[NL][SH] KJ

Analizy rozdań poker teksas holdem z turniejów wielostolikowych live.
MagikJohnson
-#pretendent
-#pretendent

[NL][SH] KJ

Postautor: MagikJohnson » 02 sie 2011, 10:42

Blindy 100/200, 6 os przy stole, Moj stack 4,5k, chyba liderem jestem,
moja pozycja BB, dostaje :Kh :Jh
wszyscy pas, jedynie SB, raise do 600 (SB zetonow 2,5k)
ja call
flop: :Kd :Jc :As
SB stawia zaklada 600, ja raisuje do all ina SB
pod dlugim zastanowieniu sie SB wchodzi all in jego karty to :Ac :Qh
turn: :9d
river: :Tc
blad?

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 02 sie 2011, 10:49

według mnie samo się tak rozegrać miało i się rozegrało. Decyzje dobre, ktoś jedynie może się przyczepić do call pf z tym KJ, też lubię tą kartę, ale ostatnio czytałem enty artykuł na temat przeceniania tych właśnie kart startowych.

Awatar użytkownika
Loncik
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: Loncik » 02 sie 2011, 10:52

Zagrałbym to identycznie...

Może nie od razu all in po flopie, bo obstawiam go na Asa z czymś i mimo wszystko ostrożny jestem (taki już jestem ;) ), bo np. spadnie As na turnie czy coś no i zobaczyłbym co zrobi na turnie, bo jakby wypalił allina to dałoby mi do myślenia..

Ale pewnie i tak po turnie skończyłoby się na allinach..
Ale sam się chętnie dowiem jak to grać, bo czuje się jakbym dopiero raczkował w świecie pokera, więc ta moja krótka analiza może nie mieć wartości merytorycznej ;)

masaker
-#VIP
-#VIP

Postautor: masaker » 03 sie 2011, 09:55

Dostałeś bad bita,błędem było że go nie przewidzialeś.
Takie tematy powinny być zamykane, bo to jakaś kpina.

Awatar użytkownika
Porcupin
-#VIP
-#VIP

Postautor: Porcupin » 03 sie 2011, 12:13

masaker, opanuj się troszkę. Kolega jest niedoświadczony i nie wie, czy mógłby jakoś uciec z tej sytuacji. Wszystko od razu wiedziałeś jak zaczynałeś? Teraz MagikJohnson będzie miał opory przed wstawieniem kolejnej ręki, bo pewno dostanie opierdol od kolejnego wszystkowiedzącego, a nie o to na tym forum chodzi, prawda?

MagikJohnson, tak jak Szfiecu napisał, ręką się sama rozegrała, nic innego zrobić nie mogłeś niestety ;) Więcej szczęścia następnym razem!

masaker
-#VIP
-#VIP

Postautor: masaker » 03 sie 2011, 13:44

Porcupin pisze:masaker, opanuj się troszkę. Kolega jest niedoświadczony i nie wie, czy mógłby jakoś uciec z tej sytuacji.

Jak miał uciec z tej sytuacji jak zagrał sam zagrał all in.
Taki temat objaw lenistwa i zawracanie dupy, bo wystarczy parę artykułów żeby zrozumieć co to bad bit.

Jeśli rzeczywiście chcesz sie czegoś nauczyć to kup sobie haringtona, tam znajdziesz super podstawy do tego zachecam to zabawy z programem pokerstove to będziesz wiedzial jak wyglądają twoja szanse przeciw lepszym bądz gorszym układom.

Żeby nie było:
Nie mam nic przeciwko początkującym, ale jestem przeciwko lenistwu i chęci pójścia na łatwiznę

Hiro
-#VIP
-#VIP

Postautor: Hiro » 03 sie 2011, 18:08

do skasowania

Wróć do „Turnieje LIVE”