[NL20] set

Analizy rozdań poker teksas holdem z gier cash, 5-6 osobowych.
Awatar użytkownika
Ted Forester
-#VIP
-#VIP

[NL20] set

Postautor: Ted Forester » 24 kwie 2010, 22:05

$0.10/$0.20 No Limit Holdem
iPoker
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG Hero ($22.66)
UTG+1 zono84 ($20) 16/13/ 3bet 11 / agg 2.7
CO orygenx ($35.70) 95/26 / agg 0
BTN franklalane ($25.46) 47/11/ agg 2
SB Kuzoff ($20)
BB landinglight ($7.92)

Pre-Flop: ($0.30, 6 players) Hero is UTG :Jd: :Jh:
Hero raises to $0.60, zono84 raises to $1.80, orygenx calls $1.80, franklalane calls $1.80, 2 folds, Hero calls $1.20

Flop: :Js: :Qs: :2s: ($7.50, 4 players)
Hero checks, zono84 checks, orygenx checks, franklalane checks

Turn: :Td: ($7.50, 4 players)
Hero bets $3.75, zono84 calls $3.75, orygenx calls $3.75, franklalane calls $3.75

River: :3d: ($22.50, 4 players)
Hero ??

Jak gracie flop,turn, river? Ogólnie nie mogę uwierzyć,że nie poszły tu alliny na flopie :D

Awatar użytkownika
dadzio10
-#VIP
-#VIP

Postautor: dadzio10 » 25 kwie 2010, 12:26

SH ja na pewno tutaj gram bet na flopie i to 3/4 puli prawdopodobnie masz najlepszą rękę i dajesz komuś drawować do koloru i strita niech płacą za drawy :P

Turn bet też zagrałeś beta i 4 calle więc na river chyba już nie ma co betować bo 4 graczy nie wyrzucisz a ktoś juz może mieć ten kolor

No i spada zła karta bo może kompletować drawy do strita...

Po 4 callach jestem w stanie uwierzyć ,że ktoś tutaj ma kolor albo strita

River nie betuję już bo nie ma sensu gram check / fold bo prawdopodobnie jesteś w plecy No chyba ,że by doszła karta do fula albo karety :P no ale nie doszła...

Ewentualnie call na river jeśli masz jakieś ready na graczy bo wątpię ,że doszło do darmowego showdownu

Ogólnie nie podoba mi sie ,że nie zagrałeś beta na flop wiedziałbyś gdzie jesteś bo później trochę ciężej oszacować swoje szanse

Pozdro :)

sir_spider
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: sir_spider » 25 kwie 2010, 13:40

jak nie betujesz flopa rto zostawiasz ak ktore moze miec na flopie juz flusha ale nie musi;

na turn jestes bity bardzo czesto bo wszystko co moglo spasc w tym rozdaniu lezy na stole;

po flopie nie wiesz gdzie jestes; jakbys zagral bet flop 3/4 pota i bet turn 2/3 to bys pewnie wlozyl stacka juz wiec tez ciezko ocenic;

ja bym gral bet/fold flop check/fold turn check/call ew check/fold river zalezy jakby betowali; ale to tez zalezy od statow tego co 3 betuje; reszta moze miec wszystko i musisz ocenic czy sa pasywni czy agresywni; nie masz pozycji wiec gra sie duzo gorzej ale mysle ze ja juz bym po check na flopie gral check/call turn i check/fold river jesli bym sie nie poprawil

Wróć do „Cash short handed”