cholera, zgubiłem się na stronie jest napisane, że są to PUNKTY LOJALNOŚCIOWE o których mowa w innej zakładce i tak jak napisał wyjadacz1 za 10E prowizji przyznawany jest jeden punkt... nie chodzi tutaj o FPP, które wyrobić jest dużo łatwiej ( chyba 0,25E za 1pkt)! Teraz powstaje pytanie - jakim cudem alexpoland dostał owe żetony? Czytałem na innym forum, że przysyłają te żetony nawet jak się nie ma tych 10 pkt lojalnościowych tylko 10 punktów FPP. Trzeba będzie spróbować.
ja wpłaciłem 5E wyrobiłem 24 punkty FPP i wysłałem do nich meila. Odpisali że nie mam 5 pkt lojalnosiciowych. Podali strone na której piszesz swój PIN pokerowy i wyszło że mam 2,3 punkta. Dopiero jak dorobiłem do tych 5 to mi przysłali walizeczke
Wyrobiłem 5 punktow FFP grając za stawki w dolarach takze w puli musiało być ponad 7$ żeby zaliczyli jeden punkt. A punktow lojalonsciowych mam ugrane 0.18 wysłałem mejla i tez dostałem negatywna odpowiedz. Minusem paradise jest ze nie zaliczaja dziesietnych punktow i dlatego wolniej idzie zbieranie tych punktow ;/
Warto też dodać, że oprócz żetonów, może nie super ale mają fajna walizeczkę , oprócz bonusa który spokojnie można dość szybko wyrobić jest jeszcze program lojalnościowy w którym co miesiąc jest wypłacana premia za określoną liczbę punktów lojalnościowych. Już za 15 punktów jest 20 euro, za 20 punktów 30. Wyższych nagród nie znam bo gram raczej na niskie stawki, ale dla zainteresowanych gdzieś na stronie jest tabelka. Reasumując można teraz sporo gratisów uzyskać
Jutro postaram się coś wpłacić na Paradise Poker niestety mam w tej chwili tylko 10 zł na MB a to nawet nie minimum wpłaty, postaram się jutro wypłacić kase ze sportingbeta i może uzbieram te 5 Euro. Mam jeszcze takie pytanie czy z tych 5 euro da się ugrać te punkty za które dostaje się żetony czy raczej ciężko będzie??????
jedi_2008, powinieneś wpłacić ok. 20E, żeby być w komfortowej sytuacji. Poza tym te 5E można przegrać w jednej partii, a wtedy będziesz musiał wpłacić następną kwotę. I pamiętaj, że masz 3 miesiące od daty wpłaty pierwszej kwoty na wyrobienie 5 pkt lojalnościowych.
rzepa, punkty FPP są do wyrobienia bonusu 100E. Za każde 100 pkt FPP otrzymujesz 5E z puli 100E. Punkty lojalnościowe można sprawdzić na stronie Sportoningbet.com po wpisaniu swojego pinu.
Hmmm to posłucham się waszej rady i wpłące więcej, choć sam się spodziewałem tego że 5 Euro nie wystarczy chyba że ktoś miałby dzień konia hehe. Otrzymał ktoś już te żetony????
witam. mam takie pytanko bo mam ten bonus dodany (pending bonus) tylko mam 0 na koncie i co trzeba grać normalną kasą i ten bonus się uwalnia?
Wystarcyłoby gdybyś uważnie przeczytał pierwszy post w tym temacie.
Oczywiście bonus musisz wyrobic czyli grac na prawdziwą kasę wtedy z każdego rozdania zabierana jest prowizja a z prowizji dostajesz punkty po ugraniu 100 punktów uwalniane jest 5 Euro z pending bonus.
Tak promocja jest nadal aktualna. Jeżeli będzie ona wycofana to zostanie to zmienione, ale jak na razie każdy nowy użytkownik, który wyrobi 5 punktów lojalnościowych otrzyma walizkę z żetonami.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 3 razy Wiek: 22 Dołączył: 16 Mar 2008 Posty: 630 Skąd: Lublin
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 07:25
aha a ja myślałem ze trzeba mieć 5FPP i to jest to % punktów lojalności :/
nic trzeba będzie wyrobić i tyle.
a jaki jest czas wyrobienia tych 5 punktów żeby dostać żetony??
a jaki jest czas wyrobienia tych 5 punktów żeby dostać żetony??
Masz 3 miesiące na wyrobienie tych 5 punktów lojalnościowych.
komix22 napisał/a:
A żeby ugrac 5 punktów lojalnościowych to muszisz miec 200 FPP.
Ponieważ 1punkt Lojalnościowy = 40 FPP
Nie mogę zgodzić się tutaj z Tobą, ponieważ punkty FPP nie przekładają się na punkty lojalnościowe. Dla przykładu ja wyrobiłem tylko 110 FPP i 5 punktów lojalnościowych w tym samym czasie i dostałem walizeczkę, więc nie można dokładnie określić ile punktów FPP przypada na 1 punkt lojalnościowy.
1 punkt FPP otrzymujesz wtedy, gdy wyrobisz 0.25E prowizji. Jeśli grasz i bukmacher pobierze od Ciebie mniejszą prowizję niż 0.25E to ona zostajnie wliczona do tych 50E prowizji, którą musisz wyrobić, żeby otrzymać walizkę z żetonami. Mniejsza pobrana prowizja przez poker room niż 0.25E nie przepada w przypadku tej promocji z walizką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum