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Z tego co wiem to jest to promocja ukierunkowana dla wszystkich Polaków za wpłacenie 5$ otrzymuje się bonus 100$ który jest przyznawany stopniowo w stosunku 5$ ze 100$ za każde wyrobione 100 FPP. Ja jak na razie dostałem 10$ z tej stówki. pozdrawiam
odnosnie bonusu 100 dolców w sportingbet : w jakims freerolu wygrałem 3 ojro wszedłaem z tymi monej na casz-tejbels zrobilem 5 ojro przelalem te 5 ojro na zakłady tam zrobiłem 7 ojro wszedłem z tymi 7 ojro na pokiera tam zrobilem bodajze 9 ojro i z tymi 9 ojro na zakłady. po ok 10 dniach dostałem 100 ojro gratis. w jednej racie to dostałem
zapisany i depozycik zrobiony, tylko ze pisze ze dopisza go w ciągu 24h a dziś wieczorkiem urządzacie turniej , czy ja gdybym do tego czasu nie dostał jeszcze depozytu na konto mogę już wziąśc w nim udział ?? (oczywiście zapisałem się z Waszego banerka)
Znaczy się te 5 pkt lojalnościowych? Bo ja mam 15 więc czytając pierwszy post @glory glory man united pomyślałem, że już powinienem dostać i napisałem do nich maila, jak pisze na stronie, z adresem itd.
Czy te 50 euro rake to znaczy 5pkt lojalnościowych czy jak w końcu bo się zamieszałem?
wyslalem do nich maila do paradise i dostalem odp ze zetony otrzymam po nowym roku czyli zetony są jeszcze specjalnie wplacilem tam pieniazki i rozegralem kilka turnieji aby moc otrzymac zetony
a propos tych 5 punktów lojalnosciowych. zdobyc napisac no i za kilka dni pan/pani z poczty przynosi srebrna walizeczke(ciezka jak cholera) a w niej zestaw do gry heheh
A jeśli chodzi o ten bonus 100E to jest on uwalniany powoli !! Za każde 100 pkt FPP uwalniane jest 5E !! Natomiast te punkty można poźniej wykorzystać jako wpisowe do turnijów !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum