Wysłany: Sob Lut 28, 2009 19:55 Pakiet 2007 - wysyłka?
Witam,
Zamówiliśmy dzisiaj Pakiet 2007 - czyli archiwalne numery, jeśli przypadną do gustu, następne w kolejności będą archiwalne z 2008. I tutaj moje pytanie - czy ktoś już zamawiał gazetki ze strony Card Player? My zamawialiśmy w poniedziałek i do piątku nie doszły - czy to normalne? We wtorek rano dostalam maila, że zamówienie zostało przyjęte, a przez 4 dni paczka chyba powinna dojść. Dzięki i pozdrawiam
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 507
Wysłany: Sob Lut 28, 2009 21:54
We wtorek zamówienie przyjęli ale wysłać mogli paczkę dopiero w czwartek lub piątek bo nie we wszystkie dni robią wysyłki...myślę,że w poniedziałek lub wtorek powinnaś otrzymać przesyłkę,dla pewności wyślij e-maila w poniedziałek na adres redakcji i na pewno Ci odpowiedzą i będziesz spokojniejsza...no i szybkość naszej poczty też trzeba brać pod uwagę.
Pakiecik doszedł. Jak już przeczytam wszystkie numery to zamieszczę spis wraz z krótkim streszczeniem najciekawszych artykułów. Może ktoś będzie chciał jakiś przeczytać, to postaram się mu to umożliwić Ale to myślę, że dopiero tak za miesiąc
A zastanawiałeś się może nad wrzuceniem części ciekawszych artykułów w postaci pdf ?
Bo nie ukrywam, że jakby coś ciekawego było to chętnie bym poczytał.
A zastanawiałeś się może nad wrzuceniem części ciekawszych artykułów w postaci pdf ?
Bo nie ukrywam, że jakby coś ciekawego było to chętnie bym poczytał.
Może napisz bezpośrednio do redakcji, żeby zeskanowali ci trochę artykułów. Jak jesteś ciekawy to zamów sobie prenumeratę, to wiedza która przekłada się na pieniądze i uczciwie byłoby zapłacić.
Sorki,może źle się wyraziłem. Sprawa polega na tym, że mi nie chodzi o cały zestaw artykułów tylko może tak o 1 albo 2. Ponadto jeżeli stwierdziłbym, że są na tyle ciekawe to wtedy prawdopodobnie sam bym je zaprenumerował (no może nie sam a wraz z kilkoma osobami). Ja po prostu wstępnie chciałbym wiedzieć co to jest, a nie kupować w ciemno.
Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 483 Skąd: Italia
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 14:10
Krisso na jednym z forum jest masa artykulow pod ktorymi jest dopisek- artykul ukazal sie miesiacu X Card Playera. Jezeli nie wiesz co mozesz znalezc w CP wpisz w Google i juz bedziesz mial obraz tego co mozna tam przeczytac i zastanowisz sie, czy jest Ci potrzebny
Wydaje mi się, że gdy umieszczę skrótowe opisy artykułów i jeden czy dwa bym komuś przesłała to nic złego się nie stanie- prędzej ktoś kupi całą prenumeratę sprzed dwóch lat gdy przeczyta coś dobrego i się przekona, ze warto wydać pieniądze na archiwalne numery. Ja w ciemno chyba też bym nie kupiła, gdyby nie to że z facetem na pół kupiliśmy - sama wolałabym kwotę 70 zł przeznaczyć na prenumeratę bieżących numerów:)
Najbardziej mi chodzi właśnie o sposób w jaki artykuł jest napisany, a nie tytuły artykułów, bo jak wiadomo nazwa może być dobra ale treść marna.
A co do tego szukania w Google to właśnie natrafiam na fragmenty artykułów, ale to bardziej na streszczenia się nadziewam, a chodzi mi o 1 lub 2 kompletne artykuły.
Tak aby poznać ich styl pisania.
Ja zamówiłem pakiet 2008 i też trochę już czekałem dlatego wysłałem maila co i jak... odpowiedź dostałem w niecałe 24h że przelew jest i że wyślą najszybciej jak tylko mogą. Koniec końców jestem zadowolony bo nie olali mnie a na paczkę będzie trzeba troszkę poczekać w końcu to nasza poczta
PS. jak dostaniesz to napisz czy warto zainteresować się tym pakietem z 2007 też...
Uważam, że warto zamowić Pakiet 2007 - sporo ciekawych wywiadów, opisów strategii, bardzo podoba mi się stały dział Poker w full kontakcie z Danielem Negranu, seria artykułów o strategii m.in. jak rozegrać seta na flopie, co zrobić z KTo i wiele wiele innych. Jak dla mnie bomba, kończę czytanie pakietu i zamawiam rok 2008
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum