Analizy rozdań poker teksas holdem z gier cash, 5-6 osobowych.
-
kwapek
- -#aktywny

Postautor: kwapek » 29 maja 2010, 12:06
Microgaming, $0.05/0.10 Hold'em NL Cash Games, 5 Players
Hand Converter by
Pokerhand.org
Board:
arhandzadsM (UTG): $7.04
sonofhans (CO): $1.70
LesikSH (Button): $13.92
HERO (SB): $9.50
kotzim (BB): $7.34
Dealt to HERO
Pre-flop:
(2 folds), LesikSH raises to $.40,
HERO raises to $1.60, (1 folds), LesikSH calls $1.60
Flop: ($3.35)
(2 Players)
HERO bets $1.20, LesikSH calls $1.20
Turn: ($5.75)
(2 Players)
HERO bets $2.50, LesikSH calls $2.50
River: ($10.75)
(2 Players)
HERO all-in $4.20, LesikSH calls $4.20
Results:
HERO Showed
LesikSH Showed
LesikSH wins $18.15
Cały czas myślałem jak zrobić aby wyciągnąć od kolesia stacka no i proszę bardzo ;//
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 29 maja 2010, 12:27
Nie wiem jak koleś grał ale moim zdaniem jeśli sprawdza tam taki bet preflop to spokojnie grasz gruby bet na takim flopie z Asem, na tych stawkach jest mnóstwo Fishów i nikt nie zrzuca takich kart jak AJ czy nawet AT a wtedy po duzym becie na flopie grasz allin na turnie i tyle

cooler ale inaczej bym zagrał
A nawet jak ma niższą parę to żadnego betu nie sprawdzi z A i Q na flopie

-
kwapek
- -#aktywny

Postautor: kwapek » 29 maja 2010, 12:49
Oskarek pisze:Nie wiem jak koleś grał ale moim zdaniem jeśli sprawdza tam taki bet preflop to spokojnie grasz gruby bet na takim flopie z Asem, na tych stawkach jest mnóstwo Fishów i nikt nie zrzuca takich kart jak AJ czy nawet AT
Racja OSKAREK ale chciałem zagrać niestandardowo

Tak jakbym miał JJ, TT i sprawdzał czy może on ma tego A mówię o flopie. Potem byłem przekonany, że ma - może AK, AQ, set piątek też możliwy ale już mniej. A tu taka niespodzianka.
-
Ted Forester
- -#VIP

Postautor: Ted Forester » 29 maja 2010, 14:41
Oskarek pisze:A nawet jak ma niższą parę to żadnego betu nie sprawdzi z A i Q na flopie

Na NL10 tam np 88 to będzie stackoff dla 95% graczy. NIGDY nie zrzuca się pary.
Strasznie czytelne te Twoje bety, ale oczywiście na donków z NL10 nie trzeba się przejmować betsizingiem.
-
kwapek
- -#aktywny

Postautor: kwapek » 29 maja 2010, 19:21
Strasznie czytelne te Twoje bety, ale oczywiście na donków z NL10 nie trzeba się przejmować betsizingiem.
Dzięki. Zgadza się - czytelne ale tak chciałem, w tym wypadku tylko po to aby mi AK, AQ, AJ nie wyrzucił

-
John Anthony
- -#zwykly

Postautor: John Anthony » 03 cze 2010, 23:18
Dajcie spokój na micro stawkach ludzie nie zrzucają par, a co dopiero top pary czy top two

Moim zdaniem cooler i tyle. Ale tak jak pisał Le Chiffre, na micro takie rozegranie jak Twoje Kwapek to 90% set

Wróć do „Cash short handed”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.