Analizy rozdań z turniejów wielostolikowych MTT poker online. Zarówno full ring poker online jak i mniej popularnych short handed poker online.
-
Shaggyx
- -#pretendent

Postautor: Shaggyx » 23 gru 2011, 09:01
Witam,
Mam pytanie co robicie w sytuacji gdy blindy wynosza juz 150/300 mamy ok.2900 zetonow dostajemy 99 siedzimy na utg1, stolik jest raczej z mala iloscia akcji. Jest tutaj latwy push czy podbijamy i w podpowiedzi na rereise robimy fold ??
-
Szfiecu
- LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 23 gru 2011, 09:25
no ale jeszcze mają znaczenie wysokości stacków innych graczy przy stole, czy jest jakiś maniak za Tobą który ma większy stack i sprawdza jak leci etc etc. Jeśli to fullring to zasadniczo jest chyba tak czy siak fold, po blindach zostaje Ci 2450 i więcej okazji do łatwiejszych akcji.
-
M@jkel
- -#VIP

Postautor: M@jkel » 23 gru 2011, 10:50
10bb czyli mocno pod presja. Szipuje to zawsze nawet jesli utg sie odezwie.
-
Gns
- -#VIP

Postautor: Gns » 23 gru 2011, 11:36
Ja tu też się stackuję bez zastanowienia tak jak M@jkel.
-
Soya
- LEGENDA

Postautor: Soya » 23 gru 2011, 11:40
Szfiecu łatwiejszych akcji raczej już tu nie będziemy mieli, tu mamy easy push
-
Shaggyx
- -#pretendent

Postautor: Shaggyx » 23 gru 2011, 11:47
dzięki za odpowiedzi
Dobrze wiedzieć, że więcej osób postąpiło by podobnie do mnie.
ps: oczywiście była to moja ostatnia ręka w tym turnieju, dostałem jednego call'a i koleś pokazał KK, pech

ale dobrze wiedzieć, że postąpiło się raczej słusznie.
Wróć do „Turnieje wielostolikowe MTT”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.