Wiek: 30 Dołączył: 27 Lip 2007 Posty: 205 Skąd: ROYAL CITY
Wysłany: Pon Sty 14, 2008 15:46
Tak to..... mam ci zdjęcie wkleić ;/......wpłać 5euro na pokera rozegraj kilka parti wyślim im maila tak jak należy i za tydzien dostanież walizke....namówiłem dwie osoby żeby tak zrobiły i walizke otrzymali.
Co do tych punktów myslałem ze to FFP i wysłalem maila. ;p
Tak to..... mam ci zdjęcie wkleić ;/......wpłać 5euro na pokera rozegraj kilka parti wyślim im maila tak jak należy i za tydzien dostanież walizke....namówiłem dwie osoby żeby tak zrobiły i walizke otrzymali.
Co do tych punktów myslałem ze to FFP i wysłalem maila. ;p
Wiek: 30 Dołączył: 27 Lip 2007 Posty: 205 Skąd: ROYAL CITY
Wysłany: Pon Sty 14, 2008 16:21
ja juz jakis czas temu grałem w tego pokera ale osaba której zależało na tej walizce wpłaciła pierwszy depozyt ugrała ze 3 euro i wysłała maila i walizke otrzymała, same karty maja z darmochy bo są tandetnej jakości i śmierdzą lakierema w środku jest kalendarz w ksztaucie karty na 2007(chyba już stary).żetony chyba dosyć dobre kości do gry i fajna walizescka;p
Uprzejmie informujemy, że wysyłka żetonów w ramach promocji pokerowego Bonusa Powitalnego nie mogła zostać zlecona, z uwagi na to, że nie wypracowano wymaganych 5-ciu punktów lojalnościowych. Zgodnie z regulaminem promocji...
zwracam się z zapytaniem odnośnie ligi poker w sporting becie czy wyniki z 17 stycznią są odwołane ? gdyz niema aktualizacji z tego dnia
Z góry dzięki proszę o odpowiedź
Witam wszystkich jakis czas temu na poczatku tej promocji wplacilem 5 euro i wyrobilem 5 punktow.W ciagu tygodnia dostalem piekna walizke z zetonami do gry i kartami.
Teraz moge zorganizowac jakis maly turniej pokerowy .Uwazam ze jest to bardzo dobra promocja dla osob lubiacych pokerka.Bez problemu mozna wyrobic te punkty.
Pozdrawiam
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 696 Skąd: biorą się Zubry
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 14:49
mam nadzieje ze promocja z zetonami jest dalej aktualna, zaraz wplacam 10 euro i jedziemy.
na pierwszej stronie jest napisane ze za 1euro wpisowego w turnieju dostjaje sie 4 punkty lojalnosciwe , jesli tak to bonus jest bardzo bardzo latwy do wyrobienia.
mam nadzieje ze promocja z zetonami jest dalej aktualna, zaraz wplacam 10 euro i jedziemy.
na pierwszej stronie jest napisane ze za 1euro wpisowego w turnieju dostjaje sie 4 punkty lojalnosciwe , jesli tak to bonus jest bardzo bardzo latwy do wyrobienia.
Mi się wydaje że to jest niemożlewe, za zgenerowanie 10 E (prowizja) otrzymuje się 1 punkt lojalnościowy. A dokładnie to gdzie pisze o tym że za turniej z wpisowym 1E dostaje się 4 punkty lojalnościowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum