Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 18:24 Odbierz koszulkę za pierwszy depozyt
Z okazji mistrzostw mamy dla was dodatkową promocję wykraczającą poza standardową ofertę Paradise Poker.
Każdy kto zarejestrował się z naszego linku/bannera i dokona pierwszego depozytu, otrzyma nagrodę dodatkową od nas:
- Wpłata 59-100 pln - Karty do gry, daszek Paradise
- Wpłata 101-598 pln - Karty do gry oraz koszulka lub Bluza Paradise
- Wpłata 599 pln i więcej - Oryginalna koszulka Wolverhampton
Promocja dotyczy zarówno nowych graczy, jak również tych starych którzy mają już jakiś czas konta w Paradise/Sportingbet ale nie dokonywali jeszcze wpłaty.
Promocja ważna wyłącznie dla osób którzy zarejestrowali się w Paradise klikając link/banner zamieszczony na pokerkings.pl Jeśli chcesz sprawdzić czy Twoje konto kwalifikuje się do udziału w promocji, prześlij swój numer klienta ze Sportingbet (ID) oraz date rejestracji do mnie na PW.
PS. Oferta ważna również na zakłady jakby ktoś preferował coś postawić w czasie mistrzostw.
Rejestracja z tego bannerka pozwala korzystać z wszystkich naszych promocji w Paradise Poker:
Ci którzy nie widzą bannera a chcą dostać bonus mogą się rejestrować PRZEZ TEN LINK
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
szymek721, ale to trochę nieetyczne. Poczekajmy na wypowiedz Glorego bo ja już czekam tydzień na odp. czy mam coś jeszcze zrobić czy czekać na ten prezent.
_________________ Gramy o wysokie pule. na małe stawki. i dla szansy, by powiedzieć "mam lepsze karty"...
JimBeam, Nieetyczne? dlaczego? oczywiście... lepiej, aby ktoś tam pograł i ugrał rake dla forum... ale z drugiej strony skoro dają coś za darmo , to czemu tego nie wziąć?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum