zwykła sciema, zrobil sobie sam na szybkiego jakis programik, wpisal niby jakies karty przeciwnikow itp itd A teraz znajdzie sie kilku frajerow ktorzy napisza na podanego maila i mu zapłacą za niby super program
zwykła sciema, zrobil sobie sam na szybkiego jakis programik, wpisal niby jakies karty przeciwnikow itp itd A teraz znajdzie sie kilku frajerow ktorzy napisza na podanego maila i mu zapłacą za niby super program
Dokładnie, 100% racji z tym, że jak dla mnie nie jest to nawet programik tylko zwykły nieudolny montaż video.
Przeanalizowałem sobie ten filmik tak na szybko i już na samym wstępie widać, że coś jest nie tak.
Chodzi mi tu o pierwsze pojawienie się okienka z owym programikiem zaraz po francuskich opisach.Należy zwrócić uwagę na bank czasu gracza elvis27.
Widzimy rozdanie, następnie decyzje ma podjąć elvis27, zaczyna lecieć jego czas i po mniej więcej sekundzie wywłaszczany jest ekran tego "hakującego programu". Widać go (okno programiku wg. filmiku 5 sek. jeśli przyjąć, że to kamerka live), następnie znika, a czas który pozostał elvisovi27 zaczyna się dokładnie tam gdzie się zatrzymał kiedy pojawiło się okienko programiku.
W takim razie gdzie uciekło 5 sekund??? Czas rozgrywki zatrzymany na 5 sek żeby szanowny Pan elvis zobaczył co kto ma, a reszta w tym czasie co robi, popija kawę, czy jak? Jak dla mnie totalna ściema (przy założeniach że to kamerka nagrywająca live)
Oszust jest tylko jeden. Osoba, która wciska ten program
Zapewniam, że technicznie nie jest to możliwe, ponieważ dane o kartach innych graczy przechowywane są na serwerze i nie ma fizycznej możliwości dostępu do nich poprzez klienta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum