Teraz zamiast walizek jest talia kart + tasowaczka.
Cytat:
Wpłać pierwszy raz do Paradise Poker, uzbieraj 200 punktów FPP i odbierz profesjonalne karty do gry oraz tasowaczkę do kart ZA DARMO!**
**Tasowaczka i karty zostaną wysłane nowym użytkownikom, którzy zarejestrowali się w Paradise Poker po 15.12.2008. Graczom zarejestrowanym przed 15 grudnia po wyrobieniu 200 punktów FPP przysługuje walizka z żetonami. Stosuje się standardowe warunki i regulamin Paradise Poker i Sportingbet. Jeden gracz może otrzymać tylko 1 zestaw.
Paradise to chyba jedyny room , ktory rozdaje takie gadzety...chyba ze znacie jakis inny??
Nawet pamietam gdy organizowali turki o PS3, jakies iPody....Fana sprawa...
Pomógł: 7 razy Wiek: 33 Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 459 Skąd: Italia
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 20:03
+Rycerz+ napisał/a:
Paradise to chyba jedyny room , ktory rozdaje takie gadzety...chyba ze znacie jakis inny??
Widze ze czesto tam zagladasz . Teraz przeciez tez tam sa codzienne freerolle w ktorych najlepsi powalcza w lutym o nagrody rzeczowe
Rycerz przeciez prawie kazdy room ma swoj sklep VIP gdzie za punkty mozesz kupic co tylko chcesz... to w suie na to samo wychodzi
a ja gralem co tylko moglem ... duzo sitow turkow malo cash a jak juz to jakis NL50 czy 100 jak wygralem w jakims turku xD sam nie wiem ile ale w tym miesiacu wplacajac drobne kwoty po 20 ... 10 zl nabilem ponad 100FPP grajac bardzo nieregulranie ... tam szybko leca te punkty
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 11 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 6364 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 01:51
Aktualna. Zetonow i tasowaczki juz niestety nie ma, ale za to jest wejsciowka do turnieju o puli 1000 EUR (freeroll dla graczy rejestrujacych sie w ciagu ostatnich 7 dni).
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 03 Maj 2009 Posty: 283 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 15:45
Czy jeśli rejestrowałem się wcześniej w Sportingbet.pl, ale grałem tylko w zakładach bukmacherskich, to mogę zarejestrować się z Waszego linku do pokrea?
I odrazu drugie pytanie:
Czy macie możliwość sprawdzić (jak prześlę Wam moje imię i nazwisko), czy mam już konto w Sportingbet? Kilka lat temu miałem konta praktycznie w każdym buku, ale na mojej liście haseł i loginów nie widnieje Sportingbet. Trochę mnie to dziwi, bo w sumie Sportingbet jest dość znany. Nie chcę się rejestrować, żeby się nie okazało iz popełniam dubel.
Nie nie dostaniesz 500 dostaniesz 10,żeby dostac 500$ trzeba wpłacic 500$ promocja dotyczy tak zwanego podwojenia depozytu tyle ile wpłacisz to 2 takie dostaniesz gratis.(proste jak budowa cepa)pozdro
_________________ "..Ty oszukiwałeś,ja oszukiwałem, gralismy uczciwie. Wygrał lepszy"
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 21 Maj 2008 Posty: 444 Skąd: ldz / rtk
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 19:23
to nie zawsze sie sprawdza bo mozna zrobic depo i cos samemu od nich wydebic jakas wejsciowke albo cus takiego, a na stronie jest tylko welcom bonus, no nie wiem jeszcze chwile sie wstrzymam i poczekam moze sie wypowie tutaj Pan Paradise
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na naszym forum pokerkings znajdziesz:zasady pokera | reguły pokera | poker informacje | poker bonusy | promocje pokerowe | rozmowy pokerowe | pokerkingspl | recenzje poker roomów | pokerzysta | zasady gry w pokera | informacje jak grać w poker online.
Znajdziesz tu również informacje o:bwin | Titan Poker | expekt | TonyG poker | prime poker | bodog | unibet | Paradise Poker | betfair | bet365 poker | betgun | poker | sportingbet | Party Poker | Cd poker | Netteler oraz o Moneybookers.
Strona wygenerowana w 4,61 sekund. Zapytań do SQL: 15